Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

sorayım onu doktora canım bugün mutlaka aynen dediğin gibi bende pazar temizlik yaptım elim kolum kalkmadı çabuk yoruluyorum halsizlik uykusuzluk çok oluyor ki tsh ın arttığını hissediyordum bu aralar yine iyiyim...sen uyguladın mı bu kürü peki?birde bu aralar çok yorma kendini dikkat et canım

Ben düşük yaptığımda dr korun dememişti bizde hiç korunmadık ama. Sana neden korun dedi cnm anlamadım.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben bir anlasam cnm 6 ay verdi hemde dış gebelik sonrası bebe düşmeye yeltenince söktürücü iğne yaptı bu ilacı kanser hastalarına veriyoruz dedi söktürücü ve o hücreleri yok edici dedi belki o ilacın tesiri için diye düşünmüştüm.....

Nasıl ne zaman yapıcam peki cnm bilgin var mı bugün 4. Gunu adetimin.

canım adet bitimi hemen başlayanlarda ve var adetin ilk günü de ben ortasına başladım yumurta çatlasın diye...21 gün içip 7 gün ara vericeksin bu kürü 2 kere kullanacaksın...tarifide yarım litre kaynamış suya 14 15 tane inciri ikiye bölüp kısık ateşte ağzı kapalı 20 dakika kaynat...suyunu süzüp 3 e bölüp aç karnına iç ...ama tarifi günlük yap...yumurta çatlatmak içinde 10.gün ile 16.günler arasında ovulasyonunu sen ayarla o tarihler arasında yine inciri kaynat ama 6 dakika içine 1 adet havuç dilimle 4 dakika da öle kaynat süzüp iç bu da yumurta çatlamasına yardımcı oluyor....

Canım ben sentetik hormon kullanıyorum 50 lik ve benim 19.98 tsh. Dr gitsem hemen başlıcam bende düşün bu yükseklikle aniden uykum geliyor birden bir yorgunluk baş dönmesi gözlerim. Kararıyor hemen uyumak istiyorum sabahları çok zor kalkıyorum bi de oğlum var oyun istiyor kreşe de gitmiyor ama alıştı bunye sanırım yani ben doğumdn sonra hep böyleydim meğer tsh denmiş. Eşim psikolojik derdi işe başlamıştım dha fena olmuştum o zaman. Ben dr a gidemedim bugün sen sorduğumda iyi derse ehemen başlamak istiyorum. Çünkü bu yükseklikle hamile kalmam da aslında zor gibi tutunması ve yumurtanın gelişmesi. O yuzden gelişmesi için bir kur tututnması içinde yakı kullanmak istiyorum.

Kurtajdan sonra kontroke gittigimde rahmin temiz kendini nezaman iyi ve hazir hissedersen denersin demisti. Oyle sukadar ay korunun sonra cocuk deneyin fln demedi. Kimileti iki ay alti ay korunun fln diyo. Ama bende kurtajdayken doktor rahimde kist oldunu görmüş. Bende yeni öğrendim adet ol bitiminde gel bakalim dedi. Bide tiroid hastasiyim onuda bu gamileligimde öğrendim degerlerimede baktiricam. Bi duzene gireyimde bikere daha ayni aciyi yasamamak adina... yaşta geciyo ama napiyimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba cnm hoşgeldin. Bize kendini anlatır mısın biraz? Yaşın kaç kaçıncı bebek ve ne zamandır istiyorsunuz?

Hoşbuldum anlatayım canım 19 yaşındayım ilk defa yavrum olacak Allahım nasip ederse. 2aydır istiyordum bu 3.ay olacak. Şu an reglim. İkiz yavrular istiyorum Allahtan ama hayırlıysa. Sağlıklı ve vatana millete hayırlı olmaları en büyük duam.

