Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen yumurta cogaltma ve buyutmek icin kullaniliyor.doktor takibinde kullaniliyor doktor ön gormezse klomen es degeri bi ilac daha var onu veriyor
Bana bir şey söylemedi yumurta takibi yaptığı zaman. Doktorlara da güvenemiyorum zaten bir doktor kimyasal gebelik geçirmiş olman gebe kalacağın anlamaına gelmez bir anlamı yok dedi, başka bir doktor kimyasal gebelik gebe kalabildiğini gösterir dedi. Hep çelişiyor

Canım ovulasyon testindeki kırmızı çizgiler bile motivasyon yapiyor daha iyi çalışma oluyor

Keşke hamile kalamıyorum dediğinde eşle birlikte full bir kontrol yapan her şeyi gözden geçiren net bilgi veren takip yapan bir sağlık merkezi olsa, gebelik öncesi takip hizmeti veren böyle paket halinde satılsa ne güzel olur

Canım üniversitede hastanelerinde interlitite diye bölüm var yanlış hatırlamıyorsam ben gittim bütün testleri ücretsiz yapıldı hsg bile çekildi eşinize de bakılıyor

Kizlar oglumun kursunda beklerken yumosun teki catladi dun geceyi degerlendirdik yvz13 neyimiz eksik diyerekten
Herif işte cagirasim var eve kapatasim var sonraaaaaaaaaaa

kuzum ya biz dün degerlendiremedik 36 saat doldugunda sabaha karşı 5 ti
şimdi sancım çok ve 8 saat geçti dr un dediği saati
şimdi değerlnedirsek işe yararmı sence?

Canım üniversitede hastanelerinde interlitite diye bölüm var yanlış hatırlamıyorsam ben gittim bütün testleri ücretsiz yapıldı hsg bile çekildi eşinize de bakılıyor
Üniversite hastanelerinde gitmek için çok fazla zamanını harcamak gerekiyor gibi geliyor çalışan insanlar için o kadar izin almak sanki zor olur. Sıra beklemek randevu almak o kadar zor ki

Aynen oyle
Ogluma down sendromlu dogacak esini cagir imzasi lazim alicaz dediler aldirmadim sonraki gittigim bi kac doktorda alalim dediler bazilarida gerek yok dedi dogurdum tassss gibi cocuk masallah 8 yasinda

kuzum ya biz dün degerlendiremedik 36 saat doldugunda sabaha karşı 5 ti
şimdi sancım çok ve 8 saat geçti dr un dediği saati
şimdi değerlnedirsek işe yararmı sence?
Hic bilmiyorum canim ben hic igne olmadim saat falanda soylemedi cana
Anam keske diyeydin tum kk caldirip kapatir uyandirirdik anam bacim be yaaa

Aynen oyle
Ogluma down sendromlu dogacak esini cagir imzasi lazim alicaz dediler aldirmadim sonraki gittigim bi kac doktorda alalim dediler bazilarida gerek yok dedi dogurdum tassss gibi cocuk masallah 8 yasinda
İnanmıyorum ne kadar üzülmüşsündür. Genelleme yapmak istemiyoru ancak bazıları çok acımasız. Tatmin edici bir açıklama yapmıyorlar psikolojik bir destek sunmuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…