• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK17:
Ben kendikime söylüyorum canim bu hafta ovu haftasi o yüzden her gece olacak die baştan hazirliyorum onu bide kendisi de bebek cok istedigi icin bazen ben istemesem bile kendisi geliyor bebek icin diyor:rolleyes::rolleyes:
Aynen önceden söylüyorum şu günler olacak diye sorun olmuyor.gerçi biz ovu günü jübile yaptık.sahalara ne zaman döneriz bilmiyorum:KK17::mad::KK70:

Eklentiler

• E8C3B051-2E2E-47CB-AE23-B49D870AB72B.webp
    E8C3B051-2E2E-47CB-AE23-B49D870AB72B.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 42

Yarın bilemedin öbür gün çatlar gibi duruyor :) benim de adete 4 gün kala ovu testlerim kopkoyu oldu 3 gün ard arda yaşasın hamileyim dedim iki gün sonra kırmızılar geldi :bicak:
Doktora gidecek misiniz birkaç gün içinde yumurta takibi için? Bakalım ovu testiyle uyumlu mu yumuşlar :KK49:

Yarın bilemedin öbür gün çatlar gibi duruyor :) benim de adete 4 gün kala ovu testlerim kopkoyu oldu 3 gün ard arda yaşasın hamileyim dedim iki gün sonra kırmızılar geldi :bicak:
Doktora gidecek misiniz birkaç gün içinde yumurta takibi için? Bakalım ovu testiyle uyumlu mu yumuşlar :KK49:

Canım ben dr a pzt gittim henüz olgun değil yumurtaların demişti
Aynı gün ovu yaptım eğer silik çıkarsa ultrason ile uyumlu olucaktı öyle de oldu
Tekrar gitmeyi düşünmüyorum
Değerlendirip bat beklicem artık

Eee bu durumda adete yakın nasıl yumurta var gibi gösteriyorki

Back
X