- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Cnm benim bi oglum var 7 yaşında. Obda yoktu tiroid. Bundada iki ay denedik hemen hamile kaldim. Alti haftalikken doktorumun ysptigi testte tsh 4,87 cikinca dahiliyeye yönlendirdi. Oda ultrason ve kan tahlili istedi ondada 4,87 cikti tsh diger bikaç degerde yuksekti. Ilac verdi 50 lik onu kullaniyorum aksatmadan. Ilaca baslayalu hugun bir ay oldu. Hashimoto tiroidi benim hastaligim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oh çok şükür canım gözün aydın olsun çok sevindim. Böyle haberler yeni arkadaşlar çok umut verici. İnşallah bu ay hep birlikte birbirimize destek olarak yardımlaşarak alacağız bebekleri kucağımıza.
Kızlar topluca küre başlayalım ne dersiniz? Çoğumuz adetiz şu anda yeni gelecek olan arkadaşlara da öneriririz. Lütfen herkes fikrini söylesim. Benim nacizane fikrim bize lazım olan yumurt ve sperm dimi? Eşlerimize her sabah aç karnına harnup pekmezi verelim. Sorun olmasa dahi. Adet bitimi iki günde bir kere ilişki mutlaka atmalayalım uyuşukluk yok. Kendimiz için de yuumurtalarımzı hada güzelleştirmek için kür uygulayalım. Ben yakıyı da araştırdım faydası var gerçekten isteyen bunu. Da yapabilir bayanlar. Adet bitimi banyodan sonra belimize yapıştırıyoruz belimizi her daim sıcak tutuyor böylece bebiş dha kolay tutunuyor. Her banyoda değiştirebiliriz yakı tanesi 1 tl maliyeti çok az.
Ne diyoraunuz?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
1 çocuk varsa helede oğlansa kimse karışmaz sana. Bizimkiler ısmarlamacı biraz erkek olsun diye tutturuyolar.
Bişe sorabilirmiyim ? Adet olunca çok üzülüyor musunuz ? Ağlıyormusunuz mesela ? Etrafınızda habire doktor önerenler varmı etrafınızda ?
inşallah ikizin olur biri kız biri erkek:)
canım adet bitimi hemen başlayanlarda ve var adetin ilk günü de ben ortasına başladım yumurta
çatlasın diye...21 gün içip 7 gün ara vericeksin bu kürü 2 kere kullanacaksın...tarifide yarım litre kaynamış suya 14 15 tane inciri ikiye bölüp kısık ateşte ağzı kapalı 20 dakika kaynat...suyunu süzüp 3 e bölüp aç karnına iç ...ama tarifi günlük yap...yumurta çatlatmak içinde 10.gün ile 16.günler arasında ovulasyonunu sen ayarla o tarihler arasında yine inciri kaynat ama 6 dakika içine 1 adet havuç dilimle 4 dakika da öle kaynat süzüp iç bu da yumurta çatlamasına yardımcı oluyor....
İlk oğlum hemen gelmişti. Bu sefer ilk iki ay olmayınca çok ağladım üzüldüm psikolojim bozuldu çünkü bir anormallik olduğunu anladım. Ailede kimse çocuk istediğimizi bilmediği için dr öneren felan yok şu anda. Ama en azından neden olmadığını bildiğim için sıkıntı yapmıyorum sorunu bilmek önemli.
Ay inşaallah ya şimdiden moda girdim ağzım kulaklarıma varıyo
Listeye beni de ekleyin arkadaşlar mayıs ayını bekliyorum ki umudum yok klomen kullandım 18mm bir yumurtam oluşmuş doktor çatlama iğnesi vermedi benim de ümitlerim suya düştü on aydır korunmuyoruz ama yok bebiş bu ay olur inş olmazsa incir kürü yapmayı düşünüyorum
Oyy canım yaçok meşakatlıymış bu daha pratik bişiler yok mu acaba? Leyla bir de bu var defne yazmış ama bana meşakatli geldi ne diysun?
Listeye beni de ekleyin arkadaşlar mayıs ayını bekliyorum ki umudum yok klomen kullandım 18mm bir yumurtam oluşmuş doktor çatlama iğnesi vermedi benim de ümitlerim suya düştü on aydır korunmuyoruz ama yok bebiş bu ay olur inş olmazsa incir kürü yapmayı düşünüyorum
Hmm.. Bende sorun yok Allaha şükür ama çok stresleniyorum olcak mı olmıcakmı diye. Benimle aynı zamanda evlenenlerin hep çocuğu olmuş niye senin yok dwnildikçe daha çok stresleniyorum.
bal çörek otu ve tarçın varmış canım o da iyi diyorlar ama onu bilmiyrum benOyy canım yaçok meşakatlıymış bu daha pratik bişiler yok mu acaba? Leyla bir de bu var defne yazmış ama bana meşakatli geldi ne diysun?
varya doğsunlar ahtım var kıçına kıçına yapıştıracağım bu ne la.... valla işkennce.......
oh ne güzel daha yaşın çok genç bebeğim 21 de anne oldum şşimdi 15 yaşında ama inan beraber büyüdük kardeş gibi sanki hayırlısı olsun cnm
Canım hashımato olması imkansız. Troitin çok yüksek değil ki benim tsh 19.98 benim hipotroit hashimoto 100 ve üzeri hiç troiti olmayanlarda olur. Yani troit bezi hiç çalışmazsa haşhimoto olursun cnm. Senin çok yüksek değil. Bu arada bak saraçoğlunun dereotu kuru var çok faydalı tsh ye birebir bir araştır nette istersen.
Ah bi doğsun leylacım hele bir de kız olsun oyyyyy değmeyin keyfime vallaha tabi ki önce sağlıklı olsun ama gönlümden hep kız geçiyor. Oğluma hamile kaldığımda erkek olduğunu biliyordum içime doğmuştu daha bekarken benim ilk çocuğum erkek oluck derdim ikinci kız başka da olmıycak derdim hep. İnşallah bu ser de hislerimde yanılmam. Oğluma hamileyken bayramdı bu sefer de bayram olur 9 ay bana.
bal çörek otu ve tarçın varmış canım o da iyi diyorlar ama onu bilmiyrum ben
Aaa kim diyor onu yaa ben oğlumu 26 da doğurdum bana daha erkendi dediler bile babannem bile daha gezseydimiz dedi bana. 19 yaşındasın ve sana bunu diyenler ne biliyim garip geldi bana. Boşver bitanem hiç takma sen onları ya cahilce konuşmalar bunlar takmaya değmez. Tabi ki olacak ama bizim en buyuk düşmenımız stres unutma. Stresten uzak duracaksın kafana çok takıldığı anda geleceksın sohbet edicez kendini başka meşgaleler bulacaksın. Ben çevremde kimseye söylemedim bebek istiyorum diye. Zaten ailemden uzaktayım.