- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.361
Donmus demj kuzumm ya hala inanamıyorum ama tabi kan sonucu belli olmadan sevinemiyorim ama pazartesi çok silik iken şimdi belirginlerinde umutlandim belli ama demi pembelik tatlimmmKız anne var yaaa nasıl pembeye dönmüş çizgin
Canm fotolar gorunmiyorEki Görüntüle 2170326 Eki Görüntüle 2170326 Benimde bat 18 idi test yaptım pozitif yarın sağlık ocağına kan testi için gideceğim inş
Evet tatlim gözün aydın diyelim bence artkDemi kusummm olmuş demi bende şok oldum ya inşalalh vardır az da olsa çıksın yarın ne yapıp edip vericem kan ya
Rabbim bu seferkini sana bagislar insallah canimMart’ta kürtaj olmuştum inş birdaha üzülmem.hamilelikle ilgili hiç bir belirtim de Yok o yüzden çok korkuyorum allah hepimizin yüzünü güldürür inş
İnşRabbim bu seferkini sana bagislar insallah canim
Dur kiz daha demeyelim bebisimmmm iyice belli olsun öyle ayyy valla iyice delirdidm heyecandan yaEvet tatlim gözün aydın diyelim bence artk
Çok belli kuzum bence var bişeyler ama hcg 10-20 arası çıkacaktırDonmus demj kuzumm ya hala inanamıyorum ama tabi kan sonucu belli olmadan sevinemiyorim ama pazartesi çok silik iken şimdi belirginlerinde umutlandim belli ama demi pembelik tatlimmm
Bata kaç gün var canım ne kadar net çıkmışEki Görüntüle 2170328 Bir türlü ayarlayamadım
Bugün dü batBata kaç gün var canım ne kadar net çıkmış
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallahBugün dü bat
Çok net hemde hayırlı olsunKoyulaşmış mı kızlar bata 4 kaldı
Evett bariz belli artıkKoyulaşmış mı kızlar bata 4 kaldı
Saol canım 4 gündür muallakta bekliyorum koyulaşmamasından korkuyordumÇok net hemde hayırlı olsun
Saol canım darısı başınıza olsun en yakın zamandaEvett bariz belli artık
Hayırlı olsun canımm bende nisanda kürtaj olmuştum bakalm ne zaman nasip olacak birdahaBugün dü bat
Aminn kuzum , sen hamilesin artık dua et bol bolSaol canım darısı başınıza olsun en yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?