- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
8 canm yarınla beraber 7 kaliyo
Aynen ya ayyy insallah bu ayda negatif cikmazhmm tam test yapmalık :))
Productor e silik bile olsa çıkar cnm geç döllenme degilse8 canm yarınla beraber 7 kaliyo
Ben tam yumurtlama zamanım da antibiyotik kullandim 1 kere mahsus birsey olur mu gercektenNekadr ve nerden tatlim
Prodictor erly mi canimProductor e silik bile olsa çıkar cnm geç döllenme degilse
Nekadr ve nerden tatlim
Ewt cnm benjm 6 gün önce idi testin üstünde yaziuoProdictor erly mi canim
Yok kuzum okdr etki etmez bence rahat ol ben hamileliğini bilmeden röntgen çekildim hamileymişim düşün yani yinede bu ay olmadiBen tam yumurtlama zamanım da antibiyotik kullandim 1 kere mahsus birsey olur mu gercekten
Aynen ya ayyy insallah bu ayda negatif cikmaz
Ozaman yarın alayım perşembe erken yaparımEwt cnm benjm 6 gün önce idi testin üstünde yaziuo
Inşallah ama kasiklarimda farklı biseler var yainşallah kuzum
umutlar bitmez :)
Inşallah ama kasiklarimda farklı biseler var ya
Bende bende ama farklı bir ağrı kuzum yakasık ağrıları favorimdir bayılırım :)
Benimde batma oluyor inşallah bu ay hepimiz mutlu haberler alirizBende bende ama farklı bir ağrı kuzum ya
Folic asit kullanıyor musunuzBenimde batma oluyor inşallah bu ay hepimiz mutlu haberler aliriz
Amin canm insallahBenimde batma oluyor inşallah bu ay hepimiz mutlu haberler aliriz
Hadi yarin cift cizgi göreceğiz senden canim icime oyle doğuyor :)Amin canm insallah
Ben kullaniyorum canim neredeyse 6 ay oldu :)Folic asit kullanıyor musunuz
Ben bir ara kullandım baktim hamile kalmıyorum biraktim
Ben 1 hafta önce vitamin değerlerime batırdım folic asit değerin normal denildi bi ilaç onerilmedi.daha önceden kendim eczaneden alıp kullanmıştımBen kullaniyorum canim neredeyse 6 ay oldu :)
Benim 2 dusugum var canim kanka pıhtılaşması cikti doktorum kendi yazdiBen 1 hafta önce vitamin değerlerime batırdım folic asit değerin normal denildi bi ilaç onerilmedi.daha önceden kendim eczaneden alıp kullanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?