- 17 Temmuz 2018
- 104
- 76
- 28
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.761
he anladm canm ama silk bile göremedm sen görebiliomsn peki hayali çizgiKız bu gebelik testi
Daha ovuyu yapmadım
daha adetim dün bitti nerdeyse.. bugun oylesine hobi olarak ovu testi yapayım dedim ki böyle bişey çıktı. Sankim 2-3 güne çatlayacak yumurta gibi değil mi sizce de ? Ne dersin test uzmanı ?yvz13
Kız bu gebelik testi
Daha ovuyu yapmadım
he anladm canm ama silk bile göremedm sen görebiliomsn peki hayali çizgi
Canım cok erken yaa :)) hele normal gebelik testinde çıkması cok zor. Kaç gün geçti sen bide bu ay geç yumurtlamadın mı
Canım hemen adet bitimi böyle çıkmış ona göre koyuluğu güzel
Yapmaya devam et erken yumurtlayabilirsin
ben hiç bişey yapmıorm kafam b ulanıo zaten yumurtam daha 15 mm bugun de 16 falan olmustr yumurtayı ultrasonda gösterdi sanki bebk varmıs gibi mutlu oldum.Ben görmek istediğim için görüyorum:)
Bir saate kadar ovu yapıcam bakalım zaten ovu pik olmadan silik çizgi çıkmaz
Test yapmadan duramıyorum öylesine yaptım işte :)
Ben gördüm sanki o hayali çizgiyi :) benim kan sonucum 39.76 çıkmış canım kimyasal gebelik mi oluyor doktor henüz yeni 3 haftalık falan demiş ama benim bat günüm yarınRuhani bir çizgi görüyomusun
nasıl kimyasal gebelik olsduğunu düşünebiliosnuz ki.Ben gördüm sanki o hayali çizgiyi :) benim kan sonucum 39.76 çıkmış canım kimyasal gebelik mi oluyor doktor henüz yeni 3 haftalık falan demiş ama benim bat günüm yarın
Ben gördüm sanki o hayali çizgiyi :) benim kan sonucum 39.76 çıkmış canım kimyasal gebelik mi oluyor doktor henüz yeni 3 haftalık falan demiş ama benim bat günüm yarın
nasıl kimyasal gebelik olsduğunu düşünebiliosnuz ki.
Kızlar bat günüm yarın adete bu kadar yakın düşük çıkması beni şüphelendirdikimyasal gebelik demek için 2 gün sonra testi tekrarlayıp değerin artıp artmadığına bakılması gerekiyor şuanda kimyasal demek için erken. ilk kez yaptırdınız değil mi hcg yi ? belki de düzgünce artar.
olmazsa tekrar et canım. 3 haftalık gebelikde 5 ile 50 arası oluomus betaKızlar bat günüm yarın adete bu kadar yakın düşük çıkması beni şüphelendirdi
Doktor da iki gün sonra tekrarlayıp takip edin demiş
Evet ben daha cok erken diye düşünüyordum ama günleri kaçırmayayım bence de yumuş erken gelecek bu ay
Evet canım teşekkür ederim tek çare dua ve hayırlısını istemekolmazsa tekrar et canım. 3 haftalık gebelikde 5 ile 50 arası oluomus beta
inşallah canımmİnşallah ilk ve son olur :)
Geç döllenmeyse normal bir değer kimyasalda bu kadar yükselmiyor değer diye biliyorumBen gördüm sanki o hayali çizgiyi :) benim kan sonucum 39.76 çıkmış canım kimyasal gebelik mi oluyor doktor henüz yeni 3 haftalık falan demiş ama benim bat günüm yarın
hadi inşallh güzel haberlerle gel bizede umut olEvet canım teşekkür ederim tek çare dua ve hayırlısını istemek
Ben de şimdi netten baktımda kimyasal da 24e kadar yükseliyormuş değer insallah hayırlısıyla gelsinGeç döllenmeyse normal bir değer kimyasalda bu kadar yükselmiyor değer diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?