- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.141
Tamam canım test silikleştikten sonra çok bi anlamı yok o zaman :) benim testlerde gelmişEvet kuzum tahminim yarına çatlar bugün ve yarın çok önemli oluyor bu durumda
Silikleştiği halini de atarım burdan daha net anlarsın :)
Tamam canım test silikleştikten sonra çok bi anlamı yok o zaman :) benim testlerde gelmiş
Canım ben dr a pzt gittim henüz olgun değil yumurtaların demişti
Aynı gün ovu yaptım eğer silik çıkarsa ultrason ile uyumlu olucaktı öyle de oldu
Tekrar gitmeyi düşünmüyorum
Değerlendirip bat beklicem artık
Eee bu durumda adete yakın nasıl yumurta var gibi gösteriyorki
Tamam canım :) birde eşinize 1 saat önce sade bir türk kahvesi içirebilirsiniz bunu okumuştumAslında var şöyleki çatladıktan sonra yumoş 24 saate kadar canlı kalır :) silik günü de degerlendirmekte fayda var :)
Sen yaptıkça at yorumlarız kuzum
Tuhaf cidden inşallah bunay tutturursun hadi bakalımİnan hiç anlamadım canım. Bazı aylar ikinci defa yumurtlanabiliyormuş sanırım öyle oldu. Hatta normal yumurtlama zamanımdan daha da koyuydu ay sonunda ovu testlerim. kesin hamileyim demiştim değilmişim
Anladım canım. Bazen diyorlar ya vücutta Lh yüksekse bile yumurtlama olmayabiliyormuş. Yumurta olmasa da yükseliyormuş. Ben her ay kesin yakalıyorum koyuluğu. Hatta işte geçtiğimiz ay adete yakın da koyuldu sanırım 2. Yumurtlamamdı. Ama bunu duyduğum için bu ay ovu koyulaşınca doktora gitmeyi düşünüyorum gerçekten yumurtam var mı nedir durum diye :) hiç yumurta takibi yaptırmadım çünkü.
Tamam canım :) birde eşinize 1 saat önce sade bir türk kahvesi içirebilirsiniz bunu okumuştum
Tuhaf cidden inşallah bunay tutturursun hadi bakalım
Aminnn bu ay olursa nisan da doğmuş olucakk en sevdiğimm bahar :)İnş canım topikteki herkesin hatta isteyen herkesin hamiş olduğu bi ay olsun
Aminnn bu ay olursa nisan da doğmuş olucakk en sevdiğimm bahar :)
Canım son durum ne?200 sayfa geride kalmışım ancak okuyabildim.Gunaydin kızlar bugün test yaptim iki saat sonrdan da olsa hafif bir pembelik oldu ikinci cizgide
Kuzummmm Ağustosa kaldık hayırlısı olsun bitanesi. .An itibariyle adett oldum kizlarrrrŕrr
Aynen kuzum oylenolduCanım son durum ne?200 sayfa geride kalmışım ancak okuyabildim.
Kuzummmm Ağustosa kaldık hayırlısı olsun bitanesi. .
Aha kaynanan yuzunden kesinAn itibariyle adett oldum kizlarrrrŕrr
Ayy insallahhh ic sesini yedigim kuzum ne güzel iç sesin var öyle Allahim Allahim yerim seni balimmDaha çok var kuzum ondan sonradan çıkıyo 2 gün sonra yaptığın 10 dk sonra belirecek sonraki hemen belirecek.bence sen hamişsin iç sesim öyle diyor
Tatliskom sabah yaptigim test sonradan silik cizgi cikti yarin tekra bakacam insallah yine ikinci çizgiyi görürüm şu an kasik ağrılarım var arada adet sancisi tutuyor beniCanım son durum ne?200 sayfa geride kalmışım ancak okuyabildim.
Kuzummmm Ağustosa kaldık hayırlısı olsun bitanesi. .
Bisey desem inanmassin ha temelli yanında artıkAha kaynanan yuzunden kesin
Ne zaman gidiyo hayirlisiynan
Kızlar birileri bana yardım etsin11 temmuzda yumurtam çatladı (ovulasyon testi kullandığım için biliyorum) bugün adet olmam gerekiyordu olmadım . Hani yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunurmuş ya bu acaba doğrumu tam 14 gün sonramı adet olunuyor ? Eğer öyle ise ben hala neden adet olmadım yumurtam çatladıktan 8 gün sonra kan verdim 0.16 idi yani negatif. Dün idrar testi yaptım yani adetime 1 gün kala yine negatifdi . Anlamadım ben şimdi hiçbirşey .
Eminim tatlım ovulasyon testi kullandım 11 haziranda pik oldu ve akşama doğru tekrar test yaptım silikleşdi .Canım sen çatlama zamanından eminsin ayın 11 i diyosun 14 gün geçmiş testte cıkması gerekirdi
Eminmisin o zaman çatladıgından?
Ya da tekrar yumurtlamış olabilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?