Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile olma ihtimalini neden düşünmedin?
Nisanda kurtaj olmuştum.mayıs haziran temmuz yumurtlama ve sonrasi kasik ağrısı hissettim bu ay yine hafifti yani...ilk defa bu ay ciddi denedik.her gün hem de.ovu testi de kullandım. pert olduk resmen.tatildeydik kafa da rahatti umitlnmk istemiyorum çok

Günaydın kızlar

Dün spermler akmasın diye öylece yatarken uyuyakalmışım gözümü açtım sabah olmuş hala akacak derdindeyim
10 saat oldu yeter dimi kalkim artık
Kak kizzzzz oglen oldu ben cocugu kursa getirdim kurs bitecek nerdeyse

Basinda soyleeee Anneyimbenanne35 ninki gibi bi kaynana olacak ki yatabiliyon nu bu saatlere kadar

Kürtaj yapan dr prowomen vermişti yumurta kalitesi icinmis 3 aydr içiyorum içinde folik de var.o iyi de kilo yaptı sanki düşük tehlikesi varken de i mom içtim o da tabi etkiledi..kaldı mi bana 5 kilo fazla

member: 852345"]Marka önemlimi bu testlerde dunki Blu bilmem ne hiç duyma mistim ama aldim negatif çıktı[/QUOTE]
Canim marka onemli mi bilmiyorum ama burdaki hatunlar hep laboquick dedigi icin bende onu aldim gittigidyordan aldim cok uyguna geliyor bide
ayy inşallah koyulaşır
atsana buraya canım
Atsana kuzum bakalım bizde
Anneyimbenanne35 yvz13
tatliskolar baksaniza siz görebilecek misiniz cok az bellli foto da cok cikmamis da olabilir

Son düzenleme:
member: 852345"]Marka önemlimi bu testlerde dunki Blu bilmem ne hiç duyma mistim ama aldim negatif çıktı
Canim marka onemli mi bilmiyorum ama burdaki hatunlar hep laboquick dedigi icin bende onu aldim gittigidyordan aldim cok uyguna geliyor bide

Anneyimbenanne35 yvz13
tatliskolar baksaniza siz görebilecek misiniz cok az bellli foto da cok cikmamis da olabilirEki Görüntüle 2172237 [/QUOTE]
sanki hafif bir gölge görüyorum

member: 852345"]Marka önemlimi bu testlerde dunki Blu bilmem ne hiç duyma mistim ama aldim negatif çıktı

Anneyimbenanne35 yvz13
tatliskolar baksaniza siz görebilecek misiniz cok az bellli foto da cok cikmamis da olabilirEki Görüntüle 2172237 [/QUOTE]
Gördüm ben tatlım ama cookkkk silik

Kak kizzzzz oglen oldu ben cocugu kursa getirdim kurs bitecek nerdeyse

Basinda soyleeee Anneyimbenanne35 ninki gibi bi kaynana olacak ki yatabiliyon nu bu saatlere kadar

Hehe :)) valla benim kız burda değil ya şimdi rahat takılıyorum kocişi de işe gönderip geri yatıyorum :))

Sen hamiş olabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…