Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım ben öyle saniyodum ama değilmiş o adetmis simdi adet sonrasını değerlendiriyoruz
Canım 8 gün varken benimde çok ama çok silik çıkmıştı.daha erken bir de benim ilk yaptığım test 5 üstünü ölçebilendi bugün yine aldım yaptım bu aldığımda 20 ve üstü bthcg ölçüyormuş yine çok net çıkmadı bata kaldı 4 gün benimde yarın sabah tekrarlıycam

Ayyy koptum sana bende yumurtlama döneminde hemen hadi odaya geçelim diyordum yok böyle birsey yine tutmadı yine tutmadı yani
Bebek olsun fikriyle yapmak yanlısmıs aslında. Beyin gerekli olan hormonu stresten dolayı salgılamıyormuş. Geçen ay çok stresli yaptım sırf bebek olsun diye yapasım yokken bile. Bu ay çok sallamıyorum test yapmayı sevdiğimden yapıyorum ilişkide istediğim için oldu ama aşırı yorucu :) ilişki kadar sonrasıda önemli diyo forumdaki kızlar hemen kalkmayın yatın uyuyun mutlaka sıcak tutun uyurken açık yatmayın ağır işlerde yapmayın gibi

yok canım henuz gitmedim ama betahcg baktırıyorum duzenli baya cok artıyor. 20-100-320... gidiyordu.
bu cuma gidecegim batı 6 gun gecmis olacak o zaman gitmek istedim.
Ben bir kez verdim 24 çıktı cuma tekrar kan vericem 100 üstü çıkarsa sağlıklı diyip bende tam batı 1 hafta geçince gidicem hem kese görünür belki kalp atışlarını duyarım diye bekliyorum

Canım 8 gün varken benimde çok ama çok silik çıkmıştı.daha erken bir de benim ilk yaptığım test 5 üstünü ölçebilendi bugün yine aldım yaptım bu aldığımda 20 ve üstü bthcg ölçüyormuş yine çok net çıkmadı bata kaldı 4 gün benimde yarın sabah tekrarlıycam
Yanı olabilirmi sence varmidir

Bebek olsun fikriyle yapmak yanlısmıs aslında. Beyin gerekli olan hormonu stresten dolayı salgılamıyormuş. Geçen ay çok stresli yaptım sırf bebek olsun diye yapasım yokken bile. Bu ay çok sallamıyorum test yapmayı sevdiğimden yapıyorum ilişkide istediğim için oldu ama aşırı yorucu :) ilişki kadar sonrasıda önemli diyo forumdaki kızlar hemen kalkmayın yatın uyuyun mutlaka sıcak tutun uyurken açık yatmayın ağır işlerde yapmayın gibi
Allah nasip etseydi hersekilde nasip ederdi canım biz yapalım gerisi allaha kalmış ne yapalim

kullandığın test markaları ne merak ettm

Kizlar moralim cok bozuk
Doktordan geldim.Beta hcg artisi mukemmel dedi ama bebek cok asagida.Dustu dusecek dedi surekli yatacaksin hic bisey yapmicaksin dedi pazartesi tekrar cagirdi gitmeyi dusunmuyorum persembeye zaten randevu almistim o zaman gidicem belki daha da buyur ve kalp atisinida duyarim.
Zaten iki gun once demisti carsamba net konusucam diye konusmayaydi daha iyiydi.
Ben ne hayaller kurmustum iyi bi hamilelik gecirmek istiyordum.
Oglumdaykende ayni sorunlar vardi ayni seyleri yasamak istememistim o gunleri unutmak icin istiyordum bu bebegi ama buda zor gececek.Anlasildi

