- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Inşallah olmazsın cnm h gMerhaba ikinci bebek için bismillah dedik 12 temmuzda adet olmam gerek inşallah olmaz 9 ay diliyorum :)
Nasıl yani kendi kendine mi oldun nasıl oldu
Eğer eşinizin değerlerinde sorun yoksa 36. Saat ve sonra ki 3 gün hergun olsun deniliyor bazıları da gün aşırı diyor ama yumurta catlayinca bir gun yaşıyor gün aşırı çok yumurta varsa ve eşinizin değerlerinde sorun varsa bu şekilde öneriyorlar ama bana da bu catlatma ignesi hep farklı etki yaptık iğneden 3 gun sonra yumurtam catladi tam ikiskiyi biraktigimiz zamanlar catladi şimdi de kendim hissettim catladigini bakalım bu ay nasıl olacak
Sivas aksamlari soğuk oluyor da canim.ondan :) amin inşallah yerlesme ağrısıdır günler de geçmek bilmiyor.Ben üşütmem hatırlamıyorum usuttuğumu ama insallah bebek sizisidir her namazda yalvarıyorum insallah
Aynen kuzum sorma valla geçmiyorSivas aksamlari soğuk oluyor da canim.ondan :) amin inşallah yerlesme ağrısıdır günler de geçmek bilmiyor.
Ağrını takip et ama 36. Saatte olsun diyorlar bende bu teori uymadığı için birşey diyemeyeceğimeşimde sorun yok canım bende de görünmüyor aslında
iğneden sonra şimdi ben ağrıyımı bekleyeyim 34. saattemi ilişki olsun çözemedim
Ağrını takip et ama 36. Saatte olsun diyorlar bende bu teori uymadığı için birşey diyemeyeceğim
Dün olduysa aynen valla benimde tahminim cumartesi oldu o sabah ve bu sabah oldu başka da olmayacak yarın memlkemem gidiyorumen iyisi bu geceyi boş geçelim dün oldu zaten az dinlensin kociş :)
Dün olduysa aynen valla benimde tahminim cumartesi oldu o sabah ve bu sabah oldu başka da olmayacak yarın memlkemem gidiyorum
Yani öyle gibi de önceden böyle değerlendirip sonra negatif çok gördüğüm için ama bu ay herşeyi kendim hissettim ya birebir bu ay saha bir farklı gibi içimde değişik hisler var Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah tüm bekleyenlereönemli günleri değerlendirmişsin gibi görünüyor canım
Hemde nasilOfff ya beklemek ne zor yahuuuu
Yani öyle gibi de önceden böyle değerlendirip sonra negatif çok gördüğüm için ama bu ay herşeyi kendim hissettim ya birebir bu ay saha bir farklı gibi içimde değişik hisler var Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah tüm bekleyenlere
İnşallah güzel haberler alırız da paylaşırız mutluluğumuzu tabi herşeyin hayırlısı negatif sonuç alsakta nasıp hersey...amin kuzum haber ver mutlaka :)
İnşallah güzel haberler alırız da paylaşırız mutluluğumuzu tabi herşeyin hayırlısı negatif sonuç alsakta nasıp hersey...
İnşallah canımöyle canım birbirmize destek olucaz
Kizlar benim 13.gun çift çizgi çıktı diğer gün siliklesti.
Bugün 16.gun yine belirgin iki kırmızı çıktı acaba hangisinde yumurtlama gerçekleşmiştir.. ..
kuzum iğne oldum yaa son dakikada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?