• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tek taraflı olmayınca neden olmuo demeyi bilio ama yapsan olacak zaten ay gerginliğim arttı bi kaşık suda bogacam :) ama suan sana anlatarak stresimi yok etmeye calısıorm kavga edersek sonu kötü olacak bılıorm
:) anaa biz hatunu sakinleştirmeye çalışıyoruz o iyice patladı :D dök içini dök ama sakın kavga etme. Neden olmuyosu yok bu işin olacağı zaman zaten olacak geçenlerde benimde eşim arkadaş ortamında çocuk yap diyorum onu da yapamıyor dedi güya şakasına ama 3 gün kendime gelemedim gece gündüz ağladım nerdeyse

:) anaa biz hatunu sakinleştirmeye çalışıyoruz o iyice patladı :KK70: dök içini dök ama sakın kavga etme. Neden olmuyosu yok bu işin olacağı zaman zaten olacak geçenlerde benimde eşim arkadaş ortamında çocuk yap diyorum onu da yapamıyor dedi güya şakasına ama 3 gün kendime gelemedim gece gündüz ağladım nerdeyse
Hakaretin babası olmuş

:) anaa biz hatunu sakinleştirmeye çalışıyoruz o iyice patladı :KK70: dök içini dök ama sakın kavga etme. Neden olmuyosu yok bu işin olacağı zaman zaten olacak geçenlerde benimde eşim arkadaş ortamında çocuk yap diyorum onu da yapamıyor dedi güya şakasına ama 3 gün kendime gelemedim gece gündüz ağladım nerdeyse
He mikserde cocuk yapmaya calısıorm deseydin becerikli ol da cocugu koysaydın deseydin sende sanki suc bizde ya

kızlar günaydın benim koca 3 gündür yanıma yaklasmıo sinirlerim tepemde yüzdük yüzdük kuyruguna geldk yaptıgına bakarmısınz gitmicem doktora falan ilaçla hamile kalınıyor dimi Allahım cıldırcam valla ben bu eziyeti niye cekıorm hiç bilmıorm uniq12 uniq12 ve yvz13 yvz13

Canım benim eşim de öyle. Zorunlulukmuş görevmiş gibi hissettirince asla içimden yapmak gelmiyor diyor. Ki haklı da biraz bence. Yani gerçekleştirilen eylemin sonucu çocuk olmalı,sebebi değil.ben de öyle düşünüyorum. Ama yumurta takibi yapmıyo muyum tabii ki yapıyorum:KK53: sadece ona pek çaktırmıyorum bugun şu gün önemli demiyorum. Biraz da işve cilve şart tabi. Sana önerim takip işlerini biraz daha az yansıt kocana. Yoluna girer inş

Canımcım benim son 10 günüm bekliyorum belirti aramaya çalışmıyorum açıkcası ama çok stresli bir dönemdeyim cumartesi gününden bu yana hergün stresim var bu aydan umutlu değilim o yüzden
benm yumurta bile çatlamadı ayın 16 sında adet olmam lazm benm yumurta hala çatlayacak. :(

Canım benim eşim de öyle. Zorunlulukmuş görevmiş gibi hissettirince asla içimden yapmak gelmiyor diyor. Ki haklı da biraz bence. Yani gerçekleştirilen eylemin sonucu çocuk olmalı,sebebi değil.ben de öyle düşünüyorum. Ama yumurta takibi yapmıyo muyum tabii ki yapıyorum:KK53: sadece ona pek çaktırmıyorum bugun şu gün önemli demiyorum. Biraz da işve cilve şart tabi. Sana önerim takip işlerini biraz daha az yansıt kocana. Yoluna girer inş
bu stresi neden kendim cekeym ki ama ne bilim ya belki de gercektn erkekler bu kadar detyacı değil sanırım

bu stresi neden kendim cekeym ki ama ne bilim ya belki de gercektn erkekler bu kadar detyacı değil sanırım

İşte zaten senin de normal şartlarda bu stresi çekmemen gerekiyor. Birçok doktor yumurta takibi yapmayı falan önermiyor bu yuzden kafaya takmamamız için. Ama dediğin gibi erkekler daha basit düşünüyor düz mantık. Belki de biziz herşeyi bu kadar zorlaştıran bazen öyle düşünmüyor değilim. :) ama dayanamıyoruz bi an önce olsun istiyoruz tabii ki seni çok iyi anlıyorum :KK15:

İşte zaten senin de normal şartlarda bu stresi çekmemen gerekiyor. Birçok doktor yumurta takibi yapmayı falan önermiyor bu yuzden kafaya takmamamız için. Ama dediğin gibi erkekler daha basit düşünüyor düz mantık. Belki de biziz herşeyi bu kadar zorlaştıran bazen öyle düşünmüyor değilim. :) ama dayanamıyoruz bi an önce olsun istiyoruz tabii ki seni çok iyi anlıyorum :KK15:
Belkide biranönce olsun istyrm hersey benim istediğim gibi olsn istyrm ama malesf istedikçe terslik cıkıo :( bu aksam da bekleyecem ne yapacak ne edeck acaba

kızlar günaydın benim koca 3 gündür yanıma yaklasmıo sinirlerim tepemde yüzdük yüzdük kuyruguna geldk yaptıgına bakarmısınz gitmicem doktora falan ilaçla hamile kalınıyor dimi Allahım cıldırcam valla ben bu eziyeti niye cekıorm hiç bilmıorm uniq12 uniq12 ve yvz13 yvz13

Canım konusun sorun nedir?

aaaa kızlar kocamla mesajlastık telafi edeceğim 2-3 haftadır her aksam mesaide yanındaki adam izinde olduğu için işleri yogun telefi edeceğim aksam gel eve dedi peki dedim alttan aldım bende uniq12 uniq12 , yvz13 yvz13 restofmylife restofmylife
Oh ohhhh aferin enişteye. Sende akşam güzel güzel ilgilen kocanla biraz cilve yaparsın kafanı da boşalt güzel bir aşk yaşayın

Back