- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.341
Aaaa ne güzel :) inşallah ikiz olsun bakalım :) benim önceki gebeliğim ikiz gebelikti ama malesef olmadıBen evlenmeden once esimi bile tanimiyoken ruyamda bi oglum bi kizim ucuncuyude oglan gormustum.kizimin adi zeynepti.Yillar gecti evlendim oglum oldu pesine kizim oldu adini buse yada yaren istedim esim zeynep koyucam dedi ruyamda gormustum dedi aaa dedim bende gormustum dedim zeynep koyduk.Simdi sende oglan diyorsun ruyamdada oglan gormustum ama kiz istiyorum kizim yanliz kalmasin diye
Erkek cocugu kendine kardes gibi arkadas bulabiliyor ama kizlar oyle degil.ben 7/24 ablamla teldeyim.gorumcem hiccc aramaz bende onu aramam abla kiz kardes oyle degil
Hayirlisi olsun ins bi kiz bi oglan ikiz olsun ins
Aaaa uzuldum noldu neden olmadi problem neydiAaaa ne güzel :) inşallah ikiz olsun bakalım :) benim önceki gebeliğim ikiz gebelikti ama malesef olmadı
Benim hiç öyle 3-4 kat artmamıştı zaten ilk gördüğümüzde tekti sonra aynı kese içinde öbür hafta ikizini gördük.. Kalpleri durdu gözüken bir problem yoktu canım ama senin gibi çok artanlarda ikiz olma olasılıgının yüksek oldugunu duymuştumAaaa uzuldum noldu neden olmadi problem neydi
Benim hcg 3-4 kat artiyo suphelenmiyo degilim bide kese haftama gore buyuk ilerleyen haftalarda belli olacak bakalim hayirlisi
aynı mantıkla bende hareket ettim canım :) cuma gidiyorum.Ben bir kez verdim 24 çıktı cuma tekrar kan vericem 100 üstü çıkarsa sağlıklı diyip bende tam batı 1 hafta geçince gidicem hem kese görünür belki kalp atışlarını duyarım diye bekliyorum
Uzuldum canim Allah hayirlisini versin insBenim hiç öyle 3-4 kat artmamıştı zaten ilk gördüğümüzde tekti sonra aynı kese içinde öbür hafta ikizini gördük.. Kalpleri durdu gözüken bir problem yoktu canım ama senin gibi çok artanlarda ikiz olma olasılıgının yüksek oldugunu duymuştum
Amin canım hepimizeUzuldum canim Allah hayirlisini versin ins
Canim sen dogal yolla mi ikize hamile kalmistin klomen falan kullanmismiydinAmin canım hepimize
Doğal yolla canımCanim sen dogal yolla mi ikize hamile kalmistin klomen falan kullanmismiydin
Aşk olsun kiz yıkılmadım ayaktayim kaynana da neymissss teyteyyyy ama testlerimden umutluyum sanki ve sarı akinti başladı bugunya yarın hastaneye gidicez kaynanayi gotrcem eğer sıra bulabilirsem kan vericem hayatimmnmmm
İnşallah kuzum sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlarda Rabbim gönlüne göre versinBen evlenmeden once esimi bile tanimiyoken ruyamda bi oglum bi kizim ucuncuyude oglan gormustum.kizimin adi zeynepti.Yillar gecti evlendim oglum oldu pesine kizim oldu adini buse yada yaren istedim esim zeynep koyucam dedi ruyamda gormustum dedi aaa dedim bende gormustum dedim zeynep koyduk.Simdi sende oglan diyorsun ruyamdada oglan gormustum ama kiz istiyorum kizim yanliz kalmasin diye
Erkek cocugu kendine kardes gibi arkadas bulabiliyor ama kizlar oyle degil.ben 7/24 ablamla teldeyim.gorumcem hiccc aramaz bende onu aramam abla kiz kardes oyle degil
Hayirlisi olsun ins bi kiz bi oglan ikiz olsun ins
Sen kendine kan ver sira bulabilirsen kaynanayi muayene ettir benceAşk olsun kiz yıkılmadım ayaktayim kaynana da neymissss teyteyyyy ama testlerimden umutluyum sanki ve sarı akinti başladı bugunya yarın hastaneye gidicez kaynanayi gotrcem eğer sıra bulabilirsem kan vericem hayatimmnmmm
Moralini bozma tatlim lütfen iyi seyler iyi olsun . Uzan dinlen hicbisey yapma hiçbişey senin bebisten onemli degil Allah bebegini sana bagislasin insallah düzelirKizlar moralim cok bozuk
Doktordan geldim.Beta hcg artisi mukemmel dedi ama bebek cok asagida.Dustu dusecek dedi surekli yatacaksin hic bisey yapmicaksin dedi pazartesi tekrar cagirdi gitmeyi dusunmuyorum persembeye zaten randevu almistim o zaman gidicem belki daha da buyur ve kalp atisinida duyarim.
Zaten iki gun once demisti carsamba net konusucam diye konusmayaydi daha iyiydi.
Ben ne hayaller kurmustum iyi bi hamilelik gecirmek istiyordum.
Oglumdaykende ayni sorunlar vardi ayni seyleri yasamak istememistim o gunleri unutmak icin istiyordum bu bebegi ama buda zor gececek.Anlasildi
Tatliskom bu sabah yaptiginda hafif pembe olmus cizgiHahaha veririm insallah ya ama bak şimdi teste alttaki pazartesi olan ama ilk idrarala değil üstteki bu sabah ilk idrarla valla umutlandım bian koyulaşma yokmu sence kušmmmEki Görüntüle 2170311 Eki Görüntüle 2170311
Usttekinde var gibi yarin verirsen kan egr varsa 10 kusurlerde cikarHahaha veririm insallah ya ama bak şimdi teste alttaki pazartesi olan ama ilk idrarala değil üstteki bu sabah ilk idrarla valla umutlandım bian koyulaşma yokmu sence kušmmmEki Görüntüle 2170311 Eki Görüntüle 2170311
Üsttekinden hayali bi çizgi varHahaha veririm insallah ya ama bak şimdi teste alttaki pazartesi olan ama ilk idrarala değil üstteki bu sabah ilk idrarla valla umutlandım bian koyulaşma yokmu sence kušmmmEki Görüntüle 2170311 Eki Görüntüle 2170311
Ay çıksında 10 küsür çıksın yeminle raziyim ama olmasaydı diğeri gibi çıkardı bu biraz daha belirmis demi kuzumUsttekinde var gibi yarin verirsen kan egr varsa 10 kusurlerde cikar
Demi kusummm olmuş demi bende şok oldum ya inşalalh vardır az da olsa çıksın yarın ne yapıp edip vericem kan yaTatliskom bu sabah yaptiginda hafif pembe olmus cizgi
Kız anne var yaaa nasıl pembeye dönmüş çizginAy çıksında 10 küsür çıksın yeminle raziyim ama olmasaydı diğeri gibi çıkardı bu biraz daha belirmis demi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?