- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Inşallah canisi insallah hi slerin çıkar hayırlısı ile kuzummben de mesajını görünce çok duygulandım o duygularla yazdım canım ben de bu ay güzel hissediyorum inşallah içimize doğuyordur hayırla
Daha 28 29 hazıran var canim1 temmuzlarheyecenla sizden haber bekliyorum valla insallah guzel haberler verirsiniz
H g canimmm insallah tutar ne güzel hissetmisindeMerhaba kızlar benim de bat 14 temmuz 2 yıllık evliyim 10 aydır bebek istiyoruz bu ay klomen kullandım ve dün yoğun kasık ağrıları ve olvulasyondaki pikten sonra çatladığını resmen hissettim inşallah tutar bu ay 17 temmuz evlilik yıldönümümüz güzel bir hediye olur eşime de bana da :)
Bisey olmaz kiz az kaldi iki gün hemen gecerDaha 28 29 hazıran var canim
Ama 28 29 hazıran olan arkadaş yok galiba ugramiyo hiç buraya kuzumBisey olmaz kiz az kaldi iki gün hemen gecer
İnşallah canım çok bariz belliydi ağrıdan batmadan bir de cuma günü Dr söylemişti çatlamak üzere olan birkaç yumurta olduğunu benim bu ay tek sorunum eşimin tahlil sonucu ona göre ileri hızlı hareket 0 ileri yavaş hareket %20H g canimmm insallah tutar ne güzel hissetmisinde
Ben idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum diye antibiyotik kullandim acaba döllenmeyi engeller mi kasiklarimda batma var yürürken bile acaba dollendiginemi isaret
günaydın canım
çatlatma iğnesi yumurtanın çatlaması için
Umarım ise yarar.
Sadece birtane antibiyotik kullandim umarım etki yapmazAntibiyotikler yumurta kalitesini düşürür demişti doktor bana. Gebelik düşündüğün ay şakın hastalanma antibiyotik kullanma demişti.
Kasıklarındaki batma bence idrar yolu enfeksiyonundaydır. Döllenme olduğunda herhangi bir belirti olmuyor bildiğim kadarıyla.
Belirtilerin ortaya çıkması icin adet gecikmesi vaktinin gelmesi gerek. 5. Hafta en az.
Duramadim days comfort Erken Gebelik testinden aldım. Sonuç negatif. Bu ay da olmadı.
1 Temmuz pazar günü bat.kaç gün vardı bata
Hayirlisi olsun canim uzulmeDuramadim days comfort Erken Gebelik testinden aldım. Sonuç negatif. Bu ay da olmadı.
Canım gölge çizgi gözüküyor evet... Çok yeni gebelik... Adetinize ne kadar var. ..Kizlar productor yaptim dayanamadim ve ikinci cizgi hemen çıktı inanmıyorum sizde görüyomusunuz üstüde çizilmiş şansım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?