- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Şu an adet periyodunun kaçıncı günü camımkızlar ya iğne oldum ben
sonradan dr un sekreteri aradı
size daha önce takip yapılmamış dedi evet dedim günaydın
o zaman dr hanım iğneyi vuralım diyor geri gelin dedi
çatlamaz diye korktu herhalde çünkü daha önce yumoş günleri ilişki oldugu halde tutmuyodu
bende geri gelemem dedim iğneyi alın vurdurun dedi vurdurdum
şimdi ilişki ne zaman olmalı?
Inşallah tutsun da yeterkiO zamam muhtemelen 16. Gündür tatlım. Adet periyodunun da uzunluğunu baz alırsak
Genelde iğnenin yapıldığı ilk gün ilişki önerilmiyor.. Çünkü yumurta aşağı yukarı iğneden 36 saat sonra çatlıyor. Bugünü boş geçip yarından itibaren gün aşırı birleşme yaşamanızı öneririmŞu an adet periyodunun kaçıncı günü camım
Inşallah canm insallah uğurlu gelirInsallah canim.
Yumurta takibi yaptiriyorum az once doktordan geldim ve bu ay yumurtam catlamis cok sukur. Gunasiri iliskiye devam edin dedi. Adetin gecikince gel bakalim dedi . Dua edin kizlar. Rabbim isteyen herkese nasp etsin
Şu an adet periyodunun kaçıncı günü camım
Genelde iğnenin yapıldığı ilk gün ilişki önerilmiyor.. Çünkü yumurta aşağı yukarı iğneden 36 saat sonra çatlıyor. Bugünü boş geçip yarından itibaren gün aşırı birleşme yaşamanızı öneririm
Ayy hadi hayirlisikızlar ya iğne oldum ben
çatlamaz diye korktu herhalde çünkü daha önce yumoş günleri ilişki oldugu halde tutmuyodu
Tamam işte :) sen dediğim gibi yap. Gün aşırı olmasına, birliktelikten sonra hemen kalkmamaya, belinin altına yastık koyup bi süre uzanmaya dikkat et :)sanırım öyle yapıcaz :)
Nasıl yani kendi kendine mi oldun nasıl oldukuzum iğne oldum yaa son dakikada
Eğer eşinizin değerlerinde sorun yoksa 36. Saat ve sonra ki 3 gün hergun olsun deniliyor bazıları da gün aşırı diyor ama yumurta catlayinca bir gun yaşıyor gün aşırı çok yumurta varsa ve eşinizin değerlerinde sorun varsa bu şekilde öneriyorlar ama bana da bu catlatma ignesi hep farklı etki yaptık iğneden 3 gun sonra yumurtam catladi tam ikiskiyi biraktigimiz zamanlar catladi şimdi de kendim hissettim catladigini bakalım bu ay nasıl olacakkızlar ya iğne oldum ben
Benim de 11gun var canim ama ayni agri bugun bende de vardi kendimi de dinlemiyordum bir anda olmaya basladi :) usuttum galiba diye düşündümAma kasik ağrısı ilk anda basliyor diyorlar tabi benim üstünden 4 yıl geçtiği için hatirlamiyorumm
Ben üşütmem hatırlamıyorum usuttuğumu ama insallah bebek sizisidir her namazda yalvarıyorum insallahBenim de 11gun var canim ama ayni agri bugun bende de vardi kendimi de dinlemiyordum bir anda olmaya basladi :) usuttum galiba diye düşündüm
Hadi hayirlisi tatlmkuzum iğne oldum yaa son dakikada
Ben kullanmiyorm klomen cnmKizlar klomen kullaniyorsaniz kasık agrisini klomende yapiyor.Hic yasamazdim ben klomen kullandim 2 ay kasık agrisi yasadim.Bu ay kullanmafim bu ay hic yok agrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?