Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım benimmmm insallah vericem insallah basaririm bugün 2 gün oldu ve iyi gidiyorum 40 gün sonra tartilmayi dusunuyorum eylül 10 da yani bakalım nekadar vericem yengen kaç kilo ile hamile kaldı canm insallah sorun cikmaz kuzum bakalım nasip ne zaman normalde en fit halde olmam için 40 kilo vermem lazım ama ben ilk etapta 20 kilo vereyim ozaman hamile kalirim biliuorum

Bende öyle yapmıştım zaten :) bir sonraki adete kadar ağrı yaptı ama onla mı alakalı bilmiyorum
Bendede kullanirken kasiklarda karincalanma oldu.Ama ben onun etki ettiginden oldugunu düşünüyorum.Belki yumurtalarina etki ettigindendir.

Yumurta büyürken ağrı yapıyor ben de çörek otu yerken ağrılarım vardı üç gün sonra dr 15 mm olmuş dedi demekki büyürken ağrı oluyor
aynen benimde yerken olmustu.Ama bitince azaldi gibi.Sadece su siralar hafif batmalarim var. O da her ay yumurtlama haftasında oluyor zaten

Yumurta büyürken ağrı yapıyor ben de çörek otu yerken ağrılarım vardı üç gün sonra dr 15 mm olmuş dedi demekki büyürken ağrı oluyor
Tabi zaten doktora gittim dayanamadım en son yumurtaların çatlamış ondan ağrı yapıyordur dedi ama hamilelik olmadı
Bendede kullanirken kasiklarda karincalanma oldu.Ama ben onun etki ettiginden oldugunu düşünüyorum.Belki yumurtalarina etki ettigindendir.
Tabi etki ettiği için onun dışında diğer hüçbir ay öyle hissetmemiştim. Bi de bu ay hissediyorum ama bu ay hiçbirşey kullanmadım. Hayra çıksın inşallah

Kızlar birde ben bu ay yaptıklarımı söyliyim adetin 2 .günden 12 güne kadar bal tarçın çörek otu yedim bayan çayı diye bir çay almıştım aktardan hormon dengelemk için civanperçemi aslan pençesi hayıt tohumu çoban çantası oğul otu falan var içinde sallama çay gibi sabah akşam bi fincan içtim.ve adetin 10.gününden itibaren iki günde bir ilişki oldu bunlrı yaparken gerçektn hiç stres yapmadım diğer aylar biraz strese giriyordum ama bu ay pek yapmadm .son olarakta ilkdefa bu ay ilişki gece uyumaadan önce yaptk yani sbaha kadar wc ye gitmedim duşada sabah girdm.

evet canm yumurta büyürken hafif hafif agrılar oluor önceden olduğunda bilmıodk üşüttük falan sanıodk meger yumurtamız büyüyomus :)

evet canm yumurta büyürken hafif hafif agrılar oluor önceden olduğunda bilmıodk üşüttük falan sanıodk meger yumurtamız büyüyomus :)

Ruhani bir çizgi görüyomusun

Eklentiler

• 3078316A-23C4-4B7E-B9A9-41893982D719.webp
    6 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…