Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa ne güzel :) inşallah ikiz olsun bakalım :) benim önceki gebeliğim ikiz gebelikti ama malesef olmadı

Aaaa uzuldum noldu neden olmadi problem neydi
Benim hcg 3-4 kat artiyo suphelenmiyo degilim bide kese haftama gore buyuk ilerleyen haftalarda belli olacak bakalim hayirlisi
Benim hiç öyle 3-4 kat artmamıştı zaten ilk gördüğümüzde tekti sonra aynı kese içinde öbür hafta ikizini gördük.. Kalpleri durdu gözüken bir problem yoktu canım ama senin gibi çok artanlarda ikiz olma olasılıgının yüksek oldugunu duymuştum

Uzuldum canim Allah hayirlisini versin ins

Anneyimbenanne35 giremiyo foruma kaynanasinin korkusundan
Aşk olsun kiz yıkılmadım ayaktayim kaynana da neymissss teyteyyyy ama testlerimden umutluyum sanki ve sarı akinti başladı bugunya yarın hastaneye gidicez kaynanayi gotrcem eğer sıra bulabilirsem kan vericem hayatimmnmmm

İnşallah kuzum sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlarda Rabbim gönlüne göre versin

Aşk olsun kiz yıkılmadım ayaktayim kaynana da neymissss teyteyyyy ama testlerimden umutluyum sanki ve sarı akinti başladı bugunya yarın hastaneye gidicez kaynanayi gotrcem eğer sıra bulabilirsem kan vericem hayatimmnmmm
Sen kendine kan ver sira bulabilirsen kaynanayi muayene ettir bence

Moralini bozma tatlim lütfen iyi seyler iyi olsun . Uzan dinlen hicbisey yapma hiçbişey senin bebisten onemli degil Allah bebegini sana bagislasin insallah düzelir

Sen kendine kan ver sira bulabilirsen kaynanayi muayene ettir bence
Hahaha veririm insallah ya ama bak şimdi teste alttaki pazartesi olan ama ilk idrarala değil üstteki bu sabah ilk idrarla valla umutlandım bian koyulaşma yokmu sence kušmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…