Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben evlenmeden once esimi bile tanimiyoken ruyamda bi oglum bi kizim ucuncuyude oglan gormustum.kizimin adi zeynepti.Yillar gecti evlendim oglum oldu pesine kizim oldu adini buse yada yaren istedim esim zeynep koyucam dedi ruyamda gormustum dedi aaa dedim bende gormustum dedim zeynep koyduk.Simdi sende oglan diyorsun ruyamdada oglan gormustum ama kiz istiyorum kizim yanliz kalmasin diye
Erkek cocugu kendine kardes gibi arkadas bulabiliyor ama kizlar oyle degil.ben 7/24 ablamla teldeyim.gorumcem hiccc aramaz bende onu aramam abla kiz kardes oyle degil
Hayirlisi olsun ins bi kiz bi oglan ikiz olsun ins
Aaaa ne güzel :) inşallah ikiz olsun bakalım :) benim önceki gebeliğim ikiz gebelikti ama malesef olmadı

Aaaa uzuldum noldu neden olmadi problem neydi
Benim hcg 3-4 kat artiyo suphelenmiyo degilim bide kese haftama gore buyuk ilerleyen haftalarda belli olacak bakalim hayirlisi
Benim hiç öyle 3-4 kat artmamıştı zaten ilk gördüğümüzde tekti sonra aynı kese içinde öbür hafta ikizini gördük.. Kalpleri durdu gözüken bir problem yoktu canım ama senin gibi çok artanlarda ikiz olma olasılıgının yüksek oldugunu duymuştum

Benim hiç öyle 3-4 kat artmamıştı zaten ilk gördüğümüzde tekti sonra aynı kese içinde öbür hafta ikizini gördük.. Kalpleri durdu gözüken bir problem yoktu canım ama senin gibi çok artanlarda ikiz olma olasılıgının yüksek oldugunu duymuştum
Uzuldum canim Allah hayirlisini versin ins

Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 giremiyo foruma kaynanasinin korkusundan :KK53::sinirli::sinirli:
Aşk olsun kiz yıkılmadım ayaktayim kaynana da neymissss teyteyyyy ama testlerimden umutluyum sanki ve sarı akinti başladı bugunya yarın hastaneye gidicez kaynanayi gotrcem eğer sıra bulabilirsem kan vericem hayatimmnmmm

Ben evlenmeden once esimi bile tanimiyoken ruyamda bi oglum bi kizim ucuncuyude oglan gormustum.kizimin adi zeynepti.Yillar gecti evlendim oglum oldu pesine kizim oldu adini buse yada yaren istedim esim zeynep koyucam dedi ruyamda gormustum dedi aaa dedim bende gormustum dedim zeynep koyduk.Simdi sende oglan diyorsun ruyamdada oglan gormustum ama kiz istiyorum kizim yanliz kalmasin diye
Erkek cocugu kendine kardes gibi arkadas bulabiliyor ama kizlar oyle degil.ben 7/24 ablamla teldeyim.gorumcem hiccc aramaz bende onu aramam abla kiz kardes oyle degil
Hayirlisi olsun ins bi kiz bi oglan ikiz olsun ins
İnşallah kuzum sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlarda Rabbim gönlüne göre versin

Aşk olsun kiz yıkılmadım ayaktayim kaynana da neymissss teyteyyyy ama testlerimden umutluyum sanki ve sarı akinti başladı bugunya yarın hastaneye gidicez kaynanayi gotrcem eğer sıra bulabilirsem kan vericem hayatimmnmmm
Sen kendine kan ver sira bulabilirsen kaynanayi muayene ettir bence :KK53:

Kizlar moralim cok bozuk
Doktordan geldim.Beta hcg artisi mukemmel dedi ama bebek cok asagida.Dustu dusecek dedi surekli yatacaksin hic bisey yapmicaksin dedi pazartesi tekrar cagirdi gitmeyi dusunmuyorum persembeye zaten randevu almistim o zaman gidicem belki daha da buyur ve kalp atisinida duyarim.
Zaten iki gun once demisti carsamba net konusucam diye konusmayaydi daha iyiydi.
Ben ne hayaller kurmustum iyi bi hamilelik gecirmek istiyordum.
Oglumdaykende ayni sorunlar vardi ayni seyleri yasamak istememistim o gunleri unutmak icin istiyordum bu bebegi ama buda zor gececek.Anlasildi
Moralini bozma tatlim lütfen iyi seyler iyi olsun . Uzan dinlen hicbisey yapma hiçbişey senin bebisten onemli degil Allah bebegini sana bagislasin insallah düzelir

Sen kendine kan ver sira bulabilirsen kaynanayi muayene ettir bence :KK53:
Hahaha veririm insallah ya ama bak şimdi teste alttaki pazartesi olan ama ilk idrarala değil üstteki bu sabah ilk idrarla valla umutlandım bian koyulaşma yokmu sence kušmmm Screenshot_20180718-184940.webp
Screenshot_20180718-184940.webp

Back
X