- 10 Eylül 2017
- 3.541
- 4.035
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.841
:) anaa biz hatunu sakinleştirmeye çalışıyoruz o iyice patladıTek taraflı olmayınca neden olmuo demeyi bilio ama yapsan olacak zaten ay gerginliğim arttı bi kaşık suda bogacam :) ama suan sana anlatarak stresimi yok etmeye calısıorm kavga edersek sonu kötü olacak bılıorm
Hakaretin babası olmuş:) anaa biz hatunu sakinleştirmeye çalışıyoruz o iyice patladıdök içini dök ama sakın kavga etme. Neden olmuyosu yok bu işin olacağı zaman zaten olacak geçenlerde benimde eşim arkadaş ortamında çocuk yap diyorum onu da yapamıyor dedi güya şakasına ama 3 gün kendime gelemedim gece gündüz ağladım nerdeyse
He mikserde cocuk yapmaya calısıorm deseydin becerikli ol da cocugu koysaydın deseydin sende sanki suc bizde ya:) anaa biz hatunu sakinleştirmeye çalışıyoruz o iyice patladıdök içini dök ama sakın kavga etme. Neden olmuyosu yok bu işin olacağı zaman zaten olacak geçenlerde benimde eşim arkadaş ortamında çocuk yap diyorum onu da yapamıyor dedi güya şakasına ama 3 gün kendime gelemedim gece gündüz ağladım nerdeyse
Sorma tatlın sorma ah ahhh öyle demeyi ne çok istiyorum. Bide geçen diyor ki kalkma sakın yat mayası iyi tutsun çocuğun :)He mikserde cocuk yapmaya calısıorm deseydin becerikli ol da cocugu koysaydın deseydin sende sanki suc bizde ya
senin kocanda bi alem he :) sende durum nasıl canmSorma tatlın sorma ah ahhh öyle demeyi ne çok istiyorum. Bide geçen diyor ki kalkma sakın yat mayası iyi tutsun çocuğun :)
Canımcım benim son 10 günüm bekliyorum belirti aramaya çalışmıyorum açıkcası ama çok stresli bir dönemdeyim cumartesi gününden bu yana hergün stresim var bu aydan umutlu değilim o yüzdensenin kocanda bi alem he :) sende durum nasıl canm
benm yumurta bile çatlamadı ayın 16 sında adet olmam lazm benm yumurta hala çatlayacak.Canımcım benim son 10 günüm bekliyorum belirti aramaya çalışmıyorum açıkcası ama çok stresli bir dönemdeyim cumartesi gününden bu yana hergün stresim var bu aydan umutlu değilim o yüzden
bu stresi neden kendim cekeym ki ama ne bilim ya belki de gercektn erkekler bu kadar detyacı değil sanırımCanım benim eşim de öyle. Zorunlulukmuş görevmiş gibi hissettirince asla içimden yapmak gelmiyor diyor. Ki haklı da biraz bence. Yani gerçekleştirilen eylemin sonucu çocuk olmalı,sebebi değil.ben de öyle düşünüyorum. Ama yumurta takibi yapmıyo muyum tabii ki yapıyorumsadece ona pek çaktırmıyorum bugun şu gün önemli demiyorum. Biraz da işve cilve şart tabi. Sana önerim takip işlerini biraz daha az yansıt kocana. Yoluna girer inş
bu stresi neden kendim cekeym ki ama ne bilim ya belki de gercektn erkekler bu kadar detyacı değil sanırım
Belkide biranönce olsun istyrm hersey benim istediğim gibi olsn istyrm ama malesf istedikçe terslik cıkıoİşte zaten senin de normal şartlarda bu stresi çekmemen gerekiyor. Birçok doktor yumurta takibi yapmayı falan önermiyor bu yuzden kafaya takmamamız için. Ama dediğin gibi erkekler daha basit düşünüyor düz mantık. Belki de biziz herşeyi bu kadar zorlaştıran bazen öyle düşünmüyor değilim. :) ama dayanamıyoruz bi an önce olsun istiyoruz tabii ki seni çok iyi anlıyorum
aaaa kızlar kocamla mesajlastık telafi edeceğim 2-3 haftadır her aksam mesaide yanındaki adam izinde olduğu için işleri yogun telefi edeceğim aksam gel eve dedi peki dedim alttan aldım bendeCanım konusun sorun nedir?
aaaa kızlar kocamla mesajlastık telafi edeceğim 2-3 haftadır her aksam mesaide yanındaki adam izinde olduğu için işleri yogun telefi edeceğim aksam gel eve dedi peki dedim alttan aldım bendeuniq12 , yvz13 restofmylife
Oh ohhhh aferin enişteye. Sende akşam güzel güzel ilgilen kocanla biraz cilve yaparsın kafanı da boşalt güzel bir aşk yaşayınaaaa kızlar kocamla mesajlastık telafi edeceğim 2-3 haftadır her aksam mesaide yanındaki adam izinde olduğu için işleri yogun telefi edeceğim aksam gel eve dedi peki dedim alttan aldım bendeuniq12 , yvz13 restofmylife
aşkın dibine vuracagız akşam :9Oh ohhhh aferin enişteye. Sende akşam güzel güzel ilgilen kocanla biraz cilve yaparsın kafanı da boşalt güzel bir aşk yaşayın
bende :9İyi yapmışsın kuzum :) sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?