Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydınlar kızlar benim takvime göre yumurtlama günüm dündü değerlendirdik ama akıntım falan bakıyorum yumurtlama akıntısı olarak pek bi şey farkedemedim geç yumurtlama ihtimaline karşı bi iki günü daha değerlendirmeyi düşünüyorum bu ay da olmazsa bebiş önümüzdeki ay ovülasyon testi kullanacam bakalım Allah en hayırlı zamanda nasip etsin herkese inşallah
batları yaklaşanlar test yapmaya başlayanlar inşallah müjdeli haberleri alırlar

Kizlar diyelimki 4 yumurtamiz var.Bu yumoslar hepsi ayni anda mi catliyo buyuklukleri ayni olmuyo mantiken farkili zamanlarda catlamsi lazim net bilgisi olan var mi

Dilekdilek06 26 temmuz

Kizlar diyelimki 4 yumurtamiz var.Bu yumoslar hepsi ayni anda mi catliyo buyuklukleri ayni olmuyo mantiken farkili zamanlarda catlamsi lazim net bilgisi olan var mi

Çatlatma iğnesi vurulursan muhtemelen iğnenin etkisiyle 36 saat içinde çatlar.

İgne vurulmazsan doğal süreç hepsi kendi boyutuna göre zamanı gelince çatlar 18-20 mm boyutlara erişmesi gerekiyor çatlaması icin.

Tamam canisi duzeltirim
Benim 26 temmuz düzeltebilir misin :) İnşallah bu ay hepimiz hamile kalalım artık ben de 29 yaşındayım 9 aydır uğraşıyoruz bir kez kimyasal gebelik yaşadım çok zor uş hamşle kalmak her ay yeni umut hayalkırıklığı yaşamak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…