- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.701
Evet canm alttki baya baya koyuKızlar hadi bana yeniden koyulaşmaya başlamış deyin
Evet canm alttki baya baya koyu
Koyulaşmış canım.bu arada biz seninle başka bir topikte yazışmışız baya beraber ovu testi falan yapmışız 2017 aralıkta :)Kızlar hadi bana yeniden koyulaşmaya başlamış deyin
Koyulaşmış canım.bu arada biz seninle başka bir topikte yazışmışız baya beraber ovu testi falan yapmışız 2017 aralıkta :)
Ay evet bugün geriye dönük mesajlarda bişey ararken gördüm :)erken hamilelik belirtileri topiğinde.önceden tanışıyormuşuz meğerCiddimisin :) ben de diyorum neden kanım ısındı bu hatuna :)
Ay evet bugün geriye dönük mesajlarda bişey ararken gördüm :)erken hamilelik belirtileri topiğinde.önceden tanışıyormuşuz meğer
İnşallah kuzum bekliyorum 4 gözle iyi haberlerinizi hepimiz hamiş olalım çatır çatır doğuralımNe güzel kuzum :) İnşallah ben de sana güzel haber veririm bu ay canım
Amin canm amnİnşallah pik olur :) gebelik alameti olur o vakit :)
İnşallah kuzum bekliyorum 4 gözle iyi haberlerinizi hepimiz hamiş olalım çatır çatır doğuralım
Aaa süper çok sevindim canım bak nasıl heyecanlandım. Allahım duy bizi nolurCanm doktor kontrol etti yumurta gerçekten yumurta seklindeydi 15mm olmus cok güZel dedi ilişkiye devam perşembe görüşelim dedi
günaydın canm nasıl yapacagızKızlar bal çörekotu tarçın benim usg de zor görünen yumurtayı 3 günde 15 mm yaptı
İşe yarıyor tavsiye ederim
doktora dedim aaaa küçük dedim oda yok ya iyi hersey yolunda dedi ben günde 3mm büyümesini beklıordm ondan sanırım perşembe günü tekrar görüşücez adetime 10 gün kala çatlama olacak sanırım.Aaa süper çok sevindim canım bak nasıl heyecanlandım. Allahım duy bizi nolur
evet başlamış :)Kızlar hadi bana yeniden koyulaşmaya başlamış deyin
Kuzumm tatlimmm sen bebegi bu kadar kafana takma yavas yavas kilolarini ver kilo gercekten engel.Olmuyor kızlar olmuyor hicbirsorunum yok ama kilodan dolayı cocugum olmuyor 2 ay ara vermek istiyorum sıkı bir diyete girmem lazım evde bisikletimde var akşamlarda yurusem hamurişi tatlıyı çıkarsam hayatimdan tamamdir bu iş zatten taşınıyoruz yeni bir düzen anca 2 aya oturur daha tam toparlanma dim zaten moralim bozuk kilomdan dolayı bebek sahibi olamıyorum ilk etapta 80 olsam kafii ben sizleri takip ediyorum burdan ama benimde zayiflamam lazım bunu iyice anladım artık kendimide kandiramiyorum olmuyor her ay belki umuduyla gerçeklerle yuzlesemiyorum ve sunuda ekliyim 2 aydir kanamam duzgun gelmiyor kahve leke seklinde bulanık tarzda az az bakalım şimdilik programim sabah 1domates salata 1haslanms yumurta yesilcay oglen çorba 1 dilim ekmek bol su tabikide ikindi yeşil cay 1 dilim karpuz akşam 18.30 yemek saati kesinlikle pirinç makarna yemek yok ne yemek varsa 3 kasik ve bir kase yoğurt ton balıklı salata bukadar bol su yatmadan önce şekersiz kahve gün içinde 30 dk eliptik bisiklet ve 30 dkk yürüyüş nasıl kızlar sizce 2 ayda 20 kilo verebilirmiyim hafi olsun 3 ay @4body1soulSevsev12 yvz13 oslem83 @MiyavKedi @srplmtmtk ve daha yazamadiklarim kuzularım
Amannn olsun da zamanı önemli değil yeter ki olsun. Benimki çatladı şimdi bekleme zamanıdoktora dedim aaaa küçük dedim oda yok ya iyi hersey yolunda dedi ben günde 3mm büyümesini beklıordm ondan sanırım perşembe günü tekrar görüşücez adetime 10 gün kala çatlama olacak sanırım.
Ayy o bekleme yok mu o bekleme gecmek nedir bilmiyorum valla canim oyalanacak biseyler bul kendine cabucak zamanin gecsinAmannn olsun da zamanı önemli değil yeter ki olsun. Benimki çatladı şimdi bekleme zamanı
Sorma tatlım ya gün sayıyorum resmen :) Allahtan çalışıyorum da bi şekilde geçiyor zaman hele 4 5 gün kala varya sanki zamam duruyorAyy o bekleme yok mu o bekleme gecmek nedir bilmiyorum valla canim oyalanacak biseyler bul kendine cabucak zamanin gecsin
evet başlamış :)
Bende yaptım bu ay bal çörekotu tarçın.Etki etti mi diye merak ediyorumKızlar bal çörekotu tarçın benim usg de zor görünen yumurtayı 3 günde 15 mm yaptı
İşe yarıyor tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?