• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ee bari sabah yapsaydınız off böyle olunca insanın sinirleri bozuluyor seni çok iyi anlıyorum canım. Gitcek misin doktora
ne dicem dokotra 4 gündür ilişki yok yumurta ne durumda hiç bilmıorm kafamda deli sorular bugunde gderm sonuca göre eşime durumu anlatrm biz bu işi beceremıorz ara verelm yada tüp bebek yaptralm ben bu kadar stresi tek başıma cekemem dcm

ne dicem dokotra 4 gündür ilişki yok yumurta ne durumda hiç bilmıorm kafamda deli sorular bugunde gderm sonuca göre eşime durumu anlatrm biz bu işi beceremıorz ara verelm yada tüp bebek yaptralm ben bu kadar stresi tek başıma cekemem dcm
Git canım bence bi bakılsın belki çatlamamıştır hala. Biraz zorlasaydın eşini neden öyle davranmış ki o da erkenden yapıverseydiniz akşam

Git canım bence bi bakılsın belki çatlamamıştır hala. Biraz zorlasaydın eşini neden öyle davranmış ki o da erkenden yapıverseydiniz akşam
akşam geldiğimde uyuyo da yemeğe bile kalkmadı yorgundu bsey de dyemıorm nasıl calıstıgını bılıorm o yuzden zaten dün sabah cok sinirliydim kavga ettp bütün haftamı mahvetmek istemedm

akşam geldiğimde uyuyo da yemeğe bile kalkmadı yorgundu bsey de dyemıorm nasıl calıstıgını bılıorm o yuzden zaten dün sabah cok sinirliydim kavga ettp bütün haftamı mahvetmek istemedm
Vardır bunda da bi hayır takma kafana çok fazla. Erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlar

ben akşam gideym yumurtam çatlamamıstr doktor ona göre bugunu verdi :KK43: belki daha umut vardr kim bilir
Aynen tatlım git ve sakın umudunu kaybetme olumlu düşün lütfen. Benim de sabah bi uyandım belim kopacak gibi bi kramp girdi ani kıvrandım resmen. Bel ağrısı aynı adet öncesi olan gibi

Aynen tatlım git ve sakın umudunu kaybetme olumlu düşün lütfen. Benim de sabah bi uyandım belim kopacak gibi bi kramp girdi ani kıvrandım resmen. Bel ağrısı aynı adet öncesi olan gibi
ya canm yoksa varmı acaba iğne vurulduğunda bu şekilde hiç tepkin olmamıstı dimi belirtileri konusuydk ya ayyy cok heyecanlı

evdeysen yat canm uzan ya varsa ya bşele oluyorsa aman ağır bişey kaldırma dikkat et ne olur ne olmaz
Yok canımcım ya çalışıyorum kendi işim gerçi ama yoğunum bugün biraz. Dün ters bişi mi yaptım diye düşündüm ama yok hatta dün bütün akşm malak gibi uzandım koltukta

artık kavusalım gercekten cok yoruldm bu sefer kocama sarıorm bakma o benden daha sakin daha anlayslı yoksa zor
Ne zormuş bu işler evlenmeden önce böyle olcağını bilmiyordum. Tabi bu dönemde anlayışlı olmak zorundalr bizim psikolojimiz bozuluyor çünkü benim eşimde hiç takmıyor benden daha fazla istiyor ama o da biliyor elbet birgün olacağını

Ne zormuş bu işler evlenmeden önce böyle olcağını bilmiyordum. Tabi bu dönemde anlayışlı olmak zorundalr bizim psikolojimiz bozuluyor çünkü benim eşimde hiç takmıyor benden daha fazla istiyor ama o da biliyor elbet birgün olacağını
evet anlayıslı olmasa biz daha kotu Allah korusun ayrılmaya bıle gder bu iş. Bazen eşime dyrm cocukda olmuo belki hiç olmayacak belkı benı ıstemeyeceksn ozamn sana bsey dyemem karar senın demıstm bana soledgi illa cocuk mu olması lazm cocuk için mi evlendm ben seninle Allah vermıosa bi bildiği var yaşamaya gezmye tozmaya devam napalm benden dolayı cocugun olmasa ayrılmayımı düşüncektin dedi yok dedim mecbr sustm :(

evet anlayıslı olmasa biz daha kotu Allah korusun ayrılmaya bıle gder bu iş. Bazen eşime dyrm cocukda olmuo belki hiç olmayacak belkı benı ıstemeyeceksn ozamn sana bsey dyemem karar senın demıstm bana soledgi illa cocuk mu olması lazm cocuk için mi evlendm ben seninle Allah vermıosa bi bildiği var yaşamaya gezmye tozmaya devam napalm benden dolayı cocugun olmasa ayrılmayımı düşüncektin dedi yok dedim mecbr sustm :KK43:
Aman canım sakın o muhabbetlere girmeyin tüp bebeği var bu işin o da olmazsa evlat edinmesi var sakın bunlar için eşinle tartışma Rabbimin bi bildiği vardır. Sorununuz da yoksa olmaması için hiçbir sebep yok

Back