Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Anladım canım. Bazen diyorlar ya vücutta Lh yüksekse bile yumurtlama olmayabiliyormuş. Yumurta olmasa da yükseliyormuş. Ben her ay kesin yakalıyorum koyuluğu. Hatta işte geçtiğimiz ay adete yakın da koyuldu sanırım 2. Yumurtlamamdı. Ama bunu duyduğum için bu ay ovu koyulaşınca doktora gitmeyi düşünüyorum gerçekten yumurtam var mı nedir durum diye :) hiç yumurta takibi yaptırmadım çünkü.

Evet canım lh yükselir ben de bundan korkmuştum
Fakat adetlerin düzenli ise mutlaka çatlıyodur
Pko hastalarında lh düzensiz yükselir ya da hep siliktir test genelde
Ve ben usg den sonra yaptığım test silik çıkınca anladım ki yumurta büyümeden lh yükselmiyor

Canım son durum ne?200 sayfa geride kalmışım ancak okuyabildim.

Kuzummmm Ağustosa kaldık hayırlısı olsun bitanesi. .
Tatliskom sabah yaptigim test sonradan silik cizgi cikti yarin tekra bakacam insallah yine ikinci çizgiyi görürüm şu an kasik ağrılarım var arada adet sancisi tutuyor beni

Kızlar birileri bana yardım etsin 11 temmuzda yumurtam çatladı (ovulasyon testi kullandığım için biliyorum) bugün adet olmam gerekiyordu olmadım . Hani yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunurmuş ya bu acaba doğrumu tam 14 gün sonramı adet olunuyor ? Eğer öyle ise ben hala neden adet olmadım yumurtam çatladıktan 8 gün sonra kan verdim 0.16 idi yani negatif. Dün idrar testi yaptım yani adetime 1 gün kala yine negatifdi . Anlamadım ben şimdi hiçbirşey .

Canım sen çatlama zamanından eminsin ayın 11 i diyosun 14 gün geçmiş testte cıkması gerekirdi
Eminmisin o zaman çatladıgından?
Ya da tekrar yumurtlamış olabilirmisin?

Canım sen çatlama zamanından eminsin ayın 11 i diyosun 14 gün geçmiş testte cıkması gerekirdi
Eminmisin o zaman çatladıgından?
Ya da tekrar yumurtlamış olabilirmisin?
Eminim tatlım ovulasyon testi kullandım 11 haziranda pik oldu ve akşama doğru tekrar test yaptım silikleşdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…