- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.281
Canim hcg baktiriyorsan cikmistir sonuc hastanenin sitesinden bakHastanenin bahcesinde kendi kendime düşünüyorum.Ne tuhaf diyorum ya. Ogleden sonra negatifi alacagini bile bile oturuyorsun. Agliyorsun ama tek basina. Annem ariyor sacmaliyorsun diyor kocam ariyor evhamlisin diyor. Kim anliyor ki seni?
Senin daha ümit var canım morol bozukluğu yok durmak yok çalışmaya devam:):):))Bende o moda girdim daha bata 5 gün varken :/
Bende o moda girdim daha bata 5 gün varken :/
Yaa birde çoğu kişide hiç belirti yok biz yada çok stres yaptığımız için yumurta sindire sindire dolleniyor sanırımAy iyiymis konus dur anlamiyo nasilsa
gecen sezonki kan aldirma gununde bir kisi haric herkes hamis cikti sizde topluca ogrenceksiniz heralde
Hangi hastanedeydin canim bende yeni geldim saat 3 gibi tekrar gidicem yenimahalledevlet hast.gittim ben
ayy ilk zamanlar var gibiydi şimdi yok gibi hissediyorum bilemedim bekleyelim bakalımSenin daha ümit var canım morol bozukluğu yok durmak yok çalışmaya devam:):):))
Kısmet canım bekliycezayy ilk zamanlar var gibiydi şimdi yok gibi hissediyorum bilemedim bekleyelim bakalım
Negatif yok maalesefmerve teacher canim sonuç ciktimi hastanenin sayfasında tahlil sonuçlarından bakabilirsin
Ay iyiymis konus dur anlamiyo nasilsa
gecen sezonki kan aldirma gununde bir kisi haric herkes hamis cikti sizde topluca ogrenceksiniz heralde
Hangi hastanedeydin canim bende yeni geldim saat 3 gibi tekrar gidicem yenimahalledevlet hast.gittim ben
Benim uc ay boyunca oyle cok belirtim olduki kesin hamileyim dedim doktora randevu aldim ama fossssYaa birde çoğu kişide hiç belirti yok biz yada çok stres yaptığımız için yumurta sindire sindire dolleniyor sanırım
Evet canim tulay hanimdan inanilmaz memnunum siddetle tavsiye ederimzübeyde ye geldim canim. bundan sonra olurda olursa yenimahallede devam ederim.sen memnun musun
ayy ilk zamanlar var gibiydi şimdi yok gibi hissediyorum bilemedim bekleyelim bakalım
Benimde her ay çok açıyordu göğüslerim canım yürürken bile açıyordu ama bu hiçbirşey yok malesef adet bekliyoruz artikBenim uc ay boyunca oyle cok belirtim olduki kesin hamileyim dedim doktora randevu aldim ama fossss
Son ay hic belirtim yoktu hamile kaldim
En kesin belirti gogus uclar.Onlari kontrol edin cok aciyo dokununca o zaman demekki hamissiniz.battan 5-6 gun once acimaya basliyo
Bu ay ovu testi almistim 18. Ve 21 gun de koyuluk yakalamistim onlara gore coktan adet olmam gerekiyodu ama ne gelen var ne gidenO zaman geç mi yumurtluyorum canim
Aynen canım adet olsam artık diyorum
valla soyledigin cok iyi oldu canm.bundan sonra ona gitmeye calisirim.bu taraftan hic memnun degilim.yenimahalleyi cok övüyorlar zaten özel gibi diyorlar.oyle mi gercektenEvet canim tulay hanimdan inanilmaz memnunum siddetle tavsiye ederim
Tatlım testi yenile derim birde ilk idrarınla yapıyorsun değil mi? Sanırım adetine daha var beklemen daha mantıklı bu stresle varsa bile kötü etkilersin.Kizlar size ilk 2 dakka icindeki fotoyu çekip atmıştım ama sonradan baktığımda bu şekilde çıkmış anlamaadin kızlar bi bakın nolur kafayı yiycem Eki Görüntüle 2170184 Eki Görüntüle 2170184 sanki dahamı pembe
cnm senin pozitif cikti diye hatirliyordum neler oldu? kacirdim mi benKizlar size ilk 2 dakka icindeki fotoyu çekip atmıştım ama sonradan baktığımda bu şekilde çıkmış anlamaadin kızlar bi bakın nolur kafayı yiycem Eki Görüntüle 2170184 Eki Görüntüle 2170184 sanki dahamı pembe
bozuk gibi yada idrarı fazla damlatmışsın canmKizlar size ilk 2 dakka icindeki fotoyu çekip atmıştım ama sonradan baktığımda bu şekilde çıkmış anlamaadin kızlar bi bakın nolur kafayı yiycem Eki Görüntüle 2170184 Eki Görüntüle 2170184 sanki dahamı pembe
Ne çabuk bitti ayyy biz daha adet olacazben oldum bitti 9. gündeyim
bakalım yumurtlamaya dogru gidiyoruz
Canm pazartesi yapmistim bide bugün alttaki pembe pazartesi diğeri bu sabahcnm senin pozitif cikti diye hatirliyordum neler oldu? kacirdim mi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?