Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En koyu olduğu gun yumurtlama vardır. Yumurtlamaya yakın da silik çıkıyor çünkü. Ovulasyon testleri tam bugun yumurtladın gibi direkt cevap vermiyor zaten. Lh hormonu yükselmeye başladı ve düşüşe geçtiğini belirtiyor. O birkaç günü iyi değerlendirmen lazim.
Ben idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum diye antibiyotik kullandim acaba döllenmeyi engeller mi kasiklarimda batma var yürürken bile acaba dollendiginemi isaret

Ben iki çizgi çıktığı gün çalışma olmadı bir gün öncesi ve sonrası olsa döllenme olurmu ki bu garip duygular icerisindeyim ovulosyonda bile 2 çizgi görmek insanı umutlandırıyor.. ..

canım iki çizgi şu demek
lh bize diyorki
ben zirveye cıktım 24/36 saat içinde çatlatacam :)hazır ol
yani pikten sonra zaten ortalama 25-30 saatin var
ki önceki günden hali hazırda spermlerde var içinde
rahat ol

Kızlardır durumlar nasıl cankuslar bugece okadar güzel bir rüya gördüm ki hayirlara vesile olsun ve inşalalh ruyalarimin gerçekleşmesi dileğiyle herkesin iyi ruyasi gerçekçi olsun ....
Gelelimruyama rüyamda ultrason a girmisim ama sonucu ben bilmiyom esin elinde ultrason kağıdı ile geliyor oldu diyor bu sefer oldu bak bebegimiz e hamilesin 2 aylık diyo okadar mutlu oluyorumki agliyorum resim tam olarak bu şekildeydi kızlar hiç uyanmak istemedim...
20180626_103803.png

Kızlardır durumlar nasıl cankuslar bugece okadar güzel bir rüya gördüm ki hayirlara vesile olsun ve inşalalh ruyalarimin gerçekleşmesi dileğiyle herkesin iyi ruyasi gerçekçi olsun ....
Gelelimruyama rüyamda ultrason a girmisim ama sonucu ben bilmiyom esin elinde ultrason kağıdı ile geliyor oldu diyor bu sefer oldu bak bebegimiz e hamilesin 2 aylık diyo okadar mutlu oluyorumki agliyorum resim tam olarak bu şekildeydi kızlar hiç uyanmak istemedim... Eki Görüntüle 2161689

ne güzel bir rüya hayırlara çıksın inşallah
kuzum senin durum nedir şuan?

ne güzel bir rüya hayırlara çıksın inşallah
kuzum senin durum nedir şuan?
Aminnn canisi aminn insalla simdiki durum dün akşam üzeri baya baş dönmem vardı ama yorgunluğa bağlıyorum ben kasiklarimda dolgunluk batma var sızlamazlar var göğüsler de sizlama var son 8 gün kaldı insallah

Gelelimruyama rüyamda ultrason a girmisim ama sonucu ben bilmiyom esin elinde ultrason kağıdı ile geliyor oldu diyor bu sefer oldu bak bebegimiz e hamilesin 2 aylık diyo okadar mutlu oluyorumki agliyorum resim tam olarak bu şekildeydi kızlar hiç uyanmak istemedim... Eki Görüntüle 2161689
Rabbim inşallah nasip eder canım hepimiz için hayal kırıklığı olmaz

Aminnn canisi aminn insalla simdiki durum dün akşam üzeri baya baş dönmem vardı ama yorgunluğa bağlıyorum ben kasiklarimda dolgunluk batma var sızlamazlar var göğüsler de sizlama var son 8 gün kaldı insallah
inşallah bebeğin rahminde senin onu görmeni bekliyordur inşallah hayırlısıyla müjdeli haberler al

canım iki çizgi şu demek
lh bize diyorki
ben zirveye cıktım 24/36 saat içinde çatlatacam :)hazır ol
yani pikten sonra zaten ortalama 25-30 saatin var
ki önceki günden hali hazırda spermlerde var içinde
rahat ol
Inşallah canım ya bu ay tutar ben o kadar zorluk yaşadım ki sadece ben eşim biliyor bu ay iyi haberler aliriz

inşallah bebeğin rahminde senin onu görmeni bekliyordur inşallah hayırlısıyla müjdeli haberler al
Ağzından bal damlıyor inan şuanda gözlerim dolu dolu yaziyorum sana okadar güzel geldiki sözlerin insallah gerçeği de olur seninde benimde isteyen herkesinde

cok güzel bir ruya insallah gerçek olur canim bir dahaki ay hepimiz boyle ultrason kagitlarimizi atariz nasipse :)

Hayrolsun tatlim
Cok güzel ruyan insallah gerceklesir :dua:Rabbim sana bana isteyen herkese hayirli saglikli yavrucaklar nasip eder insallah

Back