- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Ben idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum diye antibiyotik kullandim acaba döllenmeyi engeller mi kasiklarimda batma var yürürken bile acaba dollendiginemi isaretEn koyu olduğu gun yumurtlama vardır. Yumurtlamaya yakın da silik çıkıyor çünkü. Ovulasyon testleri tam bugun yumurtladın gibi direkt cevap vermiyor zaten. Lh hormonu yükselmeye başladı ve düşüşe geçtiğini belirtiyor. O birkaç günü iyi değerlendirmen lazim.
Kuzum senin bat ne zamanBen idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum diye antibiyotik kullandim acaba döllenmeyi engeller mi kasiklarimda batma var yürürken bile acaba dollendiginemi isaret
Ne iğnesi ?
Ben idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum diye antibiyotik kullandim acaba döllenmeyi engeller mi kasiklarimda batma var yürürken bile acaba dollendiginemi isaret
15 temmuz sanırım adet düzen siz olduğu için genelde 35 günde bir oluyorumKuzum senin bat ne zaman
Ben iki çizgi çıktığı gün çalışma olmadı bir gün öncesi ve sonrası olsa döllenme olurmu ki bu garip duygular icerisindeyim ovulosyonda bile 2 çizgi görmek insanı umutlandırıyor.. ..antibiyotik döllenmeye engel olmaz kuzum
batma iyidir bak ben severim :)
Ben iki çizgi çıktığı gün çalışma olmadı bir gün öncesi ve sonrası olsa döllenme olurmu ki bu garip duygular icerisindeyim ovulosyonda bile 2 çizgi görmek insanı umutlandırıyor.. ..
Kızlardır durumlar nasıl cankuslar bugece okadar güzel bir rüya gördüm ki hayirlara vesile olsun ve inşalalh ruyalarimin gerçekleşmesi dileğiyle herkesin iyi ruyasi gerçekçi olsun ....
Gelelimruyama rüyamda ultrason a girmisim ama sonucu ben bilmiyom esin elinde ultrason kağıdı ile geliyor oldu diyor bu sefer oldu bak bebegimiz e hamilesin 2 aylık diyo okadar mutlu oluyorumki agliyorum resim tam olarak bu şekildeydi kızlar hiç uyanmak istemedim... Eki Görüntüle 2161689
Aminnn canisi aminn insalla simdiki durum dün akşam üzeri baya baş dönmem vardı ama yorgunluğa bağlıyorum ben kasiklarimda dolgunluk batma var sızlamazlar var göğüsler de sizlama var son 8 gün kaldı insallahne güzel bir rüya hayırlara çıksın inşallah
kuzum senin durum nedir şuan?
Rabbim inşallah nasip eder canım hepimiz için hayal kırıklığı olmazKızlardır durumlar nasıl cankuslar bugece okadar güzel bir rüya gördüm ki hayirlara vesile olsun ve inşalalh ruyalarimin gerçekleşmesi dileğiyle herkesin iyi ruyasi gerçekçi olsun ....
Gelelimruyama rüyamda ultrason a girmisim ama sonucu ben bilmiyom esin elinde ultrason kağıdı ile geliyor oldu diyor bu sefer oldu bak bebegimiz e hamilesin 2 aylık diyo okadar mutlu oluyorumki agliyorum resim tam olarak bu şekildeydi kızlar hiç uyanmak istemedim... Eki Görüntüle 2161689
Aminin insallah canmRabbim inşallah nasip eder canım hepimiz için hayal kırıklığı olmaz
inşallah bebeğin rahminde senin onu görmeni bekliyordur inşallah hayırlısıyla müjdeli haberler alAminnn canisi aminn insalla simdiki durum dün akşam üzeri baya baş dönmem vardı ama yorgunluğa bağlıyorum ben kasiklarimda dolgunluk batma var sızlamazlar var göğüsler de sizlama var son 8 gün kaldı insallah
Inşallah canım ya bu ay tutar ben o kadar zorluk yaşadım ki sadece ben eşim biliyor bu ay iyi haberler alirizcanım iki çizgi şu demek
lh bize diyorki
ben zirveye cıktım 24/36 saat içinde çatlatacam :)hazır ol
yani pikten sonra zaten ortalama 25-30 saatin var
ki önceki günden hali hazırda spermlerde var içinde
rahat ol
Ağzından bal damlıyor inan şuanda gözlerim dolu dolu yaziyorum sana okadar güzel geldiki sözlerin insallah gerçeği de olur seninde benimde isteyen herkesindeinşallah bebeğin rahminde senin onu görmeni bekliyordur inşallah hayırlısıyla müjdeli haberler al
cok güzel bir ruya insallah gerçek olur canim bir dahaki ay hepimiz boyle ultrason kagitlarimizi atariz nasipse :)Kızlardır durumlar nasıl cankuslar bugece okadar güzel bir rüya gördüm ki hayirlara vesile olsun ve inşalalh ruyalarimin gerçekleşmesi dileğiyle herkesin iyi ruyasi gerçekçi olsun ....
Hayrolsun tatlimKızlardır durumlar nasıl cankuslar bugece okadar güzel bir rüya gördüm ki hayirlara vesile olsun ve inşalalh ruyalarimin gerçekleşmesi dileğiyle herkesin iyi ruyasi gerçekçi olsun ....
Amin kuzum insallah gerceklesir o güzel haberi haykıra haykıra verir.im sizlerede sizlerde verirsiniz insallah burada canisiHayrolsun tatlim
Cok güzel ruyan insallah gerceklesir
Ayy ayyy insallah rabbim duysun sesimizi kuzumcok güzel bir ruya insallah gerçek olur canim bir dahaki ay hepimiz boyle ultrason kagitlarimizi atariz nasipse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?