- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
slmlarrr benide alın aranıza evliliğimde 9 seneyi bitirdik ilk 6 ay düşünmemiştik çocuğu sonra istemeye karar verdik olmadı doktra gittim prolaktinim çok yüksek çıktı onu düşürdük ve 5 ay sonra hamile kaldım 2 aylık olana kadar kese gözükmedi ters giden bişeyler vardı lekelenmeye başladım sonra yoğun kanama ve ağrıyla doktora gittim dış gebelikten şüphelendi ve ben hafta sonu olduğu için ve tam 1i özel 6 hastane gezdim riskli gördükleri için hiç biri beni kabul etmedi 7. hastanede beni muayene ettiler bir sürü tahlil vs dış gebelik ve acil ameliyat edildim bebek sol tüpe yerleşmiş tüpünü alabilirz dedi doktor ama çok şükür tüpümü zedelemeden bebeği aldılar yoğun kanamam varmış içte onu temizlediler ameliyattan sonra doktor bana dediki senin tüplerin kapalı imiiş zaten ikisini de açtık dedi . 1 sene geçti ben yine hamile kalmak istiyorum kalamıyorum yine tedavi takip bu sefer rahim filmi çekildim sağp tüp kapalı çıktı ameliyatla onu da açtırdım 9 ay sonrada çok şükür oğluma hamile kaldım ve sorunsuz bi hamilelik geçirdim normal doğum yaptım.18 ay önce tekrar 2. çocuk için çalışmalara başladık geçen sene ramazan ayında hiç beklemediğim bi zaman da tekrar hamile kaldım oda ultrasonda gözükmeden 6. haftada kanamayla düştü sanırım kimyasal gebelikti tekrar 4 ay kadar doktor takibine başladım hormonlar gayet iyi yumurtlamada iyi rahim filmi çekildim ve yine sağ tüp kapalı çıktı sol tüpte yapışıklık varmış basınçla o açılmış sağ açılmamış bende 2 aydır dokktor takibini bıraktım kendimce bişeyler yapıyorum ovu testi.incir havuç kürü,ve klomen kullanıyorum her ay deişik bir şey deniyorum ama tutturamıyorum ve işin enteresan tarafı ben genelde sağ taraftan yumurtluyorum inşallah soldan yumurtlarsam olacak diye düşünüyorum yarın doktor dan yine randevu aldım hormon testleri yaptırıcam adetimin 2. günü gerçi ama sorun olmaz die düşünüyorum benim de hikayem bu biraz uzun oldu kusura bakmayın yaşım da ocakta 36 ya girdim beklenmeyen bat haziran 13 diyelim çünkü son 2 aydır bi geç oluyorum bi erken oluyorum normalde 28 günde olurum beni üşenmeden okuduğunuz için sizlere tşk ederim herkese önce sağlık sonrada sağlıklı gebelik hayırlı doğumlar diliyorum öpüldünüz
canım ben dün baktırdım tsh 3.98 lerde bişi çıktı lekelenmem vardı doktor regl dedi anlamadım benim bat sanırım değişti 12 haziran oldu...gerçi lekelenme kanamada bitti ama bende anlamadım 10 günde bir adet olmaya başladımCnm tsh yuksekse kesınlıkle ılacı bırakmamalısın. Hele kı hamıleyken dr a gebelık dusunuyorum dersen ona gore bebege etkısı olmayan ılac verır sana. Yoksa dusme rıskı yuksek. Ben yuksek oldugunu bılmıyordum ve dustu benımde sımdı ıhmal etmıyorum ulacımı asla.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
biliyorum yaşım 35 sanırım en yaşlınız benim:))) ama aile genetiğimize güveniyorum>) annem beni 39 yaşında doğurmuş ablam 37 mi 38 mi neydi 3. çocuğunu doğurduğunda teyzem kızını 35inden sonra doğurmuş teyze kızı da 35inden sonra doğum yaptı artık sıra bana da gelmiş olsun yaaaaaaaaaa
ablamın hikayesi de bambaşka.... ablamın bir kızı bir oğlu vardı üstelik çocuklar da baya bi büyümüştü, ben de o aralar bebek istiyorum ve birtürlü olmuyor sonra dr enişteme artık sizin çocuğunuz olmaz demiş onlar da korunmamışlar ablam hamile kalmış ama regl olmaya devam etmiş yalnızca reglinde azalma olmuş yaşı da ileri ya menopoza giriyorum sanmış kadın ne bilsin bir belirti de yok ki... ertelemiş ertelemiş sonra dr a gitmiş dr demiş ki ne menopozu bak bebek el sallıyor ultrasondan:))) üstelik ablam hamile olduğunu bilmediği için lunaparktaki o korkunç oyuncaklara binmiş ata binmiş Allahın izniyle bişey olmamış bebeğe... sonra bana utanarak söyledi ben istiyorum olmuyor o istemedi oluyor ya ben de öyle sevindim ki, sonra o çocuğunu doğurdu ben bebek görmeye giderken hamile olduğumu yeni öğrenmiştim)> demem o ki kızlar sakın ha umudunuzu kesmeyin ama şu stres var ya stres spermleri öldürüyormuş.... bi engel olabilsek strese....
