Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende dün yani adetime 6 gün kala kan verdim 0.6 çıktı . Yani bu ayda olmadı . Acaba benmi aceleci davrandım . 2 ay önce Kimyasal gebelik geçirdiğim ay yine adetime 6 gün önce kan vermiştim 2 çıkmıştı daha sonra adetim geldi 1 geçti tekrar kan vermiştim 35 çıkmıştı değerim tabi kimyasalla sonuçlandı . Varmı aranızda 6 gün önce kan verip negatif çıkıp daha sonda hamilr olduğunu öğrenenler ? Bu arada dün yumurtam çatlayalı 8. Gündü ovulasyon testi kullandım bu ay olsa çıkardı herhalde değilmi

çok sevindim hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah

Çok sevindim canım bir an önce kavuşursun inşallab bebişine

olabilir canım, benden kan tahlili istemedi :) bir daha ne zaman cagırdı peki :) gözün aydın bu arada cok sukur :)) benim de solda bu arada :)

Cok gecmis olsun canim. Tüplerinin alinmadigina sevindim . Rabbim insallah en kısa zamanda hayirli saglikli bir evlat verir

Canım ben 9.gun kan verdim çıkmadı 11.gun yine verdim 48 olarak hamile olduğumu öğrendim ben de ovulasyon testi yapmıştım onun icin iyi takip ettim

olabilir canım, benden kan tahlili istemedi :) bir daha ne zaman cagırdı peki :) gözün aydın bu arada cok sukur :)) benim de solda bu arada :)
Kan tahlilimi aldım Çarşamba 2259 du kendim acilde yaptirmistim artısı görmek için Bugun 6600 çok şükür artış da 4+6 ya göre değer de iyi dedi haftaya cuma gel bebeği görürüz ve kalp atışları da büyük ihtimalle goruruz dedi :) seni ne zaman çağırdı canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…