• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bana yardımcı olun bugun 10. günüm ya erken çatlarmı yumurtalıgım yarın mı gitsem doktora

Canım ben 11. Gün gittiğinde dr hemen iğne yapmamız lazım çok büyümüş demişti hızlı büyüyo sediğim gibi sen git ve degerlendir hergün:))

ama 2 gündür ilişkiye girmedik dün akşam girmemiz gerekiyordu ama eşim tenezzül edip yatağa gelmedi tv izledi sanki ilac kendi kendine hamile bırakıo

Alemsin kız :)
Sen üzerine kocişin tişörtlerinden birini giy başka bişey giyme şöyle saçları hafif topla iki cilveli bakış at bacaklarını kapıya dayayıp bakim tv mi sen mi:KK48::KK48:

Merhaba kızlar nasılsınızn :) ben de tatildeydim hamile arkadaslarımıza hayırlı olsun :) darısı basımıza insallah
Yeni bat 1 agustos
Merhaba canım benim de yeni bat 2 ağustos. Bütün hamile arkadaşlarımıza hayırlı olsun şimdiden:KK49:
Ben de 2.denememdeyim.:nazar: Geçen ay negatifi gördüğümden beri forumdan uzak durdum sahte belirtilere kapılmamak için...:KK43: inşallah bu ay hamiş oluruz:hamarat:

Merhaba canım benim de yeni bat 2 ağustos. Bütün hamile arkadaşlarımıza hayırlı olsun şimdiden:KK49:
Ben de 2.denememdeyim.:nazar: Geçen ay negatifi gördüğümden beri forumdan uzak durdum sahte belirtilere kapılmamak için...:KK43: inşallah bu ay hamiş oluruz:hamarat:
İnşallah canım ya bu ay oluruz biz de hamiş :) umutsuzluğa kapılmak yok

Uyuz oldum akşam o sinirle dön Allah dön yok anacım nerde sonra tutmadı tutmazsa sorumlusu o olucak bda da doktora kontrole falan gitmem
Ben kendikime söylüyorum canim bu hafta ovu haftasi o yüzden her gece olacak die baştan hazirliyorum onu bide kendisi de bebek cok istedigi icin bazen ben istemesem bile kendisi geliyor bebek icin diyor:rolleyes::rolleyes:

Kürtaj yapan dr prowomen vermişti yumurta kalitesi icinmis 3 aydr içiyorum içinde folik de var.o iyi de kilo yaptı sanki düşük tehlikesi varken de i mom içtim o da tabi etkiledi..kaldı mi bana 5 kilo fazla
Canim prowomen i kaca aldin.Banada doktor tavsiye etti ama pahali diye almamistim iyikide almamaisim hamis kaldim hemen
Aman kuzum degerlendir aksatmayın :)
Bencede degerlendirin para ney vermiyonuz ya nasilsa bedava :))

Back
X