Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tatlım eğer zayıflamayı kafana koyduysan bence bir diyetisyene git hem gebelik için belki daha farklı daha hızlı birşeyler söylerler..

selam kızlar nasılsınız ben arada okuyup okuyup çıkıyorum ve bu ay 2. adetimi oldum dün hızıma kimse yetişemiyor malum memlekette olduğum iiçin bayaa bir ara vermek zorunda kaldık eylül ayında başlarız herhalde çalışmalara inşAllah

son adet tarihim 9 temmuz. 26 günde bir adet oluyorum kızlar.
doktora gidip konuşunca sonraki adetten 14 gün önce yumurtlama olduğu ve sabit olduğunu ısrarla söyleyince adetim 15 temmuzda bitince yumurtlama testlerine başladım. her gün 2 kere test yaptım. bir türlü koyu çizgiyi göremedim. neyse sonra 23 temmuzda tatile gideceğimiz için 22 temmuz akşamını değerlendirdik ne olur ne olmaz diye. 23 temmuz akşamını da tatilde değerlendirdik.

biz tutmuştur heralde tutacağı varsa diyorduk. 23 temmuzda yumurtlama testinde gebelik anlaşıldığını okudum yapayım dedim kopkoyu çizgi gördüm gebelik heralde dedim. dün tiroid kontrolüm için doktora gittim kanda gebeliğe baktılar 0 çıktı. gelmişken kadın doğuma da çıkayım dedim kii yumurta gelişmiş çatlamak üzereymiş.bugün testi tekrarladım silikleşmiş. çatladı demek ki değil mi?

29 unun akşamını değerlendirdik sadece. tutar mı acaba sizce? işten güçten başka fırsat olmadı keşke dün ve bugünü de değerlendirebilseydik

4 ağustos bat. bat geçince testlerde çıkar mı gebelik olduysa?

kızlar günaydın benim koca 3 gündür yanıma yaklasmıo sinirlerim tepemde yüzdük yüzdük kuyruguna geldk yaptıgına bakarmısınz gitmicem doktora falan ilaçla hamile kalınıyor dimi Allahım cıldırcam valla ben bu eziyeti niye cekıorm hiç bilmıorm uniq12 ve yvz13

Günaydın canım hayırdır ya ne oldu neden yanaşmıyor?kavgalı mısınız yoksa. Önce bi sakin ol kuzum hemen pes etmek yok

Günaydın canım hayırdır ya ne oldu neden yanaşmıyor?kavgalı mısınız yoksa. Önce bi sakin ol kuzum hemen pes etmek yok
kavgamız falan yok doktor ne dedi yumurta gelişio ilşkiye devam bu hafta önemli diyorum adama ole diyince yanasmıo sabki ben işten cıkıp hastanelerde saatlerce sıra bekleyip yorgun argın eve gidiorum bumu cebası

kavgamız falan yok doktor ne dedi yumurta gelişio ilşkiye devam bu hafta önemli diyorum adama ole diyince yanasmıo sabki ben işten cıkıp hastanelerde saatlerce sıra bekleyip yorgun argın eve gidiorum bumu cebası
Ah canım benim ya geneli böyle stres altında olunca istemiyorlar bu dönemlerde alttan alıcan sen yanaşıcaksın biraz cilve işve yola getirceksin.

Ah canım benim ya geneli böyle stres altında olunca istemiyorlar bu dönemlerde alttan alıcan sen yanaşıcaksın biraz cilve işve yola getirceksin.
ben anlamıorm gercekten ya neyin kafasını yaşıo anlamıorm olmuo zaten havasında sanırım akşamda yaklasmazsa gece kalkıp bogazına sarılcam beni daha da strese sokuo aslında bole yaparak ozamn bole olacaksa neden gidiyorum hastaneye bıu kadar para veriorm

Acaba karşına alıp düzgünce anlatsan mı yaşadığın süreci tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır diye boşa dememişler. Sen sinirlenme önce sakin olmaya çalış senin yumurtlama ne zaman

valla cnm 17. günüm adetimin başından itibaren 15. günü doktora gittim yumurtam 15 mm idi. Yarın aksam kontrolüm var çatlama daha var sanırım.

valla cnm 17. günüm adetimin başından itibaren 15. günü doktora gittim yumurtam 15 mm idi. Yarın aksam kontrolüm var çatlama daha var sanırım.
Tamam bak zamanında varmış bence hiç uzatma sen bu durumu yanaşmaya çalış sonra kızgınlığını ifade edersin kocana ama şimdi onlarla iyi geçinme zamanı. Bak o kadar gittin doktora bekledin ilaçlar kullandın bunların karşılığını alman lazım pes etmek yok devam

Tek taraflı olmayınca neden olmuo demeyi bilio ama yapsan olacak zaten ay gerginliğim arttı bi kaşık suda bogacam :) ama suan sana anlatarak stresimi yok etmeye calısıorm kavga edersek sonu kötü olacak bılıorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…