Allah allah ilk defa duydum bunuda. Olabilir canım belki ilaçdan dolayı sonuçta baya tesirli birşey demek ki kanser hastaları için de kullandıklarına göre muhtemel kimyasalı fazla bir ilaçdır diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım. Bu ay olacak ona göre kızlarrr....

hayırlısı olsun cnm benim doktor 6 ayımı yedi yaş da ileri olunca çok önemliydi ama kısmet

Canım troitin kaç senin bende de hipotroit var ve sanırım ilk doğumdan sonra yükselmiş dedi dr. Bende ikinci istediğimde olmayınca oğrendim.

eveeeeeeett hayırlısıyla bu ay:)))))bu arada black eşimin tahlillerini dün aldık herşey normalmiş en azından birde onda sorun çıkmadı çok şükür:)

Rabbim gönlüne göre versin canım maşallah grubumuzun en küçüğüsün şu anda. İlk bebekler daha çabuk geliyor inşallah seninde çok bekletmeden gelir minik kuzucukların. Hatta bir kız bir erkek olsun çok tatlı oluyorlar yaaa..

Canım troitin kaç senin bende de hipotroit var ve sanırım ilk doğumdan sonra yükselmiş dedi dr. Bende ikinci istediğimde olmayınca oğrendim.

Cnm benim bi oglum var 7 yaşında. Obda yoktu tiroid. Bundada iki ay denedik hemen hamile kaldim. Alti haftalikken doktorumun ysptigi testte tsh 4,87 cikinca dahiliyeye yönlendirdi. Oda ultrason ve kan tahlili istedi ondada 4,87 cikti tsh diger bikaç degerde yuksekti. Ilac verdi 50 lik onu kullaniyorum aksatmadan. Ilaca baslayalu hugun bir ay oldu. Hashimoto tiroidi benim hastaligim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eveeeeeeett hayırlısıyla bu ay:)))))bu arada black eşimin tahlillerini dün aldık herşey normalmiş en azından birde onda sorun çıkmadı çok şükür:)

Oh çok şükür canım gözün aydın olsun çok sevindim. Böyle haberler yeni arkadaşlar çok umut verici. İnşallah bu ay hep birlikte birbirimize destek olarak yardımlaşarak alacağız bebekleri kucağımıza.

Kızlar topluca küre başlayalım ne dersiniz? Çoğumuz adetiz şu anda yeni gelecek olan arkadaşlara da öneriririz. Lütfen herkes fikrini söylesim. Benim nacizane fikrim bize lazım olan yumurt ve sperm dimi? Eşlerimize her sabah aç karnına harnup pekmezi verelim. Sorun olmasa dahi. Adet bitimi iki günde bir kere ilişki mutlaka atmalayalım uyuşukluk yok. Kendimiz için de yuumurtalarımzı hada güzelleştirmek için kür uygulayalım. Ben yakıyı da araştırdım faydası var gerçekten isteyen bunu. Da yapabilir bayanlar. Adet bitimi banyodan sonra belimize yapıştırıyoruz belimizi her daim sıcak tutuyor böylece bebiş dha kolay tutunuyor. Her banyoda değiştirebiliriz yakı tanesi 1 tl maliyeti çok az.

Ne diyoraunuz?

Ay inşaallah o zaman eşiminde benimde istediğimiz olmuş olur.

Bişe sorabilirmiyim ? Adet olunca çok üzülüyor musunuz ? Ağlıyormusunuz mesela ? Etrafınızda habire doktor önerenler varmı etrafınızda ?

eskiden ağladığımda oldu telefonu fırlatıp kırdığımda ama şimdi daha sakinim doktor öneren kimse yok herkesten uzağım ilk evliliğimden 1 oğlum var o yüzden kiimse bana bulaşmıyo :)

eskiden ağladığımda oldu telefonu fırlatıp kırdığımda ama şimdi daha sakinim doktor öneren kimse yok herkesten uzağım ilk evliliğimden 1 oğlum var o yüzden kiimse bana bulaşmıyo :)

1 çocuk varsa helede oğlansa kimse karışmaz sana. Bizimkiler ısmarlamacı biraz erkek olsun diye tutturuyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…