Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Etmiştir canım
Peki ovu testi ya da yumurta takibi yaptırmadınmı?bu arada meslektaşız sanırım
Canım henüz denemelere yeni başladık o yüzden test hic yapmadm henüz.Egitim fakültesi mezunuyum ama atanamadim evde oturuyorum işte. Gecen ay adetim 4 gun gecikince umutlanmistim ama olmadi.Bu ay corekotu karisimini denedim iste. Bakalim insallah olur

etkisini görüyomusun peki canm eşde kullanabiliomu.
Canim ben bu ay ilk defa kullandim.Şu an beklemedeyim.Ama kullanan hemen herkes iyi sonuç verdiğini söylüyor. Bu formülle bir tanesi 40 yaşında ilk defa hamile kaldım diye yazmış.Bende okuyunca bu öyküleri deneyim dedim.zaten çörekotu her derde deva.Yan etkisi de yok.Şifa niyetine alalim dedim . Erkeklerde kullanmayin yaziyordu nette.Kadinlik hormonlarina iyi geliyormuş galiba. Bu formul kadın yumurtalarina iyi geliyor diyorlar.

etkisini görüyomusun peki canm eşde kullanabiliomu.

Geçen hafta kullanmıştim ben.Kullandigim hafta kasik bolgemde bir hareketlilik hafif karincalanma vardi.galiba kürün etkisiydu diye dusundum.Birde akintilarimi arttirdu . Iki gun oldu biteli. Bakalim inşallah etki etmistir.

İnşallah olur canım bu ay :) güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…