- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.101
ama cok erken değilmi bu kadar kısa sürede büyürmü. Adetimin 5. günü gittim yumurtalıklar gelişmmeşti ertesi gün ilacı almaya basladm bugun sonuncuyu akşam içiçim yarın da kontrole gdecemOlabilir ağrı yapıyor
Ay hiç bilmiyorum ki ben bu ilacı etkisi ne süredeama cok erken değilmi bu kadar kısa sürede büyürmü. Adetimin 5. günü gittim yumurtalıklar gelişmmeşti ertesi gün ilacı almaya basladm bugun sonuncuyu akşam içiçim yarın da kontrole gdecem
Ne güzel bi haber Allah bebeğini sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin. Darısı bize inşallahHanımlar bat 27 temmuz. Bugün idrar yolu rahatsızlığıyla doktora gittim. Beta-hcg 103 çıktı. Hamileymişim :)
Eve geldim bir de idrar testi yaptım. Kaç aydır göremiyorum şu çift çizgiyi de bir göreyim dedim. Daha adete 2 gün olmasına rağmen çift çizgi çıktı :))
Ne olur dua edin sağ salim alalım kucağımıza.
Rabbim isteyen herkese versin inşallah :)
bende bilmıorm ya cok üzülurm suan catlıosa cunkü 2 gündür ilşki olmadı dün olaydı gam yemezdmAy hiç bilmiyorum ki ben bu ilacı etkisi ne sürede
Ya kızlar benim hafif ağrım var belimde ağrımaya başladı hafif ateşde var yoksa yumurta çatlıomu napıo
Amin inşallah :))Ne güzel bi haber Allah bebeğini sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin. Darısı bize inşallah
çatladıysa bu ayda gitti demekki yarın aksam belli olur kontroldeOlabilir canım ağrı yapar çatlamıştır
Aaaa hayırlı olsun Allah kucağınza almayı nasip etsinHanımlar bat 27 temmuz. Bugün idrar yolu rahatsızlığıyla doktora gittim. Beta-hcg 103 çıktı. Hamileymişim :)
Eve geldim bir de idrar testi yaptım. Kaç aydır göremiyorum şu çift çizgiyi de bir göreyim dedim. Daha adete 2 gün olmasına rağmen çift çizgi çıktı :))
Ne olur dua edin sağ salim alalım kucağımıza.
Rabbim isteyen herkese versin inşallah :)
Değerlendirin canmçatladıysa bu ayda gitti demekki yarın aksam belli olur kontrolde
Amin inşaallah :))Aaaa hayırlı olsun Allah kucağınza almayı nasip etsin
çatladıysa bu ayda gitti demekki yarın aksam belli olur kontrolde
Canim eşim de promen kullanıyor ikisini 300 e alıyoruz tanidik eczane diye bu fiyat..prowomen 145 galibaCanim prowomen i kaca aldin.Banada doktor tavsiye etti ama pahali diye almamistim iyikide almamaisim hamis kaldim hemen
Bencede degerlendirin para ney vermiyonuz ya nasilsa bedava :))
2 gündür ilişki yok bugunde çatladıysa akşam ilşkiye girsek bi ihtimal tutarsa tutar neyse artık bahtımızaNeden gitti canım ?
Aynen 8-9 gün vardı daha bata çıktı benimde oncomedi ilkdefa kullandım çok memnun kaldım erkenden öğrendimOncomed sağolsun süper bir test
9 şubat batımdı 1 şubatta harika bir çizgi göstermişti bana
Sonra başka bir markayla yine yapmıştım aynı gün
Silik çizgi vardı ama oncomed kadar net değildi
Hassasiyetine itibarım sonsuzdur kendisinin :)
Daha çok var kuzum ondan sonradan çıkıyo 2 gün sonra yaptığın 10 dk sonra belirecek sonraki hemen belirecek.bence sen hamişsin iç sesim öyle diyorBen bundan sonra hergün yaparim zaten de kiz ovulasyondan sonra gördüğüm ilk silik çizgi
belki sonradan da cikti ama olsun yinede cok mutlu oldum havalara uctum inanki
Çok alemsin yaAlemsin kız :)
Sen üzerine kocişin tişörtlerinden birini giy başka bişey giyme şöyle saçları hafif topla iki cilveli bakış at bacaklarını kapıya dayayıp bakim tv mi sen mi
2 gündür ilişki yok bugunde çatladıysa akşam ilşkiye girsek bi ihtimal tutarsa tutar neyse artık bahtımıza
Çok alemsin ya
İnşallah canım doktorumn asistanını aradım yarın aksam gidicm kontrole bakalım olusmuslarmıCanım yumurta 24 saate dek canlı kalır siz bugünü degerlendirin elinizden geldiğince erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?