Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her ay biraz daha tevekkul gerek pes etmek yok hatunlar dualarla çalışmalarla gelicek bebelerimiz allahın izniile

Peki kızlar var mı özel yöntemleriniz biraz ınları paylaşalım:) ben teraddür yaşıyorum mesela gün aşırı mo olmalı her gün mü? Bir de keçiboynuzu kürü içiriyordum eşime bu ay olmayınca bıraktım devam etmeli miyim bilmiyorum? Varsa özel yöntemleriniz paylaşalım biz de bilgilenelim?

Valla kuzum ben 3 yıldır bi halt yiyemedim gün aşırı yaptım sonuç alamadim hergun yaptim bu ay bakıcaz insallah vardır ne diyim :)))

Herkese merhaba
Benim de BAT 21 Temmuz.
İnşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder.
Her ay bir umut bekliyoruz bakalım.

Merhabalar kızlar nasılsınız dün yazılanları yeni okudum çok güldüm çok alemsiniz valla mutlu oluyorum buraya gelip okuyunca hiç birinizi tanımıyorum ama çok eğlencelisiniz gerçekten.. teşekkür ediyorum

bana gelince yumrtlama döneminden çıktım 10 gün var daha bata dün çok yorgundum oğlumun sene sonu gösterisi vardı kermeste dr görevliydim sürekli ayaktaydım ve belim ağrıdı.. sürekli ayakta kalınca belime vuruyorda benim.. onun dışında da hayat devam ediyor evi bekliyorum

Hayırlı si olsun ins bebis geliyodur senide oglun var benimde rabbim ins güzel sağlıklı ikinci bebeklerimize kavuşturulması cümlesiyle cnm

Kizlar ovulasyonda baktım gene bugün t bölge gittikçe koyu yumurtlama geçti bu demek oluyomi gebelik var üç günün testleri bunlar

Eklentiler

• 20180627_115523.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…