- 28 Haziran 2018
- 292
- 420
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.001
Yapıyorum o zaman şimdiDusunmektenDdaha iyidiir bence gönlünü ferah tut
Genelde sabah ilkiidrarla yapılıyor canım amaa ben de heyecanlamdım şiimdi :)Yapıyorum o zaman şimdi
Kaç dakikada çıkar , aklımda duracağına yapayım dedimGenelde sabah ilkiidrarla yapılıyor canım amaa ben de heyecanlamdım şiimdi :)
Ayy insallah tatliskom insallah 1 senedir istiyoruz Rabbim insallah bu ay nasip eder bizeAnlattıklarının hepsi gebelik belirtisi ay hadi insallah bu ay tutsun
10 dk içerisinde belli olurKaç dakikada çıkar , aklımda duracağına yapayım dedim
Negatif10 dk içerisinde belli olur
Üzülme canım inşallah bigün pozitifi görürsün veya test yanıltır kanda çıkar inşallahNegatif
İnşallah hayırlısı bakalım ama adet düzenim mı değişiyor anlamıyorum ..Üzülme canım inşallah bigün pozitifi görürsün veya test yanıltır kanda çıkar inşallah
Aminn kuzummmMasllah canim size insallah bu yiliniz uğurlu gelir size Rabbim gönlüne göre hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah
Marka önemlimi bu testlerde dunki Blu bilmem ne hiç duyma mistim ama aldim negatif çıktıGunaydin kızlar bugün test yaptim iki saat sonrdan da olsa hafif bir pembelik oldu ikinci cizgide
Canim bence sen yumurtlama donemindesin.Gecen ayda pozitif cikmisti kan testin negatifti sonra epey sonra regli oldun.Marka önemlimi bu testlerde dunki Blu bilmem ne hiç duyma mistim ama aldim negatif çıktı
Ben laboquick den sasmam.Eczanede biraz pahali digerlerine gore ama netten 5 tanesini 8 tl ye aldim kargoda odemedimMarka önemlimi bu testlerde dunki Blu bilmem ne hiç duyma mistim ama aldim negatif çıktı
atsana buraya canımGunaydin kızlar bugün test yaptim iki saat sonrdan da olsa hafif bir pembelik oldu ikinci cizgide
sen ovulasyon testiyle mi bakmıstın canımSlm kizlar tesr negatif bence hamile değilim yumurtluyormuyum ne lh çok fazla artiyo oda onu olcuyo
Atsana kuzum bakalım bizdeGunaydin kızlar bugün test yaptim iki saat sonrdan da olsa hafif bir pembelik oldu ikinci cizgide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?