Bu KK nin doktor kizlarini dunyaca unlu profesorlere degismem En Büyük KK

Kizlar moralim cok bozuk
Doktordan geldim.Beta hcg artisi mukemmel dedi ama bebek cok asagida.Dustu dusecek dedi surekli yatacaksin hic bisey yapmicaksin dedi pazartesi tekrar cagirdi gitmeyi dusunmuyorum persembeye zaten randevu almistim o zaman gidicem belki daha da buyur ve kalp atisinida duyarim.
Zaten iki gun once demisti carsamba net konusucam diye konusmayaydi daha iyiydi.
Oglumdaykende ayni sorunlar vardi ayni seyleri yasamak istememistim o gunleri unutmak icin istiyordum bu bebegi ama buda zor gececek.Anlasildi
Iyi düşün iyi olsun canım biz olsun diye neler yapıyoruz doktor ne diyorsa yap is güç kalsın boşver allah evladını sana bagislasin insallah

Kizlar moralim cok bozuk
Canım yat direk hiç kalkma ilk 3 ayı atlat normale döner inşallah, hatta geçen gün bi arkadaşında aynısı oldu kanama falan oldu hatta senin doktor gibi demiş 1 hafta sonra gitti yukarı çıkmıştı hiçte bi risk kalmamıştı

kullandığın test markaları ne merak ettm
Oncomed daha hassasmış prospektüs ünde 5 yazıyor.bugün miratechle yaptım onda 20 üstü yazıyor.aradan 2 gün geçmesine rağmen aynı koyulukta çıktı ama ben çok su içmiştim onun etkisi olabilir miratechle sabah tekrarlıycam paylaşırım.bu arada test tercihim yok girdiğim eczanede hangisi varsa onu alıyorum

Yat
Kizlar moralim cok bozuk
kuzum sende 3 ayı atlat bi dinlen iş yapma gezme :KK54:Allah’ın izniyle bişeycik olmaz inşallah bebişine bu arada oğlun olacak senin öyle hissediyorum nedense

Oncomed daha hassasmış prospektüs ünde 5 yazıyor.bugün miratechle yaptım onda 20 üstü yazıyor.aradan 2 gün geçmesine rağmen aynı koyulukta çıktı ama ben çok su içmiştim onun etkisi olabilir miratechle sabah tekrarlıycam paylaşırım.bu arada test tercihim yok girdiğim eczanede hangisi varsa onu alıyorum
anladım canım 5 üstü diyince merak ettim hangisi olduğunu

bugünü riske atma bence degerlendir canım
Kızlar bana yorum yapabilir misiniz üç gündür koyuydu ama en koyusu dündü bugün silik çıktı ovulasyon testim. Koyu günleri hergün değerlendirdim. Adetim bittikten sonraki günde dahil 2 günde bir yaptık. Dün akşam çok ağrılı oldu çatlamam oturamadım bile bugünde hafif kasık ağrılarım var peçeteye pembe kahve karısık geliyor silince. Anlayamadım ne oluyor? Neden adet olcakmısım gibi ağrım ve lekem var?

Yat

kuzum sende 3 ayı atlat bi dinlen iş yapma gezme :KK54:Allah’ın izniyle bişeycik olmaz inşallah bebişine bu arada oğlun olacak senin öyle hissediyorum nedense
Ben evlenmeden once esimi bile tanimiyoken ruyamda bi oglum bi kizim ucuncuyude oglan gormustum.kizimin adi zeynepti.Yillar gecti evlendim oglum oldu pesine kizim oldu adini buse yada yaren istedim esim zeynep koyucam dedi ruyamda gormustum dedi aaa dedim bende gormustum dedim zeynep koyduk.Simdi sende oglan diyorsun ruyamdada oglan gormustum ama kiz istiyorum kizim yanliz kalmasin diye
Erkek cocugu kendine kardes gibi arkadas bulabiliyor ama kizlar oyle degil.ben 7/24 ablamla teldeyim.gorumcem hiccc aramaz bende onu aramam abla kiz kardes oyle degil
Hayirlisi olsun ins bi kiz bi oglan ikiz olsun ins

Back
X