- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.081
Kızlar bana yardımcı olun bugun 10. günüm ya erken çatlarmı yumurtalıgım yarın mı gitsem doktora
Insallah tatlim insallah icerde birbirlerini bulur dans ederleryaa onlar dinç de içerde de çatlamış bi yumurta bulurlar umarım
Insallah bugün olur bir an önce catlasinlarda dollensinler artk .Kızlar bugün yine yapacagım ovumu dua edin bana koyulaşmış olsun
Bugün pik olmasa da yarın olur eger bugün daha koyuysa
Dua edin bana
Insallah bugün olur bir an önce catlasinlarda dollensinler artk .
Sonuclarini bekliyoruz tatlim
ama 2 gündür ilişkiye girmedik dün akşam girmemiz gerekiyordu ama eşim tenezzül edip yatağa gelmedi tv izledi sanki ilac kendi kendine hamile bırakıoAman kuzum degerlendir aksatmayın :)
ama 2 gündür ilişkiye girmedik dün akşam girmemiz gerekiyordu ama eşim tenezzül edip yatağa gelmedi tv izledi sanki ilac kendi kendine hamile bırakıo
ooooooo ben ve bu solediğin hiç yapamıorm ya ole seylerAlemsin kız :)
Sen üzerine kocişin tişörtlerinden birini giy başka bişey giyme şöyle saçları hafif topla iki cilveli bakış at bacaklarını kapıya dayayıp bakim tv mi sen mi
ooooooo ben ve bu solediğin hiç yapamıorm ya ole seyler
Merhaba canım benim de yeni bat 2 ağustos. Bütün hamile arkadaşlarımıza hayırlı olsun şimdidenMerhaba kızlar nasılsınızn :) ben de tatildeydim hamile arkadaslarımıza hayırlı olsun :) darısı basımıza insallah
Yeni bat 1 agustos
Tuuttm seni valla aynnen ya bişey yapma sonra ilac etki etmedi ilaç etki edio sen verim vermıosnYap sen yap :) ben yapıyorum yine ayarttın beni diyo
Bebek istemesi kolay
İşin en zevkli kısmı onlarda bir zahmet yapsınlar :)
Kiz kocani auarlasana sende yatağa gelmesini bekleme ilk basta bi sevke getir hele onu sonra bak bakalim nasil yapıyıama 2 gündür ilişkiye girmedik dün akşam girmemiz gerekiyordu ama eşim tenezzül edip yatağa gelmedi tv izledi sanki ilac kendi kendine hamile bırakıo
İnşallah canım ya bu ay oluruz biz de hamiş :) umutsuzluğa kapılmak yokMerhaba canım benim de yeni bat 2 ağustos. Bütün hamile arkadaşlarımıza hayırlı olsun şimdiden
Ben de 2.denememdeyim.Geçen ay negatifi gördüğümden beri forumdan uzak durdum sahte belirtilere kapılmamak için... inşallah bu ay hamiş oluruz
Uyuz oldum akşam o sinirle dön Allah dön yok anacım nerde sonra tutmadı tutmazsa sorumlusu o olucak bda da doktora kontrole falan gitmemKiz kocani auarlasana sende yatağa gelmesini bekleme ilk basta bi sevke getir hele onu sonra bak bakalim nasil yapıyı
Ben kendikime söylüyorum canim bu hafta ovu haftasi o yüzden her gece olacak die baştan hazirliyorum onu bide kendisi de bebek cok istedigi icin bazen ben istemesem bile kendisi geliyor bebek icin diyorUyuz oldum akşam o sinirle dön Allah dön yok anacım nerde sonra tutmadı tutmazsa sorumlusu o olucak bda da doktora kontrole falan gitmem
aynen haklısın aman ya ne oluorsa olsn artıkBen kendikime söylüyorum canim bu hafta ovu haftasi o yüzden her gece olacak die baştan hazirliyorum onu bide kendisi de bebek cok istedigi icin bazen ben istemesem bile kendisi geliyor bebek icin diyor
Canim prowomen i kaca aldin.Banada doktor tavsiye etti ama pahali diye almamistim iyikide almamaisim hamis kaldim hemenKürtaj yapan dr prowomen vermişti yumurta kalitesi icinmis 3 aydr içiyorum içinde folik de var.o iyi de kilo yaptı sanki düşük tehlikesi varken de i mom içtim o da tabi etkiledi..kaldı mi bana 5 kilo fazla
Bencede degerlendirin para ney vermiyonuz ya nasilsa bedava :))Aman kuzum degerlendir aksatmayın :)
ayyy teşekkür ederim canım inşallahInsallah tatlim insallah icerde birbirlerini bulur dans ederlercay içerler sonra da birlesir sana melek geirirler
Amin insallah Rabbim isteyen herkeseayyy teşekkür ederim canım inşallahhepimize gelsin o melekler
Olabilir ağrı yapıyorYa kızlar benim hafif ağrım var belimde ağrımaya başladı hafif ateşde var yoksa yumurta çatlıomu napıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?