- 3 Mayıs 2018
- 234
- 201
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.061
Ay inşallah inşallah.hayırlısıyla yaz tatili bitmeden olsun.benim esim de diyor rahatina bak o iş tamam diye :))Sen hamiş olabilirsin canım
Canim marka onemli mi bilmiyorum ama burdaki hatunlar hep laboquick dedigi icin bende onu aldim gittigidyordan aldim cok uyguna geliyor bidemember: 852345"]Marka önemlimi bu testlerde dunki Blu bilmem ne hiç duyma mistim ama aldim negatif çıktı
Ay inşallah inşallah.hayırlısıyla yaz tatili bitmeden olsun.benim esim de diyor rahatina bak o iş tamam diye :))
İnş koyulassin güzel haber alalım senden de@Conchiglia
Anneyimbenanne35
True white
Evet tatlim az silik var ama oda iki saat sonra geldi bide bata cok var 6-7 gün yani
ayy insallah koyulaşır
Zaten yaparim da o silik cizgi bile beni cok heycanladirdi yarin nasil olacak bilemiyorumher gün yap takip et bakalım :) çok var cidden
Amin amin insallah bebiskomİnş koyulassin güzel haber alalım senden de
Canim doktorlar genelde ya 11. Gun ya da 12. Gelin diyorlarKızlar bana yardımcı olun bugun 10. günüm ya erken çatlarmı yumurtalıgım yarın mı gitsem doktora
Hadi İnşallah koyulaşır canım :)Zaten yaparim da o silik cizgi bile beni cok heycanladirdi yarin nasil olacak bilemiyorum
Aminn aminn insallah tatliskomHadi İnşallah koyulaşır canım :)
Canım oncomed hassas 5 i bile ölçüyo ondan alabilirsin daha koyu çıkar belki yada 2 güne bir tekrarla gerçi ben sabah akşam yapmıştım testi@Conchiglia
Anneyimbenanne35
True white
Evet tatlim az silik var ama oda iki saat sonra geldi bide bata cok var 6-7 gün yani
ayy insallah koyulaşır
ilacın bittikten 2 gün sonra gel dedi bugun ilacımın son günü yarın mı gitsem cuma günümü@y
Canim doktorlar genelde ya 11. Gun ya da 12. Gelin diyorlar
Seninki ne zaman gel dedi
Ben bundan sonra hergün yaparim zaten de kiz ovulasyondan sonra gördüğüm ilk silik çizgi
Canım oncomed hassas 5 i bile ölçüyo ondan alabilirsin daha koyu çıkar belki yada 2 güne bir tekrarla gerçi ben sabah akşam yapmıştım testi
Bende sen gibi endiseleniyordum valla tatlim ve 11. gün gdiyordum zaten bakar yeteri kadar olgunluğa ulasmissa iğne yazar sana canimilacın bittikten 2 gün sonra gel dedi bugun ilacımın son günü yarın mı gitsem cuma günümü
Canım oncomed hassas 5 i bile ölçüyo ondan alabilirsin daha koyu çıkar belki yada 2 güne bir tekrarla gerçi ben sabah akşam yapmıştım testi
Bencede yarın gideyim ben ya çünkü normalde adetin 3 günü baslıodm ilaca ama bu sefer 6. gün başladım ne olur ne olmaz akıntım var sanırım yakın zamanda yumurtlayacmBende sen gibi endiseleniyordum valla tatlim ve 11. gün gdiyordum zaten bakar yeteri kadar olgunluğa ulasmissa iğne yazar sana canim
Icin rahat etmeyeckse git yarin
yaa onlar dinç de içerde de çatlamış bi yumurta bulurlar umarımSabah spermler daha dinc oluyormus canim
Bencede yarın gideyim ben ya çünkü normalde adetin 3 günü baslıodm ilaca ama bu sefer 6. gün başladım ne olur ne olmaz akıntım var sanırım yakın zamanda yumurtlayacm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?