Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa süper çok sevindim canım bak nasıl heyecanlandım. Allahım duy bizi nolur
doktora dedim aaaa küçük dedim oda yok ya iyi hersey yolunda dedi ben günde 3mm büyümesini beklıordm ondan sanırım perşembe günü tekrar görüşücez adetime 10 gün kala çatlama olacak sanırım.

Kuzumm tatlimmm sen bebegi bu kadar kafana takma yavas yavas kilolarini ver kilo gercekten engel.
Engel olmasa bile hamile kaldiginda sonradan baska baska sorunlar ortaya cikiyor. Benim yengem su an hamile cok kilolu oldugu icin yağdan bebegi gözükmüyor ve tansiyon şeker de oluştu kadinda. O yuzden tatlim kilolarini ver ama kontrollü bir sekilde ver hemen birden herseyi kesme yavas yavas bide sporlarini aksatmadan yaparsan eminim muhakkak verirsin sen bebis icin bile olsa verirsin

doktora dedim aaaa küçük dedim oda yok ya iyi hersey yolunda dedi ben günde 3mm büyümesini beklıordm ondan sanırım perşembe günü tekrar görüşücez adetime 10 gün kala çatlama olacak sanırım.
Amannn olsun da zamanı önemli değil yeter ki olsun. Benimki çatladı şimdi bekleme zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…