- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Ewt bende öyle düşünüyorum ins cnm haberlesiriz :)Benimde bu şekilde çıkıyor hergun yumurtlamıyorum diye düşünüyorum umarım iyi haber aliriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewt bende öyle düşünüyorum ins cnm haberlesiriz :)Benimde bu şekilde çıkıyor hergun yumurtlamıyorum diye düşünüyorum umarım iyi haber aliriz
Bat kac gün var erken gebelik testimi yaptinizGebelik testimde dün ince pembe cizgi hemen çıktı en alttaki gebelik testim tek olan cnm
Ewt productor 6 gün öncesi 4 tEmmuz ins olmamBat kac gün var erken gebelik testimi yaptiniz
Gebelik testinde çizgi çıktıysa hamilesindir git kan testi ver derim ben olsam dayanamamEwt productor 6 gün öncesi 4 tEmmuz ins olmam
Ne biliyim testlerde koyulassin gebelik testinde net ciksin diye bekliyorum :)Gebelik testinde çizgi çıktıysa hamilesindir git kan testi ver derim ben olsam dayanamam
Benim bata daha çok ovulasyon testinde göre erken yumurtlama gerceklestiGebelik testinde çizgi çıktıysa hamilesindir git kan testi ver derim ben olsam dayanamam
Ne zamsn bat cnmBenim bata daha çok ovulasyon testinde göre erken yumurtlama gerceklesti
Bence ne kadar erken öğrenirsen iyi folic asiye baslarsinizNe biliyim testlerde koyulassin gebelik testinde net ciksin diye bekliyorum :)
Benim 15 temmuz canım daha 18 gün varNe zamsn bat cnm
Aslında ewt erken ogre mem lazım bi ara gitmem gerek çalışıyorum işten de nasıl kacicam söylemek istemiyorum hemen cunki:)Bence ne kadar erken öğrenirsen iyi folic asiye baslarsiniz
İkinci çizgi çıktıysa hamilesindir ki bence hemen kan test yaptırmalısınnGebelik testimde dün ince pembe cizgi hemen çıktı en alttaki gebelik testim tek olan cnm
Yumurtanın catladigini nasıl anladinizKizlar oglumun kursunda beklerken yumosun teki catladi dun geceyi degerlendirdikyvz13 neyimiz eksik diyerekten
Herif işte cagirasim var eve kapatasim varsonraaaaaaaaaaa
![]()
Siljk cikti ya beklemiyimmi koyulasmasiniİkinci çizgi çıktıysa hamilesindir ki bence hemen kan test yaptırmalısınn
Ayy hadi değerlendir günleri :)Kizlar oglumun kursunda beklerken yumosun teki catladi dun geceyi degerlendirdikyvz13 neyimiz eksik diyerekten
Herif işte cagirasim var eve kapatasim varsonraaaaaaaaaaa
![]()
Hadi hayirlis i haberini bekliyoruzAslında ewt erken ogre mem lazım bi ara gitmem gerek çalışıyorum işten de nasıl kacicam söylemek istemiyorum hemen cunki:)
Tmm cnm ins vardır yaHadi hayirlis i haberini bekliyoruz
sag kasigimda simsek cakar gibi oldu iki uc kere ben ondan anliyorum.bide catlamadan iki gun öncesinden kasiklarim agrimaya basliyo inceden incedenYumurtanın catladigini nasıl anladiniz
Silik çıktıysa bile hamileliktir. Prospektüste de yazarSiljk cikti ya beklemiyimmi koyulasmasini
İnş cnm ya insSilik çıktıysa bile hamileliktir. Prospektüste de yazar