Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Merhaba canim aramiza hosgeldin. Burda herkesin bir hikayesi var aslinda gecmisi okuduysan gormussundur. Rabbim en kisa zananda ikinci bebegini gondersin insallah. Benimdd 4 yasinda oglum var 9 aydir istiyoruz hipotroit hastasiyim. Yeni tedaviye basladik. Bu ay bebegim gelecek biliyorum. İnsallah bu topikte herkes hamis olur hep birlikte yola devam...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben dün baktırdım tsh 3.98 lerde bişi çıktı lekelenmem vardı doktor regl dedi anlamadım benim bat sanırım değişti 12 haziran oldu...gerçi lekelenme kanamada bitti ama bende anlamadım 10 günde bir adet olmaya başladım

cnm yaşlılıkta sırayı vermem:) yaş 37 ye girecek benimde teyzem 43 de doğum yaptı ailede herkes doğurganlıkta bir sorun yaşamadı bide eşimden şüphelendik ve dün eşim tahlilleri aldı herşey normal yani sorun sadece benim tek tüpüm olması ve yaş.........Allah herşeyin hayırlısını versin cnm kısmetse elbet olacak....

cnm inan özelde olsa herkes aynı şeyi yaşıyo gerçekten ......eltimle geçen gün şakalştık hatta ovülasyon günlerinde eşime sık birlikte olacağız dedim eltimde adamlar bizim peşimizden koşmaya alışmış seninki tersi oldu desene dedi bastık kahkahayı........çocuk için artık bazı şeyleri geriye atıyoruz galiba bu da stres yapıyo aslında düşünmememiz gerek ama yapamıyoruz işte......

cnm bu gidişle listede 1. liği kimseye vermicem galiba:)

Herkese günaydın. Hayırlı sağlıklı gunlerimiz olsun cancanlar.

Badefne canım normalde çocuk isteyen bir anne adayının tsh si 2.5 olması gerekiyor bebeğin sağlıkla tutunması ve gelişimi için. Dr ilaç vermedi sanırım ama bence hamile kaldığında yine dr gidip testi tekrarlamalısın cnm. Hamile kaldığında yukselme olasılıgı oluyor.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dün 7 gibi verdim canım testi bugün 11 gibi arıcam bakalım ne dicek ilaç vermez ise zaten her ay tekrarlatıcam testi canım...şuan sonuç test aralığında ama sınırda bakalım doktor ne dicek

Merhaba. 35 ve üstü yaslarda olanlari görünce umutlaniyorum kizlar sagolun drmek icin yaziyorum suan. Çünkü haziranda bebek olma ihtimali yok cunku on gun once 10 haftalik bebegimi kaybettim kürtaj oldum. Yaşım 35 olunca artik olmaz duduncesindeyim tabiki kaybimin yeni olmadida burda etken. Olsun yinede sizleti takip edicem

Rabbim en kisa zamanda hamilesin haberiyle yüzünüzü guldursun insallahhh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
aynen öle canım beni atın gerilere

Hakkında hayırlısı olsun cnm. Kızlar bu arada bir sorum olacak. Yumurta geliştirmek için ne kürü iyidir? Bende hipotroit varya yumurta gelişimine engel olabiliyormuş. Bir de bu ay yakı ve yumurta geliştirici bişeyler deniyim diyorum ama?

walla canım ben incir kürü kullandım o da sadece 1 hafta işime de yaradı öneririm...arkadaşlar birde bal çörek otu tarçın yapıyorlar o da iyi geliyormuş...

dün 7 gibi verdim canım testi bugün 11 gibi arıcam bakalım ne dicek ilaç vermez ise zaten her ay tekrarlatıcam testi canım...şuan sonuç test aralığında ama sınırda bakalım doktor ne dicek

Cnm doktora gittiginde şunu da sor istersen nette araştırdım yüksek tsh ye dereotu kürü var saraçoğkunun ve nodülleri bile yok etmiş çok faydası var. Bende bugun gidecektim dr a iptal ettim dün çok temizlik yaptım bugün kolum kanadım kalkmıyor banka işlerim var onları halletsem yeter. Bu troit çok çabuk yorulmama sebep oluyor enerjim bitiyo resmen. Eğek dereotu kuru iyi gelirse onu de dene kısa sure derim.

walla canım ben incir kürü kullandım o da sadece 1 hafta işime de yaradı öneririm...arkadaşlar birde bal çörek otu tarçın yapıyorlar o da iyi geliyormuş...

Nasıl ne zaman yapıcam peki cnm bilgin var mı bugün 4. Gunu adetimin.

cnm benim bir arkadaşım mersinde ünlü bir jinekoloğun yardımcısıydı ve bana düşükten sonra korunma dedi kafam karışmıştı bende korundum sonra neden diye sordum rahim temizleniyor o yüzden daha çok olması olası demişti bence uzun tutma korunmayı çok çok geçmiş olsun biz hemen hemen hepimiz aynı durumlardayız rabbim kucağımızı boş bırakmasın.....

Ben düşük yaptığımda dr korun dememişti bizde hiç korunmadık ama. Sana neden korun dedi cnm anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…