Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ya iğne oldum ben
sonradan dr un sekreteri aradı
size daha önce takip yapılmamış dedi evet dedim günaydın
o zaman dr hanım iğneyi vuralım diyor geri gelin dedi
çatlamaz diye korktu herhalde çünkü daha önce yumoş günleri ilişki oldugu halde tutmuyodu

bende geri gelemem dedim iğneyi alın vurdurun dedi vurdurdum

şimdi ilişki ne zaman olmalı?

kızlar ya iğne oldum ben
çatlamaz diye korktu herhalde çünkü daha önce yumoş günleri ilişki oldugu halde tutmuyodu

Şu an adet periyodunun kaçıncı günü camım

Insallah canim.
Yumurta takibi yaptiriyorum az once doktordan geldim ve bu ay yumurtam catlamis cok sukur. Gunasiri iliskiye devam edin dedi. Adetin gecikince gel bakalim dedi . Dua edin kizlar. Rabbim isteyen herkese nasp etsin
Inşallah canm insallah uğurlu gelir

Genelde iğnenin yapıldığı ilk gün ilişki önerilmiyor.. Çünkü yumurta aşağı yukarı iğneden 36 saat sonra çatlıyor. Bugünü boş geçip yarından itibaren gün aşırı birleşme yaşamanızı öneririm

sanırım öyle yapıcaz :)

kızlar ya iğne oldum ben

Ayy hadi hayirlisi
Darisi benim basima ins ve isteyen dileyen herkese ins:dua:

kızlar ya iğne oldum ben

Eğer eşinizin değerlerinde sorun yoksa 36. Saat ve sonra ki 3 gün hergun olsun deniliyor bazıları da gün aşırı diyor ama yumurta catlayinca bir gun yaşıyor gün aşırı çok yumurta varsa ve eşinizin değerlerinde sorun varsa bu şekilde öneriyorlar ama bana da bu catlatma ignesi hep farklı etki yaptık iğneden 3 gun sonra yumurtam catladi tam ikiskiyi biraktigimiz zamanlar catladi şimdi de kendim hissettim catladigini bakalım bu ay nasıl olacak

Kızlar yumurtlama takibini kendinizde yapabilirsiniz... Ates ölçer alın hergun aynı saatte ölçün. Yataktan kalkmayın. Öyle ölçün... Düşüp yükselirse oynama olursa yumurtlama gerçekleşti demek. Eger atesiniz düşmeden devam ederse adet gununuzde gecerse hamile siniz. Ama atesiniz düşmeye üşümeye baslarsanız döllenme olmadı. Adet olacaksınız demek

Kizlar klomen kullaniyorsaniz kasık agrisini klomende yapiyor.Hic yasamazdim ben klomen kullandim 2 ay kasık agrisi yasadim.Bu ay kullanmafim bu ay hic yok agrim

Benim hikayemde 36 yasındayım. Üç yıl önce istemeye basladık cocuk. 6 ay denedik olmadı. Sonra Dr hormon testi yaptı çok iyi sebep yok dedi hamile kalamama için devam edin dedi. 4 AY daha denedik. Olmadı. Sonra kilo veriyim dedim. 70 kiloydum. 6 kilo verdim. Soğan kürü, testere dişli aslan pencesi çayı yaptım. Ardından adet oldum. Hormon testi yaptırdım. Değerlerim çok iyiydi. Ploraktin hormon um 29 Du 11e inmişti tek fark. Neyse artık umudumu kesmiştim. Adet gunu mu bekliyordum. Dört gun vardı. Test yaptırdım. Beta 49 cıktı. Hamileydim.çok mutlu yum tabi. 14.haftaya geldik cinsyet öğr gittim kalbi durmuş.kürtajla aldılar... Kızım gitti. 6 ay koruduk. Toparlandım.dört ay denedik. Sonra yine hamileyim. Ama adet gunu adetle attım. Kanama oldu. Patoloji ilk te temizdi. Bunda da temiz hersey temiz. Ara verdık. Kan tahlilleri yaptırdım. Hamilelik te çıkmayan Pıhtılaşma basit bir kan testinde cıktı. Dr kan koyulasması var dedi.

Benim de 11gun var canim ama ayni agri bugun bende de vardi kendimi de dinlemiyordum bir anda olmaya basladi :) usuttum galiba diye düşündüm
Ben üşütmem hatırlamıyorum usuttuğumu ama insallah bebek sizisidir her namazda yalvarıyorum insallah

Back