- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.501
evet oluo 14 gün çatlaması lazım ken benim geç olgunlasıp gec yumurtalma oluo ama klomen kullandığım zamn 12-14 gün çatlıoYumurtaların büyümesiyle ilgili sorunun oluyır mu
çok sevindim hayırlısıyla hamile kalırsın inşallahKızlar ben geldim ameliyat oldum 4. Günüm bugun tüplerim alinmadihatta şuan ikisi tertemiz açık meğer sol tüpüme kalın bağırsak dolanmış onu tüpüm genişlemiş şeklinde algilamislar ve küçük bir kistim varmış doğuştan vardi herhalde zararı olan bir kis değildi dedi tüplerim den sıvı zor geçmiş kapalıydı ama sonunda geçti ikisinden de dedi rahminde tertemiz çocuk için ne aşılamaya nede tüp bebeğe ihtiyaç iniz yok 6 ay normal deneyin dedi
Kızlar bende dün yani adetime 6 gün kala kan verdim 0.6 çıktı. Yani bu ayda olmadı . Acaba benmi aceleci davrandım . 2 ay önce Kimyasal gebelik geçirdiğim ay yine adetime 6 gün önce kan vermiştim 2 çıkmıştı daha sonra adetim geldi 1 geçti tekrar kan vermiştim 35 çıkmıştı değerim tabi kimyasalla sonuçlandı . Varmı aranızda 6 gün önce kan verip negatif çıkıp daha sonda hamilr olduğunu öğrenenler ? Bu arada dün yumurtam çatlayalı 8. Gündü ovulasyon testi kullandım bu ay olsa çıkardı herhalde değilmi
Çok sevindim canım bir an önce kavuşursun inşallab bebişineKızlar ben geldim ameliyat oldum 4. Günüm bugun tüplerim alinmadihatta şuan ikisi tertemiz açık meğer sol tüpüme kalın bağırsak dolanmış onu tüpüm genişlemiş şeklinde algilamislar ve küçük bir kistim varmış doğuştan vardi herhalde zararı olan bir kis değildi dedi tüplerim den sıvı zor geçmiş kapalıydı ama sonunda geçti ikisinden de dedi rahminde tertemiz çocuk için ne aşılamaya nede tüp bebeğe ihtiyaç iniz yok 6 ay normal deneyin dedi
olabilir canım, benden kan tahlili istemedi :) bir daha ne zaman cagırdı peki :) gözün aydın bu arada cok sukur :)) benim de solda bu arada :)Ben de gördüm keseyi çok şükür sol kasigimda çok agri oluyordu ve hep solda olduğu icin korkuyordum dış gebelik veya kistten şükür ikisi de yok keseyi gördük 7 mm cik:) haftasını doktor söylemedi kan testi istedi öğlen Sonu alacağım ama benim sat a göre 4+6 haftalığım canim kesenin boyutu dışında hiçbir şey demedi bana öğlen sonu mu diyecek ki acaba
Cok gecmis olsun canim. Tüplerinin alinmadigina sevindim . Rabbim insallah en kısa zamanda hayirli saglikli bir evlat verirKızlar ben geldim ameliyat oldum 4. Günüm bugun tüplerim alinmadihatta şuan ikisi tertemiz açık meğer sol tüpüme kalın bağırsak dolanmış onu tüpüm genişlemiş şeklinde algilamislar ve küçük bir kistim varmış doğuştan vardi herhalde zararı olan bir kis değildi dedi tüplerim den sıvı zor geçmiş kapalıydı ama sonunda geçti ikisinden de dedi rahminde tertemiz çocuk için ne aşılamaya nede tüp bebeğe ihtiyaç iniz yok 6 ay normal deneyin dedi
canım internette yaz e tahlil sonucu diye be yer çıkıyordu adınınhatırlayamadımKızlar devlet hastanesinde kan testi verince sonucu hangi siteden bakıyosunuz bilen var mı?
Tmm canım buldum sağol daha yarısı çıkmıs@anneyimbenanne
canım internette yaz e tahlil sonucu diye be yer çıkıyordu adınınhatırlayamadım
Hadi hayırlısıTmm canım buldum sağol daha yarısı çıkmıs
Kızlar devlet hastanesinde kan testi verince sonucu hangi siteden bakıyosunuz bilen var mı?
E nabızada bugün kaydoldum her sey görünüyor ama testi hemen geçirmiyolar sanırmBirçok hastanenin kendi web sayfasında tahlil sonuçları diye bir bölüm oluyor oradan bakılıyor veya e-nabız e devlet üzerinden bakılıuyor diye biliyrum orayı hiç kullanmadım ama.
E nabızada bugün kaydoldum her sey görünüyor ama testi hemen geçirmiyolar sanırm
Bthcg icin verdiysen onu goremuyorsun internette.bana oyle demisti devlet hastanesindeki gorevli.yuklemiyorlarmis onuE nabızada bugün kaydoldum her sey görünüyor ama testi hemen geçirmiyolar sanırm
Canım ben 9.gun kan verdim çıkmadı 11.gun yine verdim 48 olarak hamile olduğumu öğrendim ben de ovulasyon testi yapmıştım onun icin iyi takip ettimKızlar bende dün yani adetime 6 gün kala kan verdim 0.6 çıktı. Yani bu ayda olmadı . Acaba benmi aceleci davrandım . 2 ay önce Kimyasal gebelik geçirdiğim ay yine adetime 6 gün önce kan vermiştim 2 çıkmıştı daha sonra adetim geldi 1 geçti tekrar kan vermiştim 35 çıkmıştı değerim tabi kimyasalla sonuçlandı . Varmı aranızda 6 gün önce kan verip negatif çıkıp daha sonda hamilr olduğunu öğrenenler ? Bu arada dün yumurtam çatlayalı 8. Gündü ovulasyon testi kullandım bu ay olsa çıkardı herhalde değilmi
Kan tahlilimi aldım Çarşamba 2259 du kendim acilde yaptirmistim artısı görmek için Bugun 6600 çok şükür artış da 4+6 ya göre değer de iyi dedi haftaya cuma gel bebeği görürüz ve kalp atışları da büyük ihtimalle goruruz dedi :) seni ne zaman çağırdı canim :)olabilir canım, benden kan tahlili istemedi :) bir daha ne zaman cagırdı peki :) gözün aydın bu arada cok sukur :)) benim de solda bu arada :)
bugün 6 gün gecikti kan testi yaptırmaya korkuyorumçıkmazsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?