Kizlar iliski esnasinda istek durumunuz nedir.?yani cocuk olsun diye bu duruma katlanmakmi ,yoksa o an cocuk olayini dusunmeden durumun keyfinimi cikaryosunuz .biliyorum cok ozel oldu ama. Amaaan hersey anlatiyozda ne var sanki bundanda bahsetsek .arsmizda isteksiz olup iliski iskence gibi gelenler vardir belki.
canım ben dün baktırdım tsh 3.98 lerde bişi çıktı lekelenmem vardı doktor regl dedi anlamadım benim bat sanırım değişti 12 haziran oldu...gerçi lekelenme kanamada bitti ama bende anlamadım 10 günde bir adet olmaya başladım
canım ben dün baktırdım tsh 3.98 lerde bişi çıktı lekelenmem vardı doktor regl dedi anlamadım benim bat sanırım değişti 12 haziran oldu...gerçi lekelenme kanamada bitti ama bende anlamadım 10 günde bir adet olmaya başladım
aynen öle canım beni atın gerilerecnm bu gidişle listede 1. Liği kimseye vermicem galiba:)
dün 7 gibi verdim canım testi bugün 11 gibi arıcam bakalım ne dicek ilaç vermez ise zaten her ay tekrarlatıcam testi canım...şuan sonuç test aralığında ama sınırda bakalım doktor ne dicekHerkese günaydın. Hayırlı sağlıklı gunlerimiz olsun cancanlar.
Badefne canım normalde çocuk isteyen bir anne adayının tsh si 2.5 olması gerekiyor bebeğin sağlıkla tutunması ve gelişimi için. Dr ilaç vermedi sanırım ama bence hamile kaldığında yine dr gidip testi tekrarlamalısın cnm. Hamile kaldığında yukselme olasılıgı oluyor.
aynen öle canım beni atın gerilere
aynen öle canım beni atın gerilere
walla canım ben incir kürü kullandım o da sadece 1 hafta işime de yaradı öneririm...arkadaşlar birde bal çörek otu tarçın yapıyorlar o da iyi geliyormuş...Hakkında hayırlısı olsun cnm. Kızlar bu arada bir sorum olacak. Yumurta geliştirmek için ne kürü iyidir? Bende hipotroit varya yumurta gelişimine engel olabiliyormuş. Bir de bu ay yakı ve yumurta geliştirici bişeyler deniyim diyorum ama?
amin canım inşallah ilk haberi inşallah senden alıcaz sende umut olacaksın bizeHayırlısı olsun cnm haziran ayı olsunda sağlıklı sıhatli bebelerin müjdesini alalım hepbirlikte inşallah......
dün 7 gibi verdim canım testi bugün 11 gibi arıcam bakalım ne dicek ilaç vermez ise zaten her ay tekrarlatıcam testi canım...şuan sonuç test aralığında ama sınırda bakalım doktor ne dicek
walla canım ben incir kürü kullandım o da sadece 1 hafta işime de yaradı öneririm...arkadaşlar birde bal çörek otu tarçın yapıyorlar o da iyi geliyormuş...
Merhaba. 35 ve üstü yaslarda olanlari görünce umutlaniyorum kizlar sagolun drmek icin yaziyorum suan. Çünkü haziranda bebek olma ihtimali yok cunku on gun once 10 haftalik bebegimi kaybettimkürtaj oldum. Yaşım 35 olunca artik olmaz duduncesindeyim tabiki kaybimin yeni olmadida burda etken. Olsun yinede sizleti takip edicem
Rabbim en kisa zamanda hamilesin haberiyle yüzünüzü guldursun insallahhh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben varım 2 haziran.
cnm benim bir arkadaşım mersinde ünlü bir jinekoloğun yardımcısıydı ve bana düşükten sonra korunma dedi kafam karışmıştı bende korundum sonra neden diye sordum rahim temizleniyor o yüzden daha çok olması olası demişti bence uzun tutma korunmayı çok çok geçmiş olsun biz hemen hemen hepimiz aynı durumlardayız rabbim kucağımızı boş bırakmasın.....
Ben varım 2 haziran.