Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar benim de bat 14 temmuz 2 yıllık evliyim 10 aydır bebek istiyoruz bu ay klomen kullandım ve dün yoğun kasık ağrıları ve olvulasyondaki pikten sonra çatladığını resmen hissettim inşallah tutar bu ay 17 temmuz evlilik yıldönümümüz güzel bir hediye olur eşime de bana da :)

Merhaba kızlar benim de bat 14 temmuz 2 yıllık evliyim 10 aydır bebek istiyoruz bu ay klomen kullandım ve dün yoğun kasık ağrıları ve olvulasyondaki pikten sonra çatladığını resmen hissettim inşallah tutar bu ay 17 temmuz evlilik yıldönümümüz güzel bir hediye olur eşime de bana da :)
H g canimmm insallah tutar ne güzel hissetmisinde

Ben idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum diye antibiyotik kullandim acaba döllenmeyi engeller mi kasiklarimda batma var yürürken bile acaba dollendiginemi isaret

Antibiyotikler yumurta kalitesini düşürür demişti doktor bana. Gebelik düşündüğün ay şakın hastalanma antibiyotik kullanma demişti.

Kasıklarındaki batma bence idrar yolu enfeksiyonundaydır. Döllenme olduğunda herhangi bir belirti olmuyor bildiğim kadarıyla.
Belirtilerin ortaya çıkması icin adet gecikmesi vaktinin gelmesi gerek. 5. Hafta en az.

Antibiyotikler yumurta kalitesini düşürür demişti doktor bana. Gebelik düşündüğün ay şakın hastalanma antibiyotik kullanma demişti.

Kasıklarındaki batma bence idrar yolu enfeksiyonundaydır. Döllenme olduğunda herhangi bir belirti olmuyor bildiğim kadarıyla.
Belirtilerin ortaya çıkması icin adet gecikmesi vaktinin gelmesi gerek. 5. Hafta en az.
Sadece birtane antibiyotik kullandim umarım etki yapmaz

testlerdense kan vermek daha doğru sonuç verir benim 5 ay kadar önce erken gebelik testimde silik çizgi çıkmıştı tam günümde adet oldum

Kizlar productor yaptim dayanamadim ve ikinci cizgi hemen çıktı inanmıyorum sizde görüyomusunuz üstüde çizilmiş şansım yaa

Eklentiler

• 20180626_215047.jpg
    20180626_215047.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 53
  • 20180626_214951.jpg
    20180626_214951.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 53
  • 20180626_214658.jpg
    20180626_214658.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 51
Back