• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ETGM1040[1].webp benimki de böyle bu sabah değerlendirdik dün gece uyuyakalmışız :KK23:

Kızlar adetime 6 gün var sabah öylesine yapayım dedim böyle çıktı bu ne demek?

Eklentiler

• 4B6C68FC-5903-4837-99FF-40C890174D5A.webp
    4B6C68FC-5903-4837-99FF-40C890174D5A.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 43
yok erken gebeliğe gerek yok bence, bekleyebilirsen sabahı bekle bak koyulaşacak mı
Sabırsız ben iki gündür yapıyorum :deli: ilk yaptığımda sadece beyaz çizgi oluştu ondan sonrakinde gri beyaz bişeydi ama bir saat bekletmiştim pembeleşmemişti dün yapmadım bugünde böyle oldu flash falan tuttum balkonda baktım gayet pembe umutlanmak istemiyorum :110:

Sabırsız ben iki gündür yapıyorum :deli: ilk yaptığımda sadece beyaz çizgi oluştu ondan sonrakinde gri beyaz bişeydi ama bir saat bekletmiştim pembeleşmemişti dün yapmadım bugünde böyle oldu flash falan tuttum balkonda baktım gayet pembe umutlanmak istemiyorum :110:
en son adet ne zamn oldun peki

beyaz çizgiler geçersiz ama bunda bende gördüm çizgiyi :) bi gün daha dayan yada akşama yapsan nasıl olur bilemedim

en son adet ne zamn oldun peki
5 temmuz. Yumurtlama takibi yaptım ben erken yumurtluyorum birde adet bittikten sonra hemen başlamıştık ovulasyon haftasında da hergün değerlendirmiştik dün doktordaydm vajinal muayenede oldum ama 5 haftadan önce görünmeyeceğini söyledi

5 temmuz. Yumurtlama takibi yaptım ben erken yumurtluyorum birde adet bittikten sonra hemen başlamıştık ovulasyon haftasında da hergün değerlendirmiştik dün doktordaydm vajinal muayenede oldum ama 5 haftadan önce görünmeyeceğini söyledi
bekle bakalm yarın sabah tekrar yap koyulaşma varsa sağlık ocagına gidip kan testi yaptırırsn

beyaz çizgiler geçersiz ama bunda bende gördüm çizgiyi :) bi gün daha dayan yada akşama yapsan nasıl olur bilemedim
Bir haftadır moral olarak çöküğüm özel hastanede doktor rahminde perde var dedi bebek düşer ama deneyelim dedi içim rahat etmedi üniversitedeki profa gittim öyle birşey yok rahim normal dedi önceki hastanenin ultrason kağıdını gösterdm geldi baska doktor ikinci defa baktı yok dediler rahim ölçüleri alındı herşey normal kistim bile yok. Neye inanıcamı şaşırdım stresten göğüslerim belim ağrıyor

Kızlar yumurtlama sonrası en az üç gün kasık agrim devam ediyor 12.gun catladi yarın adetin 16.gunu. normal kontrol için yarin uygun zaman mi yoksa adet olunca mi gitmeliyim. Kist tikaniklik sorun falan var mi diye gorunmek istiyorum..geçen ay o kadar ağrıdı ki aksayarak zar zor yürüdüm.kurtajdan önce böyle olmazdi

Hamile olma ihtimalini neden düşünmedin?

Günaydın kızlar

Dün spermler akmasın diye öylece yatarken uyuyakalmışım gözümü açtım sabah olmuş hala akacak derdindeyim
10 saat oldu yeter dimi kalkim artık:KK53:
 super olmuş canım :halay:
Ben de gecen ayagım duvara yaslı sekilde uyumuşum sabah uyandım bacaklarımı hissetmiyorum :olamaz:

Back
X