Mrb cnm öncelikle Allah oğlunu sana bağışlasın.ikinciye gelincede normalde zaten kolay hamile kalan birisi değilsin sanırım söylediğine göre bir problemde yoksa yine kendince uygulayabileceğin kürler sayesinde hızlandırabilirsin yada yumurta takibi altında da yapabilirsin daha yardımcı olur diye düşünüyorum.
amin inş herkese yavrusunu bağışlasın Rabbim...
evet kolay hamiş kalamıyorum az biraz takıntılıyım sanırsam:)))
soğan kürünü bu ay düzgün yapamadım sabah yaptım bi tek akşamları unutmuşum...
bugün beklenen adet günümdü ama ağrılarım sivilcelerim olmasına rağmen hala gelmedi bekliyorum bakalım....
yumurtlama testi almıştım ama kullanması çok zor geldi bu ay belki onu da denerim.
Merhaba herkese kocamannn gunaydın. Mutlu huzurlu bir hafta geçirmenizi diliyorum. Rabbim hastalara şifa dertlilere deva versin inşallah. Her günümüz bir diğerinden daha mutlu geçsin. Bugun p.tesi klasik temizlik günü. Adetimin 3. Günü hala kasıklarım ağrıyor. O yüzden teferruatlı temizlik yapamayacağım. Benim rahım terslıgı nedenıyle kasıklarım çok ağrır adet dönemi. Ve brl ağrım da çok olur.
Çalışan anne adaylarımız var mı içimizde? Onlara da hayırlı işler diliyelim.
Şekercik merhaba, seni eskilerden hatırlıyorum sanki ama emin olamadım canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah bu ay hamiş kalırsın cnm. Sabahları ada çayını da dene istersen o da yumurtaya iyi geliyormuş. Eğer istersen uğurlu listemize ekleyebilirim seni de.
cnm sağol listeye ekle beni de....
ben burda bayağı br eskiyim belki 13 14 yıl olmuştur değişik topiklerde yazdım sık sık iyi bir takipçiyim yani....,adaçayı içebilsem keşke eşim bu ay almış ikide bir grip oluyoruz diye.
Eşimle ikinci bebeği düşünmeye başladığımız ay çok umutluydum oğluma hmn hamile kalmıştım rahim tersliğine rağmen. Olmadı. Ve bir anormallik hissettim. Dr kontrolleri sonucu mantar duvar kalınlığı hafif ve tsh çıktı. Mantar temizlendi elma sirkesiyle. Tsh ilaç kullanıyorum inşallah bu ay bir de yakı deniycem. Bu ay artık bir mucize diliyorum ve 9 aylık umut yolculugumu mutlulukla bıtırmek istiyorum. İlk bebeği düşünenler zaten bir oğlun var diyebilirsiniz ama emin olun bir tane olsa da evlat özlemi çökerse yüreğinize ve o duyguyu tadarsanız inanın ikinci istiyoruz ve olmuyor ya, nasıl içiniz acıyor bunu yaşayan anlar eminim. Evet tesellim var şükürler olsun. Ama boş vaktinizde o da teselli olmuyor inanın. Rabbim isteyen herkesin kucağını ve gönüşünü boş bırakmasın inşallah.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
seni öyle iyi anlıyorum ki bende de aynı duygular var bir tane var Allaha şükür ama ikinci de şart aslında. bebek kokusu istiyorum yaaaaa..... gaz sancıları kakalı bezler emzirmenin sıkıntıları gözümde bile yok....
Canim çok güzel yazmissin.ben de üçüncüyü istiyorum.hic bir çocuk diğerinin yerini tutmaz olen bebeğimin tesellisi olmaz ama.kollarim bomboş kaldi.birde ne zaman çok agladim biliyormusun ölü doğumdan sonra göğüslerimden akan sütler,...bu aci yok olmaz ama belki hafifler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm allah sabır versin bir an önce bebeğin gelsin göbüşüne....
bir anne olarak acını anlamaya çalışıyorum...
Mrb uzun süredir bu siteyi takip ediyorum yeni üye oldum. Bende iki yıllık evliyim artk çocuk sahibi olmak istiyorum üç aydır deniyoruz fakat tık yok. Hamile bayanlar nasıl becerdiniz bizide bilgilendirin
cnm ben ilk bebeğimde soğan kürünü ve eşime keçiboynuzunu denemiştim bir ay boyunca gün aşırı ilişki olmuştu ayrıca ondan bi beş altı ay önce rahim filmi çektirmiştim ama bi şey çıkmamıştı sonra ilişki esnasında ve sonrasında 20 dk ayaklarımı dikmiştim belimin altına yastık koyup. sonra da sağ yanıma yatıp bacaklarımı dizime çekmiştim hacca gidenlere dua için istekte bulunmuştum. doğum yapan tanıdıklara doğum esnasında bana da dua edin demiştim o zaman tüm dualar kabul oluyormuş ya bilmiyorum hangisi ne derece işe yaradı bi de ben ne zaman ki doktora gitsem de işe yaramıyor benm bebeğim olmıycak dedim ve dr işini iyice araştırıp da yaza bırakmaya karar verdim o ay hamile kaldım en önemli neden bence kafaya takmak ama mümkün olmuyor işte. nereye baksan bir hamile çarpıyor gözüne ya da bebek görüyorsun. çok zor bir şey
ben normal doğum yaptım çok da eğlenceliydi:))) o an dedim ki ben 5 çocuk daha doğurabilirim böyle. ayrıca bebek bekleyen herkese de dua etmiştim ama emzirme dönemim çok sıkıntılıydı göğüslerim felaket oldu o zaman da yok yok yeter bir tane demiştim herkes farklı yaşıyor ama gözde büyütmemek lazım bebek için her şeye katlanıyorsun onun bir gülüşü bile yetiyor tüm acıların diniyor
Allahım bu topik bize uğurlu gelsin hepimiz hamiş kalalım sonra da hamileliği konuşmaya başlayalım