- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Özel hastanede 1 saatte çıkıyor canımTmm cnm ins vardır ya
Ewt de iş çalışıyorum yogun bu ara ins bi fırsat yakalarsam gidicem :)Özel hastanede 1 saatte çıkıyor canım
Valla ben anlamıyorum ovulasyon testi alana kadar yanlış yerlerde yuzuyormusum meğersem erken yumurtlama oluyormussag kasigimda simsek cakar gibi oldu iki uc kere ben ondan anliyorum.bide catlamadan iki gun öncesinden kasiklarim agrimaya basliyo inceden inceden
Bende dedigin gibi anlamiyordum ama klomen kullandigim ay anlamamam imkansizValla ben anlamıyorum ovulasyon testi alana kadar yanlış yerlerde yuzuyormusum meğersem erken yumurtlama oluyormus
Insallah güzel haber alırızBende dedigin gibi anlamiyordum ama klomen kullandigim ay anlamamam imkansiz
Allah o klomeni bildigi gibi yapsin mahfediyo bunyemi
Klomen ne için kullanılıyor? Doktor mu söylüyır?Bende dedigin gibi anlamiyordum ama klomen kullandigim ay anlamamam imkansiz
Allah o klomeni bildigi gibi yapsin mahfediyo bunyemi
Ben ovalasyon testi kullanmiyomValla ben anlamıyorum ovulasyon testi alana kadar yanlış yerlerde yuzuyormusum meğersem erken yumurtlama oluyormus
Klomen yumurta cogaltma ve buyutmek icin kullaniliyor.doktor takibinde kullaniliyor doktor ön gormezse klomen es degeri bi ilac daha var onu veriyorKlomen ne için kullanılıyor? Doktor mu söylüyır?
Ben ovalasyon testi kullanmiyom
Bedava nasilsa hergun yapin gitsinherifi gordukce artik yatak odasina kas goz isareti yapiyom
Bana bir şey söylemedi yumurta takibi yaptığı zaman. Doktorlara da güvenemiyorum zaten bir doktor kimyasal gebelik geçirmiş olman gebe kalacağın anlamaına gelmez bir anlamı yok dedi, başka bir doktor kimyasal gebelik gebe kalabildiğini gösterir dedi. Hep çelişiyorKlomen yumurta cogaltma ve buyutmek icin kullaniliyor.doktor takibinde kullaniliyor doktor ön gormezse klomen es degeri bi ilac daha var onu veriyor
Canım ovulasyon testindeki kırmızı çizgiler bile motivasyon yapiyor daha iyi çalışma oluyorBana bir şey söylemedi yumurta takibi yaptığı zaman. Doktorlara da güvenemiyorum zaten bir doktor kimyasal gebelik geçirmiş olman gebe kalacağın anlamaına gelmez bir anlamı yok dedi, başka bir doktor kimyasal gebelik gebe kalabildiğini gösterir dedi. Hep çelişiyor
Canım üniversitede hastanelerinde interlitite diye bölüm var yanlış hatırlamıyorsam ben gittim bütün testleri ücretsiz yapıldı hsg bile çekildi eşinize de bakılıyorKeşke hamile kalamıyorum dediğinde eşle birlikte full bir kontrol yapan her şeyi gözden geçiren net bilgi veren takip yapan bir sağlık merkezi olsa, gebelik öncesi takip hizmeti veren böyle paket halinde satılsa ne güzel olur
Kizlar oglumun kursunda beklerken yumosun teki catladi dun geceyi degerlendirdikyvz13 neyimiz eksik diyerekten
Herif işte cagirasim var eve kapatasim varsonraaaaaaaaaaa
Üniversite hastanelerinde gitmek için çok fazla zamanını harcamak gerekiyor gibi geliyor çalışan insanlar için o kadar izin almak sanki zor olur. Sıra beklemek randevu almak o kadar zor kiCanım üniversitede hastanelerinde interlitite diye bölüm var yanlış hatırlamıyorsam ben gittim bütün testleri ücretsiz yapıldı hsg bile çekildi eşinize de bakılıyor
Aynen oyleBana bir şey söylemedi yumurta takibi yaptığı zaman. Doktorlara da güvenemiyorum zaten bir doktor kimyasal gebelik geçirmiş olman gebe kalacağın anlamaına gelmez bir anlamı yok dedi, başka bir doktor kimyasal gebelik gebe kalabildiğini gösterir dedi. Hep çelişiyor
Hic bilmiyorum canim ben hic igne olmadim saat falanda soylemedi canakuzum ya biz dün degerlendiremedik 36 saat doldugunda sabaha karşı 5 ti
şimdi sancım çok ve 8 saat geçti dr un dediği saati
şimdi değerlnedirsek işe yararmı sence?
İnanmıyorumAynen oyle
Ogluma down sendromlu dogacak esini cagir imzasi lazim alicaz dediler aldirmadim sonraki gittigim bi kac doktorda alalim dediler bazilarida gerek yok dedi dogurdum tassss gibi cocuk masallah 8 yasinda
Olabilir cnm sen yap rabbim bilirkuzum ya biz dün degerlendiremedik 36 saat doldugunda sabaha karşı 5 ti
şimdi sancım çok ve 8 saat geçti dr un dediği saati
şimdi değerlnedirsek işe yararmı sence?
Canım hangi ilde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben hsg hariç hepsi birgunde yaptimÜniversite hastanelerinde gitmek için çok fazla zamanını harcamak gerekiyor gibi geliyor çalışan insanlar için o kadar izin almak sanki zor olur. Sıra beklemek randevu almak o kadar zor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?