Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hastanenin bahcesinde kendi kendime düşünüyorum.Ne tuhaf diyorum ya. Ogleden sonra negatifi alacagini bile bile oturuyorsun. Agliyorsun ama tek basina. Annem ariyor sacmaliyorsun diyor kocam ariyor evhamlisin diyor. Kim anliyor ki seni?
Üzülme be bebegim ya kendini yipratma insallah rabbim bize de verir evlatlar. Bende düşünmekten stresten hep saçım dökülüyor yüzüm sivilce dolu ama kismet diyorum napalim rabbim ne zaman hayirlisini görürse o zaman verir.

@merveteacher25
Canim o zaman biraz rahatlamak gerekiyor stresten uzak kalmak gerekiyor ben bu ay cok üzüldüm bir iki gün kendime gelemedim çünkü gecen ay kendimi olacak diye düşünüyordum kasik ağrım midemin yanmasi göğüsteki dolgunluk falan kendimi baya gebeymisim gibi bir havaya koydu. Ama bu ay hic belirti aramayacam ve olmamis gibi dusuncem dedim kendi kendime oyle bir karar aldim ve su an cok rahatim kafa olarak. .

Adet duzeniniz nasil acaba benimde bugun 43. Gunum hala olmadim pazartesi kan vermistim 1.20 cikti.adet belirtiside yok kafam allak bullak oldu yaa

Canım ben de bu ay hiç belirti yoktu kaşık ağrılarım bile yeni başladı ovulosyon gününü bile yakalamıştım ama nasip değilmiş artık adet gelsede tekrar sayıma baslasak

Adet duzeniniz nasil acaba benimde bugun 43. Gunum hala olmadim pazartesi kan vermistim 1.20 cikti.adet belirtiside yok kafam allak bullak oldu yaa
Canım bende kanda baktı edin 2.0 çıktı ama adet belirtim daha yeni başladı
Benimde kanında 2.0 çıktı canım ama ovulosyon gününüde yakalamıştım ama tutmadı birde 4 gün geç yumurtlama oldu hayirlis i demekten başka çaremiz yok canim

Bende adet belirtidi

Canım ben de bu ay hiç belirti yoktu kaşık ağrılarım bile yeni başladı ovulosyon gününü bile yakalamıştım ama nasip değilmiş artık adet gelsede tekrar sayıma baslasak
Evet gebelik olmadigini ogrenince adetin gelmesini bekliyorsun hemen gelsin ki ovulasyon dönemi daha cabuk gelsin

4body1soul karadenizden güneydoğuya gelin gittim tatlım malesef yaşlılar türkçe bilmiyor:)
Ay iyiymis konus dur anlamiyo nasilsa
Bu ay kimsenin belirtisi yok galiba toplu halde hamile kalacaz:):)
gecen sezonki kan aldirma gununde bir kisi haric herkes hamis cikti sizde topluca ogrenceksiniz heralde
Hangi hastanedeydin canim bende yeni geldim saat 3 gibi tekrar gidicem yenimahalledevlet hast.gittim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…