- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #4.481
ben göremedim ama telefon ısıgını tut alttan bakalm canm sen görebilcenmiKizlar bunda cizgi gören varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben göremedim ama telefon ısıgını tut alttan bakalm canm sen görebilcenmiKizlar bunda cizgi gören varmi
Ben görüyorum da siljk bayaben göremedim ama telefon ısıgını tut alttan bakalm canm sen görebilcenmi
Yoooo hayır ben hiçbir tedavi almadım o aydan sonra ama bilmiyorum neden öyle olduğunuaaa peki neden çift çizgi oldu ki peki iğne mi vurulmustun yoksa
ala ala çok garipYoooo hayır ben hiçbir tedavi almadım o aydan sonra ama bilmiyorum neden öyle olduğunu
tesekkur ederim canım benim :) senin de gözün aydın. Ben de bugun gittim ilk defa 4+3 dedi doktor keseyi gördü hersey cok iyi 5 mm kese dedi. 1 hafta sonra kese kontrolu icin tekrar gel dedi.. :)Bitirdim sonunda hepsini okudum
gokceyener canim senin de gözün aydın tebrik ediyorum
@4body1soul ve G Gamze1201 ikinize de çok geçmiş olsun insallah herşey yoluna girer sağlıcakla alırsınız bebisleri kucağınıza
ben hala doktora gitmedim yarın gitçem kese için insallah görürüm keseyi ve insallah dış gebelik değildir
![]()
ala ala çok garipevet bu ay da beraber beklicez :) bakalm nele yaşayacaz bu ay da iğne erebilir gene
Yok tatlim göremedimKizlar bunda cizgi gören varmi
Sevindim canım hadi gözün aydın. İnşallah bebeğin de hemen gelir bekletmez seniKızlar ben geldim ameliyat oldum 4. Günüm bugun tüplerim alinmadihatta şuan ikisi tertemiz açık
meğer sol tüpüme kalın bağırsak dolanmış onu tüpüm genişlemiş şeklinde algilamislar ve küçük bir kistim varmış doğuştan vardi herhalde zararı olan bir kis değildi dedi tüplerim den sıvı zor geçmiş kapalıydı ama sonunda geçti ikisinden de dedi rahminde tertemiz
çocuk için ne aşılamaya nede tüp bebeğe ihtiyaç iniz yok 6 ay normal deneyin dedi
![]()
Çok sevindim canim gözün aydın insallah bebis bekletmez gelir hemen :)Kızlar ben geldim ameliyat oldum 4. Günüm bugun tüplerim alinmadihatta şuan ikisi tertemiz açık
meğer sol tüpüme kalın bağırsak dolanmış onu tüpüm genişlemiş şeklinde algilamislar ve küçük bir kistim varmış doğuştan vardi herhalde zararı olan bir kis değildi dedi tüplerim den sıvı zor geçmiş kapalıydı ama sonunda geçti ikisinden de dedi rahminde tertemiz
çocuk için ne aşılamaya nede tüp bebeğe ihtiyaç iniz yok 6 ay normal deneyin dedi
![]()
Kızlar ben geldim ameliyat oldum 4. Günüm bugun tüplerim alinmadihatta şuan ikisi tertemiz açık
![]()
Ben de gördüm keseyi çok şükür sol kasigimda çok agri oluyordu ve hep solda olduğu icin korkuyordum dış gebelik veya kistten şükür ikisi de yok keseyi gördük 7 mm cik:) haftasını doktor söylemedi kan testi istedi öğlen Sonu alacağım ama benim sat a göre 4+6 haftalığım canim kesenin boyutu dışında hiçbir şey demedi bana öğlen sonu mu diyecek ki acabatesekkur ederim canım benim :) senin de gözün aydın. Ben de bugun gittim ilk defa 4+3 dedi doktor keseyi gördü hersey cok iyi 5 mm kese dedi. 1 hafta sonra kese kontrolu icin tekrar gel dedi.. :)
Canım gözün aydın çok sevindim insallah geçişine de kavuşursun biran önce :)Kızlar ben geldim ameliyat oldum 4. Günüm bugun tüplerim alinmadihatta şuan ikisi tertemiz açık
![]()
Amin canım inşallahSevindim canım hadi gözün aydın. İnşallah bebeğin de hemen gelir bekletmez seni
İnşallah canımÇok sevindim canim gözün aydın insallah bebis bekletmez gelir hemen :)
Cümlemizinkini canım inşallahCnm Allah yüzünü hep güldürsün.Cok güzel bir haber bu.
Amin canim Allah razı olsunCanım gözün aydın çok sevindim insallah geçişine de kavuşursun biran önce :)