- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.261
Üzülme be bebegim ya kendini yipratma insallah rabbim bize de verir evlatlar. Bende düşünmekten stresten hep saçım dökülüyor yüzüm sivilce dolu ama kismet diyorum napalim rabbim ne zaman hayirlisini görürse o zaman verir.Hastanenin bahcesinde kendi kendime düşünüyorum.Ne tuhaf diyorum ya. Ogleden sonra negatifi alacagini bile bile oturuyorsun. Agliyorsun ama tek basina. Annem ariyor sacmaliyorsun diyor kocam ariyor evhamlisin diyor. Kim anliyor ki seni?
Gittigidiyordan aliyorum tatlim laboquick 3 gunde teslim ediliyorovulasyon testini internetten aldıysanız hangi site ve marka söylermisin
@merveteacher25O kadar tahlil yapildiki hiçbirşey cikmadi hsg çekildi hormon testleri yapıldı troid testin biraz çıktı ama normal denildi stresten olabilirmis neredeyse 2 adet döngüsü her adette hormon testide yaptırıyorum hep iyi çıkıyor
tamam teşekkür ederim 10lu paketmi mantıklı bundaGittigidiyordan aliyorum tatlim laboquick 3 gunde teslim ediliyor
Adet duzeniniz nasil acaba benimde bugun 43. Gunum hala olmadim pazartesi kan vermistim 1.20 cikti.adet belirtiside yok kafam allak bullak oldu yaaAh be tatlım sadece biz değiliz ki allah birgün nasip eder inşallah bizede yaklaşık 1 yıldır bekliyorumm ama zamanı gelmemiş demekki birde adet döngüm o kadar uzun suruyorki say say bitmiyor günler bugün 39.gun
Canım ben de bu ay hiç belirti yoktu kaşık ağrılarım bile yeni başladı ovulosyon gününü bile yakalamıştım ama nasip değilmiş artık adet gelsede tekrar sayıma baslasak@merveteacher25
Canim o zaman biraz rahatlamak gerekiyor stresten uzak kalmak gerekiyor ben bu ay cok üzüldüm bir iki gün kendime gelemedim çünkü gecen ay kendimi olacak diye düşünüyordum kasik ağrım midemin yanmasi göğüsteki dolgunluk falan kendimi baya gebeymisim gibi bir havaya koydu. Ama bu ay hic belirti aramayacam ve olmamis gibi dusuncem dedim kendi kendime oyle bir karar aldim ve su an cok rahatim kafa olarak. .
Canım bende kanda baktı edin 2.0 çıktı ama adet belirtim daha yeni başladıAdet duzeniniz nasil acaba benimde bugun 43. Gunum hala olmadim pazartesi kan vermistim 1.20 cikti.adet belirtiside yok kafam allak bullak oldu yaa
Benimde kanında 2.0 çıktı canım ama ovulosyon gününüde yakalamıştım ama tutmadı birde 4 gün geç yumurtlama oldu hayirlis i demekten başka çaremiz yok canimAdet duzeniniz nasil acaba benimde bugun 43. Gunum hala olmadim pazartesi kan vermistim 1.20 cikti.adet belirtiside yok kafam allak bullak oldu yaa
Ilk gununden canimHanimlar adet dongunuzu nasil hesapliyorsunuz adetin ilk gununden mi yoksa bittigi gunden itibaren mii
Canım bende kanda baktı edin 2.0 çıktı ama adet belirtim daha yeni başladı
Benimde kanında 2.0 çıktı canım ama ovulosyon gününüde yakalamıştım ama tutmadı birde 4 gün geç yumurtlama oldu hayirlis i demekten başka çaremiz yok canim[/QUOTE
Bende adet belirtiside yok malesef.yani artik allahtan hayirlisi
Doktora göründün mu canım 50 gün pek normal degil bazen benim böyle 40 gün sürüyor ama birsey bulamadılar stres yaptığın için uzuyordur dedilerO zaman benim 50.gunum bugun
O zaman geç mi yumurtluyorum canimMayista gitmistim doktora ama kimyasal gecirmistim.onu da 53.gunde ogrendim 55.gun adet oldum.simdide oyle olmaktan korkuyorum acikcasi
Evet canim normal testleri de ordan aldim cok uyguna geliyortamam teşekkür ederim 10lu paketmi mantıklı bunda
Evet gebelik olmadigini ogrenince adetin gelmesini bekliyorsun hemen gelsin ki ovulasyon dönemi daha cabuk gelsinCanım ben de bu ay hiç belirti yoktu kaşık ağrılarım bile yeni başladı ovulosyon gününü bile yakalamıştım ama nasip değilmiş artık adet gelsede tekrar sayıma baslasak
Evet canım artık internetten gebelik testi ve ovulasyon testi alma vakti geldi:)Evet gebelik olmadigini ogrenince adetin gelmesini bekliyorsun hemen gelsin ki ovulasyon dönemi daha cabuk gelsin
Ay iyiymis konus dur anlamiyo nasilsa4body1soul karadenizden güneydoğuya gelin gittim tatlım malesef yaşlılar türkçe bilmiyor:)
gecen sezonki kan aldirma gununde bir kisi haric herkes hamis cikti sizde topluca ogrenceksiniz heraldeBu ay kimsenin belirtisi yok galiba toplu halde hamile kalacaz:):)
Hangi hastanedeydin canim bende yeni geldim saat 3 gibi tekrar gidicem yenimahalledevlet hast.gittim benKızlar hastaneye geldim ve etrafimda onlarca gebe bayan var.Istemsiz bir sekilde gozlerim doldu ve icim de bir yerler sızlayip durdu.Doktor kan aldi ve son adetimi sordu.4 gun gecti bugun 5.gun dedim .Bize gore gecmis bile sayılmaz dedi.Kan verdim ve ciktim. Evde yaptığım Testler negatifti.Biliyorum yok.Bu kan sonucunu da boşuna bekliyorum. Hastanenin bahcesinde ogleden sonraya kadar agliycam.
Bende o moda girdim daha bata 5 gün varken :/Evet canım artık internetten gebelik testi ve ovulasyon testi alma vakti geldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?