- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.301
Kızlar ovuslasyon testim böyle 7. Günden başladım bugün 14. Günüm en sondaki bugünün. Silikleşti bugün dün gece çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım çatlamış demek oluyor değil mi? Dünü ve öncesini değerlendirmiştik bugünü de değerlendirip normale dönücem artık. Nette okuduğum kadarıyla ovulasyon aşırı ağrılıysa döllenme demekmiş ne kadar doğrudur acababen oldum bitti 9. gündeyim
bakalım yumurtlamaya dogru gidiyoruz
Benimde ovulasyon dönemi bitti canim iki gün once cift cizgiyi gördüm ovulasyonda. Regl günü erken gelince erken de bitti ama daha iyi boyle ya olmamissa gebelik erkenden hasta olmakNe çabuk bitti ayyy biz daha adet olacaz
Kızlar ovuslasyon testim böyle 7. Günden başladım bugün 14. Günüm en sondaki bugünün. Silikleşti bugün dün gece çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım çatlamış demek oluyor değil mi? Dünü ve öncesini değerlendirmiştik bugünü de değerlendirip normale dönücem artık. Nette okuduğum kadarıyla ovulasyon aşırı ağrılıysa döllenme demekmiş ne kadar doğrudur acaba
Ne çabuk bitti ayyy biz daha adet olacaz
Canım idrar fazla gelmişKizlar size ilk 2 dakka icindeki fotoyu çekip atmıştım ama sonradan baktığımda bu şekilde çıkmış anlamaadin kızlar bi bakın nolur kafayı yiycem Eki Görüntüle 2170184 Eki Görüntüle 2170184 sanki dahamı pembe
Bu akşamı da değerlendireyim mi normale mi döneyim valla şey yapcaz diye zayıfladk heryerim ağrıyor çok eforlu bişey :)çatlamış gözünaydın canım
şimdi bekleme zamanı
Kuruyunca sızıntı yapmış sadece varmi cumizgi gordnmuCanım idrar fazla gelmiş
@Anneyimbenanne35 canım etiketlemeyi unutmusum pardonbeni de yaz :) cok sukur oldu
Ayyy koptum sana bende yumurtlama döneminde hemen hadi odaya geçelim diyordum yok böyle birsey yine tutmadı yine tutmadı yaniBu akşamı da değerlendireyim mi normale mi döneyim valla şey yapcaz diye zayıfladk heryerim ağrıyor çok eforlu bişey :)
Keşke bende olsaydım bitseydiBenimde ovulasyon dönemi bitti canim iki gün once cift cizgiyi gördüm ovulasyonda. Regl günü erken gelince erken de bitti ama daha iyi boyle ya olmamissa gebelik erkenden hasta olmak
Ay canım benim adetin 9 gün sürüyor adet döngüm uzun sürüyor günler geçmek bilmiyorbenim kısa sürüyo kuzum 5. gün temizim
canını sıkma ben de üzüldüm bu ay ama sonra yeniden umutlandım :)
Canım hayalet bir çizgi görüyorum ama adetin geçeli 9 gün oldu daha net çıkması gerekmezmiydiKuruyunca sızıntı yapmış sadece varmi cumizgi gordnmu
8 gün var canm adeteCanım hayalet bir çizgi görüyorum ama adetin geçeli 9 gün oldu daha net çıkması gerekmezmiydi
Hayırlı olsun canım dr a gittin mi kese göründümübeni de yaz :) cok sukur oldu
Şimdi benim anlamadığım bi şey var sen adet oldun acaba üstüne gördün diye mi yoksa adet sonrasını değerlendirdin ona mı bakıyoruz8 gün var canm adete
canım tesekkur ederimm darısı isteyen herkesin basına insallah :) bence ilkinde var canımmm :) ikinci resimde cok damlatmıssın ama onu anlayamadım o yuzden :) hemen kan testi ver :)Hadi gözün aydın tatlım bi bak bakayım varmi bu testlerde biseyEki Görüntüle 2170215 Eki Görüntüle 2170216
Tatlım ben öyle saniyodum ama değilmiş o adetmis simdi adet sonrasını değerlendiriyoruzŞimdi benim anlamadığım bi şey var sen adet oldun acaba üstüne gördün diye mi yoksa adet sonrasını değerlendirdin ona mı bakıyoruz
yok canım henuz gitmedim ama betahcg baktırıyorum duzenli baya cok artıyor. 20-100-320... gidiyordu.Hayırlı olsun canım dr a gittin mi kese göründümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?