• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa süper çok sevindim canım bak nasıl heyecanlandım. Allahım duy bizi nolur
doktora dedim aaaa küçük dedim oda yok ya iyi hersey yolunda dedi ben günde 3mm büyümesini beklıordm ondan sanırım perşembe günü tekrar görüşücez adetime 10 gün kala çatlama olacak sanırım.

Olmuyor kızlar olmuyor hicbirsorunum yok ama kilodan dolayı cocugum olmuyor 2 ay ara vermek istiyorum sıkı bir diyete girmem lazım evde bisikletimde var akşamlarda yurusem hamurişi tatlıyı çıkarsam hayatimdan tamamdir bu iş zatten taşınıyoruz yeni bir düzen anca 2 aya oturur daha tam toparlanma dim zaten moralim bozuk kilomdan dolayı bebek sahibi olamıyorum ilk etapta 80 olsam kafii ben sizleri takip ediyorum burdan ama benimde zayiflamam lazım bunu iyice anladım artık kendimide kandiramiyorum olmuyor her ay belki umuduyla gerçeklerle yuzlesemiyorum ve sunuda ekliyim 2 aydir kanamam duzgun gelmiyor kahve leke seklinde bulanık tarzda az az bakalım şimdilik programim sabah 1domates salata 1haslanms yumurta yesilcay oglen çorba 1 dilim ekmek bol su tabikide ikindi yeşil cay 1 dilim karpuz akşam 18.30 yemek saati kesinlikle pirinç makarna yemek yok ne yemek varsa 3 kasik ve bir kase yoğurt ton balıklı salata bukadar bol su yatmadan önce şekersiz kahve gün içinde 30 dk eliptik bisiklet ve 30 dkk yürüyüş nasıl kızlar sizce 2 ayda 20 kilo verebilirmiyim hafi olsun 3 ay @4body1soul Sevsev12 Sevsev12 yvz13 yvz13 oslem83 oslem83 @MiyavKedi @srplmtmtk ve daha yazamadiklarim kuzularım
Kuzumm tatlimmm sen bebegi bu kadar kafana takma yavas yavas kilolarini ver kilo gercekten engel.
Engel olmasa bile hamile kaldiginda sonradan baska baska sorunlar ortaya cikiyor. Benim yengem su an hamile cok kilolu oldugu icin yağdan bebegi gözükmüyor ve tansiyon şeker de oluştu kadinda. O yuzden tatlim kilolarini ver ama kontrollü bir sekilde ver hemen birden herseyi kesme yavas yavas bide sporlarini aksatmadan yaparsan eminim muhakkak verirsin sen bebis icin bile olsa verirsin

doktora dedim aaaa küçük dedim oda yok ya iyi hersey yolunda dedi ben günde 3mm büyümesini beklıordm ondan sanırım perşembe günü tekrar görüşücez adetime 10 gün kala çatlama olacak sanırım.
Amannn olsun da zamanı önemli değil yeter ki olsun. Benimki çatladı şimdi bekleme zamanı

Back