- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.041
Bacakları dikmekten kas yaptm bendeGünaydın kızlar
Dün spermler akmasın diye öylece yatarken uyuyakalmışım gözümü açtım sabah olmuş hala akacak derdindeyim
10 saat oldu yeter dimi kalkim artık
Ay koptum canım supersinGünaydın kızlar
Dün spermler akmasın diye öylece yatarken uyuyakalmışım gözümü açtım sabah olmuş hala akacak derdindeyim
Nisanda kurtaj olmuştum.mayıs haziran temmuz yumurtlama ve sonrasi kasik ağrısı hissettim bu ay yine hafifti yani...ilk defa bu ay ciddi denedik.her gün hem de.ovu testi de kullandım. pert olduk resmen.tatildeydik kafa da rahatti umitlnmk istemiyorum çokHamile olma ihtimalini neden düşünmedin?
Kak kizzzzz oglen oldu ben cocugu kursa getirdim kurs bitecek nerdeyseGünaydın kızlar
ayy inşallah koyulaşır
atsana buraya canım
Atsana kuzum bakalım bizde
Sabah spermler daha dinc oluyormus canimEki Görüntüle 2172208 benimki de böyle bu sabah değerlendirdik dün gece uyuyakalmışız
10 saatle sen ikiz dogurursun insallah canisiGünaydın kızlar
Günaydın kızlar
Canim marka onemli mi bilmiyorum ama burdaki hatunlar hep laboquick dedigi icin bende onu aldim gittigidyordan aldim cok uyguna geliyor bidemember: 852345"]Marka önemlimi bu testlerde dunki Blu bilmem ne hiç duyma mistim ama aldim negatif çıktı
Canim marka onemli mi bilmiyorum ama burdaki hatunlar hep laboquick dedigi icin bende onu aldim gittigidyordan aldim cok uyguna geliyor bidemember: 852345"]Marka önemlimi bu testlerde dunki Blu bilmem ne hiç duyma mistim ama aldim negatif çıktı
10 saatle sen ikiz dogurursun insallah canisi
Kak kizzzzz oglen oldu ben cocugu kursa getirdim kurs bitecek nerdeyse
Basinda soyleeeeAnneyimbenanne35 ninki gibi bi kaynana olacak ki yatabiliyon nu bu saatlere kadar
Gördüm ben tatlım ama cookkkk silik[/QUOTE]Canim marka onemli mi bilmiyorum ama burdaki hatunlar hep laboquick dedigi icin bende onu aldim gittigidyordan aldim cok uyguna geliyor bide
Anneyimbenanne35 yvz13
tatliskolar baksaniza siz görebilecek misiniz cok az bellli foto da cok cikmamis da olabilirEki Görüntüle 2172237
Nisanda kurtaj olmuştum.mayıs haziran temmuz yumurtlama ve sonrasi kasik ağrısı hissettim bu ay yine hafifti yani...ilk defa bu ay ciddi denedik.her gün hem de.ovu testi de kullandım. pert olduk resmen.tatildeydik kafa da rahatti umitlnmk istemiyorum çok
Bacakları dikmekten kas yaptm bende
 super olmuş canım
Ben de gecen ayagım duvara yaslı sekilde uyumuşum sabah uyandım bacaklarımı hissetmiyorum
her gün yap takip et bakalım :) çok var cidden@Conchiglia
Anneyimbenanne35
True white
Evet tatlim az silik var ama oda iki saat sonra geldi bide bata cok var 6-7 gün yani
ayy insallah koyulaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?