- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Ay insallah canisi insallah sizdende gelir bendende ama yarın yapmicam perşembe cnimHadi yarin cift cizgi göreceğiz senden canim icime oyle doğuyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay insallah canisi insallah sizdende gelir bendende ama yarın yapmicam perşembe cnimHadi yarin cift cizgi göreceğiz senden canim icime oyle doğuyor :)
Bende aynı senin gibi oldum ya doktor a ben söylüyorum o onaylıyor dogru diyorkuzum dr umda diyor bana bu kadar ugrasacaktın tıp okusaydın diye :)
gari evde yogurt yok test var o derece
H g canım katıl tabiki varmi çocuk yoksa ilkmiMerhabalar ben de ilk defa katılayım sizlere :)
Bat 18 temmuz
Hayirlisi olsun canim uzulme
Sen kac aydir deniyordun
Kizlar productor yaptim dayanamadim ve ikinci cizgi hemen çıktı inanmıyorum sizde görüyomusunuz üstüde çizilmiş şansım yaa
9 gunKaç gun var adetine ?
Hanımlar herkes bat tarihini yazsın insallah temmuz uğurlu gelir rabbim olderse olur ol desin insallah yaşlar kaç kaç yıllık evlisiniz nerde yasiyosunuz kaç çocuğunuz var hem sohbet hem bat beklemek olsun buyrun topigime...
BAT TARİHLERİ
@sivas5858 28 30 hazıran
@Holifera20 1temmuz
teacheralla 1 temmuz
@busu35 4temmuz
@Anneyimbenanne35 4temmuz
@Holifera20 4temmuz
@karamel22 4temmuz
@miraysu_ 5temmuz
@mylittlemiracle 6temmuz
@siirkiz 6 temmuz
@ftmclk 6temmuz
@Sevsev12 7 temmuz
@kahvecibaby 7temmuz
@Videsupra 8 temmuz
@Neic 8 temmuz
@vals_dancer 9temmuz
F fundacicegimm 10 temmuz
@umran80 12temmuz
@yvz13 13 temmuz
@Saglikliyasamgunlugumm 13temmuz
@pelinimben 13 temmuz
@Afiyetle 13temmuz
4body1soul 14temmuz
@Tospikbebik 14temmuz
@Hivahivron 15temmuz
@gokceyener 16temmuz
@S_H_B 14 17 temmuz
@Biamu 18temmuz
@novasa 18temmuz
@Gonlugzel 17 20 temmuz
@caglali9669 20temmuz
@Hatticeee32 31 temmuz
H g canm ekliyorumDilekdilek06 29 temmuz
Kizlar diyelimki 4 yumurtamiz var.Bu yumoslar hepsi ayni anda mi catliyobuyuklukleri ayni olmuyo mantiken farkili zamanlarda catlamsi lazim net bilgisi olan var mi
Teşşelkür ederim :)H g canm ekliyorum
H g kuzumm eklerim tabiki h g tatlimArkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım beni de ekler misiniz BAT 4 Temmuz
Çok pardon 5 Temmuz perşembe yani bat 8 günArkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım beni de ekler misiniz BAT 4 Temmuz
Tamam canisi duzeltirimÇok pardon 5 Temmuz perşembe yani bat 8 gün![]()
Tamam canisi duzeltirim
Benim 26 temmuz düzeltebilir misin :) İnşallah bu ay hepimiz hamile kalalım artık ben de 29 yaşındayım 9 aydır uğraşıyoruz bir kez kimyasal gebelik yaşadım çok zor uş hamşle kalmak her ay yeni umut hayalkırıklığı yaşamak çok zorTamam canisi duzeltirim