- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.721
Benim test hala silik koyulaşmıyorBugün de koyu çıkarsa umutlanıcam:)
nerden anladn canm catladığını biz dün akşam gene beraber olamadık yaAmannn olsun da zamanı önemli değil yeter ki olsun. Benimki çatladı şimdi bekleme zamanı
günaydın canm nasıl yapacagız
ne zamn yapacaksın canm bata ne kadar kaldı.Bugün de koyu çıkarsa umutlanıcam:)
Bende yaptım bu ay bal çörekotu tarçın.Etki etti mi diye merak ediyorum
nasıl yani bir bardak bal mı yemeliyiz yoksa hergün kaşık kaşık mı yiyoruzGünaydın tatlım
Tam bir ölçüyle yapmadım ben bir su bardagı kadar balın içine çörek otu attım biraz da tarcın
Çörek otu bol olsun :)
ne zamn yapacaksın canm bata ne kadar kaldı.
Benim test hala silik koyulaşmıyor
nasıl yani bir bardak bal mı yemeliyiz yoksa hergün kaşık kaşık mı yiyoruz
mucize birşey ya.inşallah hamiş de kalirsin canım.Bende yaptim bu ay. Umarim bende de etki etmiştir.Etti canım sağolsun:)
14. Gün dr yumurtalarımı zor gördü çok küçüklerdi
17. Gün 15 mm di
mucize birşey ya.inşallah hamiş de kalirsin canım.Bende yaptim bu ay. Umarim bende de etki etmiştir.
ay yapayım ben ya çörek otu bol olsn dmi kocamda kullanabilir miSabah akşam bir tatlı kaşığı kuzum :)
Yapıp hazırda koy hergün yersin
Canım henüz denemelere yeni başladık o yüzden test hic yapmadm henüz.Egitim fakültesi mezunuyum ama atanamadim evde oturuyorum işte. Gecen ay adetim 4 gun gecikince umutlanmistim ama olmadi.Bu ay corekotu karisimini denedim iste. Bakalim insallah olurEtmiştir canım
Peki ovu testi ya da yumurta takibi yaptırmadınmı?bu arada meslektaşız sanırım
canim onun ölçüsü internette yaziyordu.Belli bir ölçüye gore karistiriyorsun.ben oyle yaptim bu ay.ay yapayım ben ya çörek otu bol olsn dmi kocamda kullanabilir mi
etkisini görüyomusun peki canm eşde kullanabiliomu.canim onun ölçüsü internette yaziyordu.Belli bir ölçüye gore karistiriyorsun.ben oyle yaptim bu ay.
Canim ben bu ay ilk defa kullandim.Şu an beklemedeyim.Ama kullanan hemen herkes iyi sonuç verdiğini söylüyor. Bu formülle bir tanesi 40 yaşında ilk defa hamile kaldım diye yazmış.Bende okuyunca bu öyküleri deneyim dedim.zaten çörekotu her derde deva.Yan etkisi de yok.Şifa niyetine alalim dedim . Erkeklerde kullanmayin yaziyordu nette.Kadinlik hormonlarina iyi geliyormuş galiba. Bu formul kadın yumurtalarina iyi geliyor diyorlar.etkisini görüyomusun peki canm eşde kullanabiliomu.
etkisini görüyomusun peki canm eşde kullanabiliomu.
Tatlım ben geçen ay kullandım ama adet bitiminden sonra kasıklarımda geçmeyen bi ağrı oluştuetkisini görüyomusun peki canm eşde kullanabiliomu.
Canım henüz denemelere yeni başladık o yüzden test hic yapmadm henüz.Egitim fakültesi mezunuyum ama atanamadim evde oturuyorum işte. Gecen ay adetim 4 gun gecikince umutlanmistim ama olmadi.Bu ay corekotu karisimini denedim iste. Bakalim insallah olur
ay yapayım ben ya çörek otu bol olsn dmi kocamda kullanabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?