- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.881
ne dicem dokotra 4 gündür ilişki yok yumurta ne durumda hiç bilmıorm kafamda deli sorular bugunde gderm sonuca göre eşime durumu anlatrm biz bu işi beceremıorz ara verelm yada tüp bebek yaptralm ben bu kadar stresi tek başıma cekemem dcmEe bari sabah yapsaydınız off böyle olunca insanın sinirleri bozuluyor seni çok iyi anlıyorum canım. Gitcek misin doktora
Git canım bence bi bakılsın belki çatlamamıştır hala. Biraz zorlasaydın eşini neden öyle davranmış ki o da erkenden yapıverseydiniz akşamne dicem dokotra 4 gündür ilişki yok yumurta ne durumda hiç bilmıorm kafamda deli sorular bugunde gderm sonuca göre eşime durumu anlatrm biz bu işi beceremıorz ara verelm yada tüp bebek yaptralm ben bu kadar stresi tek başıma cekemem dcm
akşam geldiğimde uyuyo da yemeğe bile kalkmadı yorgundu bsey de dyemıorm nasıl calıstıgını bılıorm o yuzden zaten dün sabah cok sinirliydim kavga ettp bütün haftamı mahvetmek istemedmGit canım bence bi bakılsın belki çatlamamıştır hala. Biraz zorlasaydın eşini neden öyle davranmış ki o da erkenden yapıverseydiniz akşam
Vardır bunda da bi hayır takma kafana çok fazla. Erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlarakşam geldiğimde uyuyo da yemeğe bile kalkmadı yorgundu bsey de dyemıorm nasıl calıstıgını bılıorm o yuzden zaten dün sabah cok sinirliydim kavga ettp bütün haftamı mahvetmek istemedm
ben akşam gideym yumurtam çatlamamıstr doktor ona göre bugunu verdiVardır bunda da bi hayır takma kafana çok fazla. Erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlar
Aynen tatlım git ve sakın umudunu kaybetme olumlu düşün lütfen. Benim de sabah bi uyandım belim kopacak gibi bi kramp girdi ani kıvrandım resmen. Bel ağrısı aynı adet öncesi olan gibiben akşam gideym yumurtam çatlamamıstr doktor ona göre bugunu verdibelki daha umut vardr kim bilir
ya canm yoksa varmı acaba iğne vurulduğunda bu şekilde hiç tepkin olmamıstı dimi belirtileri konusuydk ya ayyy cok heyecanlıAynen tatlım git ve sakın umudunu kaybetme olumlu düşün lütfen. Benim de sabah bi uyandım belim kopacak gibi bi kramp girdi ani kıvrandım resmen. Bel ağrısı aynı adet öncesi olan gibi
Yok tatlım ilk defa adetten bu kadar önce yaşadım hala bile o sancı devam ediyor kasıklarıma da vuruyorya canm yoksa varmı acaba iğne vurulduğunda bu şekilde hiç tepkin olmamıstı dimi belirtileri konusuydk ya ayyy cok heyecanlı
evdeysen yat canm uzan ya varsa ya bşele oluyorsa aman ağır bişey kaldırma dikkat et ne olur ne olmazYok tatlım ilk defa adetten bu kadar önce yaşadım hala bile o sancı devam ediyor kasıklarıma da vuruyor
Yok canımcım ya çalışıyorum kendi işim gerçi ama yoğunum bugün biraz. Dün ters bişi mi yaptım diye düşündüm ama yok hatta dün bütün akşm malak gibi uzandım koltuktaevdeysen yat canm uzan ya varsa ya bşele oluyorsa aman ağır bişey kaldırma dikkat et ne olur ne olmaz
sen yinede dikkat et bütün gün kasık bel ağrın devam edeck mi bi kontrol et kendini.Yok canımcım ya çalışıyorum kendi işim gerçi ama yoğunum bugün biraz. Dün ters bişi mi yaptım diye düşündüm ama yok hatta dün bütün akşm malak gibi uzandım koltukta
İnşallah başk bişey değildir diye dua ediyorum şimdisen yinede dikkat et bütün gün kasık bel ağrın devam edeck mi bi kontrol et kendini.
bende ediorm umutm sensin inşallh olur inşallh :) dualarım seninleİnşallah başk bişey değildir diye dua ediyorum şimdi
Canımsın benim çok saol valla burda olmayı bu yüzden seviyorum resmen moral oluyor. İnşallah hepimiz birgün istedğimize kavuşuruzbende ediorm umutm sensin inşallh olur inşallh :) dualarım seninle
artık kavusalım gercekten cok yoruldm bu sefer kocama sarıorm bakma o benden daha sakin daha anlayslı yoksa zorCanımsın benim çok saol valla burda olmayı bu yüzden seviyorum resmen moral oluyor. İnşallah hepimiz birgün istedğimize kavuşuruz
Ne zormuş bu işler evlenmeden önce böyle olcağını bilmiyordum. Tabi bu dönemde anlayışlı olmak zorundalr bizim psikolojimiz bozuluyor çünkü benim eşimde hiç takmıyor benden daha fazla istiyor ama o da biliyor elbet birgün olacağınıartık kavusalım gercekten cok yoruldm bu sefer kocama sarıorm bakma o benden daha sakin daha anlayslı yoksa zor
evet anlayıslı olmasa biz daha kotu Allah korusun ayrılmaya bıle gder bu iş. Bazen eşime dyrm cocukda olmuo belki hiç olmayacak belkı benı ıstemeyeceksn ozamn sana bsey dyemem karar senın demıstm bana soledgi illa cocuk mu olması lazm cocuk için mi evlendm ben seninle Allah vermıosa bi bildiği var yaşamaya gezmye tozmaya devam napalm benden dolayı cocugun olmasa ayrılmayımı düşüncektin dedi yok dedim mecbr sustmNe zormuş bu işler evlenmeden önce böyle olcağını bilmiyordum. Tabi bu dönemde anlayışlı olmak zorundalr bizim psikolojimiz bozuluyor çünkü benim eşimde hiç takmıyor benden daha fazla istiyor ama o da biliyor elbet birgün olacağını
Aman canım sakın o muhabbetlere girmeyin tüp bebeği var bu işin o da olmazsa evlat edinmesi var sakın bunlar için eşinle tartışma Rabbimin bi bildiği vardır. Sorununuz da yoksa olmaması için hiçbir sebep yokevet anlayıslı olmasa biz daha kotu Allah korusun ayrılmaya bıle gder bu iş. Bazen eşime dyrm cocukda olmuo belki hiç olmayacak belkı benı ıstemeyeceksn ozamn sana bsey dyemem karar senın demıstm bana soledgi illa cocuk mu olması lazm cocuk için mi evlendm ben seninle Allah vermıosa bi bildiği var yaşamaya gezmye tozmaya devam napalm benden dolayı cocugun olmasa ayrılmayımı düşüncektin dedi yok dedim mecbr sustm
beklemekAman canım sakın o muhabbetlere girmeyin tüp bebeği var bu işin o da olmazsa evlat edinmesi var sakın bunlar için eşinle tartışma Rabbimin bi bildiği vardır. Sorununuz da yoksa olmaması için hiçbir sebep yok
canm durumun nasıl ağrıların varmıAman canım sakın o muhabbetlere girmeyin tüp bebeği var bu işin o da olmazsa evlat edinmesi var sakın bunlar için eşinle tartışma Rabbimin bi bildiği vardır. Sorununuz da yoksa olmaması için hiçbir sebep yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?