Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl yani kendi kendine mi oldun nasıl oldu

yok tatlım kendi dr um olmayınca hanımı bakıyor o da kadın dogumcu bugün o vardı
sanmışki ben aylardır yumurta takibi yaptırıyorum
oysaki sık gitmemin nedeni düşükler
kendi kendine çatlar dedi ama aylardır iki güne bir ilişki oldugu halde hiçbir sıkıntı olmadıgı halde olmuyor
beni aradılar çıltıktan sonra geri gelin iğne yapalım garantiye alalım dediler
geri gidemazdim sağlık kabininde yaptırdım eczaneden alıp

Eğer eşinizin değerlerinde sorun yoksa 36. Saat ve sonra ki 3 gün hergun olsun deniliyor bazıları da gün aşırı diyor ama yumurta catlayinca bir gun yaşıyor gün aşırı çok yumurta varsa ve eşinizin değerlerinde sorun varsa bu şekilde öneriyorlar ama bana da bu catlatma ignesi hep farklı etki yaptık iğneden 3 gun sonra yumurtam catladi tam ikiskiyi biraktigimiz zamanlar catladi şimdi de kendim hissettim catladigini bakalım bu ay nasıl olacak

eşimde sorun yok canım bende de görünmüyor aslında
iğneden sonra şimdi ben ağrıyımı bekleyeyim 34. saattemi ilişki olsun çözemedim

eşimde sorun yok canım bende de görünmüyor aslında
iğneden sonra şimdi ben ağrıyımı bekleyeyim 34. saattemi ilişki olsun çözemedim
Ağrını takip et ama 36. Saatte olsun diyorlar bende bu teori uymadığı için birşey diyemeyeceğim

önemli günleri değerlendirmişsin gibi görünüyor canım
Yani öyle gibi de önceden böyle değerlendirip sonra negatif çok gördüğüm için ama bu ay herşeyi kendim hissettim ya birebir bu ay saha bir farklı gibi içimde değişik hisler var Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah tüm bekleyenlere:KK200:

Yani öyle gibi de önceden böyle değerlendirip sonra negatif çok gördüğüm için ama bu ay herşeyi kendim hissettim ya birebir bu ay saha bir farklı gibi içimde değişik hisler var Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah tüm bekleyenlere:KK200:

amin kuzum haber ver mutlaka :)

Kizlar benim 13.gun çift çizgi çıktı diğer gün siliklesti.
Bugün 16.gun yine belirgin iki kırmızı çıktı acaba hangisinde yumurtlama gerçekleşmiştir.. ..

En koyu olduğu gun yumurtlama vardır. Yumurtlamaya yakın da silik çıkıyor çünkü. Ovulasyon testleri tam bugun yumurtladın gibi direkt cevap vermiyor zaten. Lh hormonu yükselmeye başladı ve düşüşe geçtiğini belirtiyor. O birkaç günü iyi değerlendirmen lazim.

Back