- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.821
Kız değerlendir
Fazla sperm göz çıkarmaz :))
ilk gebeliği nasıl denk getirdim acaba ben böyle takipsiz falan bence benim sabahki test süzüldü karıştı bu testi bi kaç saat beklicem bakayımm
Kiz niye degerlendirmedin bedava nasil yap gitsinDünü değerlendirmemiştim bugünü değerlendiriyim diyodum ayyy çok karışıkmış bu iş
Sende bendensin. Kocalar bi yandan yaşadı bi yandan kurudu kaldıHergünü hemde :)
Hahahha 1 dolu 1 boş olsun mantığındaydım ne bileyimKiz niye degerlendirmedin bedava nasil yap gitsin
Olmuyor kızlar olmuyor hicbirsorunum yok ama kilodan dolayı cocugum olmuyor 2 ay ara vermek istiyorum sıkı bir diyete girmem lazım evde bisikletimde var akşamlarda yurusem hamurişi tatlıyı çıkarsam hayatimdan tamamdir bu iş zatten taşınıyoruz yeni bir düzen anca 2 aya oturur daha tam toparlanma dim zaten moralim bozuk kilomdan dolayı bebek sahibi olamıyorum ilk etapta 80 olsam kafii ben sizleri takip ediyorum burdan ama benimde zayiflamam lazım bunu iyice anladım artık kendimide kandiramiyorum olmuyor her ay belki umuduyla gerçeklerle yuzlesemiyorum ve sunuda ekliyim 2 aydir kanamam duzgun gelmiyor kahve leke seklinde bulanık tarzda az az bakalım şimdilik programim sabah 1domates salata 1haslanms yumurta yesilcay oglen çorba 1 dilim ekmek bol su tabikide ikindi yeşil cay 1 dilim karpuz akşam 18.30 yemek saati kesinlikle pirinç makarna yemek yok ne yemek varsa 3 kasik ve bir kase yoğurt ton balıklı salata bukadar bol su yatmadan önce şekersiz kahve gün içinde 30 dk eliptik bisiklet ve 30 dkk yürüyüş nasıl kızlar sizce 2 ayda 20 kilo verebilirmiyim hafi olsun 3 ay4body1soul @Sevsev12 yvz13 @oslem83 @MiyavKedi @srplmtmtk ve daha yazamadiklarim kuzularım
Sende bendensin. Kocalar bi yandan yaşadı bi yandan kurudu kaldı
Benim eşimde sperm 66bin çıktı doktor gayet iyi dedi hız olayında da sorun yok. O yüzden devam çalışmay :)Nasıl hoşlarına gidiyodur onların :))
Valla erkekte sorun yoksa hergün ilişki iyidir hergün tazeleniyor işte :)
Benim eşimde sperm 66bin çıktı doktor gayet iyi dedi hız olayında da sorun yok. O yüzden devam çalışmay :)
Günaydın canım hayırdır ya ne oldu neden yanaşmıyor?kavgalı mısınız yoksa. Önce bi sakin ol kuzum hemen pes etmek yok
kavgamız falan yok doktor ne dedi yumurta gelişio ilşkiye devam bu hafta önemli diyorum adama ole diyince yanasmıo sabki ben işten cıkıp hastanelerde saatlerce sıra bekleyip yorgun argın eve gidiorum bumu cebasıGünaydın canım hayırdır ya ne oldu neden yanaşmıyor?kavgalı mısınız yoksa. Önce bi sakin ol kuzum hemen pes etmek yok
Ah canım benim ya geneli böyle stres altında olunca istemiyorlar bu dönemlerde alttan alıcan sen yanaşıcaksın biraz cilve işve yola getirceksin.kavgamız falan yok doktor ne dedi yumurta gelişio ilşkiye devam bu hafta önemli diyorum adama ole diyince yanasmıo sabki ben işten cıkıp hastanelerde saatlerce sıra bekleyip yorgun argın eve gidiorum bumu cebası
ben anlamıorm gercekten ya neyin kafasını yaşıo anlamıorm olmuo zaten havasında sanırım akşamda yaklasmazsa gece kalkıp bogazına sarılcam beni daha da strese sokuo aslında bole yaparak ozamn bole olacaksa neden gidiyorum hastaneye bıu kadar para veriormAh canım benim ya geneli böyle stres altında olunca istemiyorlar bu dönemlerde alttan alıcan sen yanaşıcaksın biraz cilve işve yola getirceksin.
Acaba karşına alıp düzgünce anlatsan mı yaşadığın süreci tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır diye boşa dememişler. Sen sinirlenme önce sakin olmaya çalış senin yumurtlama ne zamanben anlamıorm gercekten ya neyin kafasını yaşıo anlamıorm olmuo zaten havasında sanırım akşamda yaklasmazsa gece kalkıp bogazına sarılcam beni daha da strese sokuo aslında bole yaparak ozamn bole olacaksa neden gidiyorum hastaneye bıu kadar para veriorm
valla cnm 17. günüm adetimin başından itibaren 15. günü doktora gittim yumurtam 15 mm idi. Yarın aksam kontrolüm var çatlama daha var sanırım.Acaba karşına alıp düzgünce anlatsan mı yaşadığın süreci tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır diye boşa dememişler. Sen sinirlenme önce sakin olmaya çalış senin yumurtlama ne zaman
Tamam bak zamanında varmış bence hiç uzatma sen bu durumu yanaşmaya çalış sonra kızgınlığını ifade edersin kocana ama şimdi onlarla iyi geçinme zamanı. Bak o kadar gittin doktora bekledin ilaçlar kullandın bunların karşılığını alman lazım pes etmek yok devamvalla cnm 17. günüm adetimin başından itibaren 15. günü doktora gittim yumurtam 15 mm idi. Yarın aksam kontrolüm var çatlama daha var sanırım.
Tek taraflı olmayınca neden olmuo demeyi bilio ama yapsan olacak zaten ay gerginliğim arttı bi kaşık suda bogacam :) ama suan sana anlatarak stresimi yok etmeye calısıorm kavga edersek sonu kötü olacak bılıormTamam bak zamanında varmış bence hiç uzatma sen bu durumu yanaşmaya çalış sonra kızgınlığını ifade edersin kocana ama şimdi onlarla iyi geçinme zamanı. Bak o kadar gittin doktora bekledin ilaçlar kullandın bunların karşılığını alman lazım pes etmek yok devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?