Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hastanenin bahcesinde kendi kendime düşünüyorum.Ne tuhaf diyorum ya. Ogleden sonra negatifi alacagini bile bile oturuyorsun. Agliyorsun ama tek basina. Annem ariyor sacmaliyorsun diyor kocam ariyor evhamlisin diyor. Kim anliyor ki seni?
Canim hcg baktiriyorsan cikmistir sonuc hastanenin sitesinden bak
Saat 11 de verdim ben 12 de beta hcg cikti benim

Ay iyiymis konus dur anlamiyo nasilsa :KK53:

gecen sezonki kan aldirma gununde bir kisi haric herkes hamis cikti sizde topluca ogrenceksiniz heralde

Hangi hastanedeydin canim bende yeni geldim saat 3 gibi tekrar gidicem yenimahalledevlet hast.gittim ben
Yaa birde çoğu kişide hiç belirti yok biz yada çok stres yaptığımız için yumurta sindire sindire dolleniyor sanırım

Ay iyiymis konus dur anlamiyo nasilsa :KK53:

gecen sezonki kan aldirma gununde bir kisi haric herkes hamis cikti sizde topluca ogrenceksiniz heralde

Hangi hastanedeydin canim bende yeni geldim saat 3 gibi tekrar gidicem yenimahalledevlet hast.gittim ben

zübeyde ye geldim canim. bundan sonra olurda olursa yenimahallede devam ederim.sen memnun musun

Yaa birde çoğu kişide hiç belirti yok biz yada çok stres yaptığımız için yumurta sindire sindire dolleniyor sanırım
Benim uc ay boyunca oyle cok belirtim olduki kesin hamileyim dedim doktora randevu aldim ama fossss
Son ay hic belirtim yoktu hamile kaldim
En kesin belirti gogus uclar.Onlari kontrol edin cok aciyo dokununca o zaman demekki hamissiniz.battan 5-6 gun once acimaya basliyo

ayy ilk zamanlar var gibiydi şimdi yok gibi hissediyorum bilemedim bekleyelim bakalım
Benim uc ay boyunca oyle cok belirtim olduki kesin hamileyim dedim doktora randevu aldim ama fossss
Son ay hic belirtim yoktu hamile kaldim
En kesin belirti gogus uclar.Onlari kontrol edin cok aciyo dokununca o zaman demekki hamissiniz.battan 5-6 gun once acimaya basliyo
Benimde her ay çok açıyordu göğüslerim canım yürürken bile açıyordu ama bu hiçbirşey yok malesef adet bekliyoruz artik

4body1soul 4body1soul bak tatlım malesef negatif cıktı hayaller yine sularda umutlar yine bitik durumda adeti bekliyorum tedavi için doktora gidicem 20180718_085359.webp
20180718_085359.webp

Kizlar size ilk 2 dakka icindeki fotoyu çekip atmıştım ama sonradan baktığımda bu şekilde çıkmış anlamaadin kızlar bi bakın nolur kafayı yiycem 20180718_142503.webp
20180718_142503.webp
sanki dahamı pembe

Eklentiler

• Screenshot_20180718-142804.webp
    Screenshot_20180718-142804.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 26
  • 20180718_143124.webp
    20180718_143124.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 28
Back
X