• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
member: 852345"]Marka önemlimi bu testlerde dunki Blu bilmem ne hiç duyma mistim ama aldim negatif çıktı
Canim marka onemli mi bilmiyorum ama burdaki hatunlar hep laboquick dedigi icin bende onu aldim gittigidyordan aldim cok uyguna geliyor bide

Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 yvz13 yvz13
tatliskolar baksaniza siz görebilecek misiniz cok az bellli foto da cok cikmamis da olabilirEki Görüntüle 2172237 [/QUOTE]
var gibi :)

:halay:
Canım oncomed hassas 5 i bile ölçüyo ondan alabilirsin daha koyu çıkar belki yada 2 güne bir tekrarla gerçi ben sabah akşam yapmıştım testi:halay::halay:
Ben bundan sonra hergün yaparim zaten de kiz ovulasyondan sonra gördüğüm ilk silik çizgi
belki sonradan da cikti ama olsun yinede cok mutlu oldum havalara uctum inanki:halay::halay::21::21:

:halay:
Canım oncomed hassas 5 i bile ölçüyo ondan alabilirsin daha koyu çıkar belki yada 2 güne bir tekrarla gerçi ben sabah akşam yapmıştım testi:halay::halay:

Oncomed sağolsun süper bir test
9 şubat batımdı 1 şubatta harika bir çizgi göstermişti bana
Sonra başka bir markayla yine yapmıştım aynı gün
Silik çizgi vardı ama oncomed kadar net değildi
Hassasiyetine itibarım sonsuzdur kendisinin :)

Bende sen gibi endiseleniyordum valla tatlim ve 11. gün gdiyordum zaten bakar yeteri kadar olgunluğa ulasmissa iğne yazar sana canim
Icin rahat etmeyeckse git yarin
Bencede yarın gideyim ben ya çünkü normalde adetin 3 günü baslıodm ilaca ama bu sefer 6. gün başladım ne olur ne olmaz akıntım var sanırım yakın zamanda yumurtlayacm

Back
X