- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #5.741
ama onu ibrahim saraçoğlu sitesinden baktm adetin 2. günü başlanması lazmmısTatlım ben geçen ay kullandım ama adet bitiminden sonra kasıklarımda geçmeyen bi ağrı oluştu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama onu ibrahim saraçoğlu sitesinden baktm adetin 2. günü başlanması lazmmısTatlım ben geçen ay kullandım ama adet bitiminden sonra kasıklarımda geçmeyen bi ağrı oluştu
Merhaba arkadaşlar mart nisan mayıs haziran batında vardm bu ay dahil olamadım ama takip ettim sizi ara sıra.buda benim bu sabh ki testim
Tatlım benimmmm insallah vericem insallah basaririm bugün 2 gün oldu ve iyi gidiyorum 40 gün sonra tartilmayi dusunuyorum eylül 10 da yani bakalım nekadar vericem yengen kaç kilo ile hamile kaldı canm insallah sorun cikmaz kuzum bakalım nasip ne zaman normalde en fit halde olmam için 40 kilo vermem lazım ama ben ilk etapta 20 kilo vereyim ozaman hamile kalirim biliuorumKuzumm tatlimmm sen bebegi bu kadar kafana takma yavas yavas kilolarini ver kilo gercekten engel.
Engel olmasa bile hamile kaldiginda sonradan baska baska sorunlar ortaya cikiyor. Benim yengem su an hamile cok kilolu oldugu icin yağdan bebegi gözükmüyor ve tansiyon şeker de oluştu kadinda. O yuzden tatlim kilolarini ver ama kontrollü bir sekilde ver hemen birden herseyi kesme yavas yavas bide sporlarini aksatmadan yaparsan eminim muhakkak verirsin sen bebis icin bile olsa verirsin
Bende öyle yapmıştım zaten :) bir sonraki adete kadar ağrı yaptı ama onla mı alakalı bilmiyorumama onu ibrahim saraçoğlu sitesinden baktm adetin 2. günü başlanması lazmmıs
Bende öyle yapmıştım zaten :) bir sonraki adete kadar ağrı yaptı ama onla mı alakalı bilmiyorum
Bendede kullanirken kasiklarda karincalanma oldu.Ama ben onun etki ettiginden oldugunu düşünüyorum.Belki yumurtalarina etki ettigindendir.Bende öyle yapmıştım zaten :) bir sonraki adete kadar ağrı yaptı ama onla mı alakalı bilmiyorum
aynen benimde yerken olmustu.Ama bitince azaldi gibi.Sadece su siralar hafif batmalarim var. O da her ay yumurtlama haftasında oluyor zatenYumurta büyürken ağrı yapıyor ben de çörek otu yerken ağrılarım vardı üç gün sonra dr 15 mm olmuş dedi demekki büyürken ağrı oluyor
Bazen 28 gün bazen 32 günde bir oluyorum son üç aydır düzensizdi o yuzden kaç gün gecti bilmiyorum 3 yada 5 gün olması lazımWuhuu harika çizgiler:) hayırlı olsun kuzum batın geçti sanıeım
Tabi zaten doktora gittim dayanamadım en son yumurtaların çatlamış ondan ağrı yapıyordur dedi ama hamilelik olmadıYumurta büyürken ağrı yapıyor ben de çörek otu yerken ağrılarım vardı üç gün sonra dr 15 mm olmuş dedi demekki büyürken ağrı oluyor
Tabi etki ettiği için onun dışında diğer hüçbir ay öyle hissetmemiştim. Bi de bu ay hissediyorum ama bu ay hiçbirşey kullanmadım. Hayra çıksın inşallahBendede kullanirken kasiklarda karincalanma oldu.Ama ben onun etki ettiginden oldugunu düşünüyorum.Belki yumurtalarina etki ettigindendir.
10 bugünKacıncı gün oldu?
10 bugün
ilk defa deniyorum ya bunu ondan bilemiyorum :)Daha erken koyulaşır :)
demekki vücuda bal lazımBende öyle yapmıştım zaten :) bir sonraki adete kadar ağrı yaptı ama onla mı alakalı bilmiyorum
evet canm yumurta büyürken hafif hafif agrılar oluor önceden olduğunda bilmıodk üşüttük falan sanıodk meger yumurtamız büyüyomus :)Yumurta büyürken ağrı yapıyor ben de çörek otu yerken ağrılarım vardı üç gün sonra dr 15 mm olmuş dedi demekki büyürken ağrı oluyor
evet canm yumurta büyürken hafif hafif agrılar oluor önceden olduğunda bilmıodk üşüttük falan sanıodk meger yumurtamız büyüyomus :)
ilk defa deniyorum ya bunu ondan bilemiyorum :)
malesef canm bişey gözükmüo dün kopkoyuydu ama şimdi hiç yok nasıl oluo bu işRuhani bir çizgi görüyomusun
malesef canm bişey gözükmüo dün kopkoyuydu ama şimdi hiç yok nasıl oluo bu iş