Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Tatlim zaten esinin spermleri biriksin diye en az iki gun beklemeniz gerekiyo zaten.bana sormadin ama ben konuya baliklama atladim farkindayim.tamam tamam ben parazit yapmayayim

Aşkolsun cnm ne paraziti. Tabi ki moraller tavan. Gerçi tsh grubumda. Cnm sıkılmadı desem yalan derim amannn boşver beyaaa salla gitsin haydeee

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Olurmu canım bilgilendik işte.. bencede meyranin dediği gibi moralleri yüksek tutmak lazım çünkü stres çok etkiliyomuş. Ay hadi hayrlısı bu ay hepimiz hamile oluruz inşallah..

Kuzen var iki senedir olmuyor hormonlarından rahim filmine kdr hepsi temiz ama olmuyor. Sebepsiz kısırlık varmış ya rabbim kimsenin kolunu boş bırakmasın ya...

Mrb uzun süredir bu siteyi takip ediyorum yeni üye oldum. Bende iki yıllık evliyim artk çocuk sahibi olmak istiyorum üç aydır deniyoruz fakat tık yok. Hamile bayanlar nasıl becerdiniz bizide bilgilendirin

Cnm bu arada bat yazarsan ugurlu lısteye eklıyım seni de

Bende ikizler burcuyum ve cok titizim.medicana harnedarmi doktorun kimdi memnunmuydun.

Cnm medicana da avcışarda yavuz aydın vardı memnundum ama çok yoğun adam yaa saatlı gıttıgım halde bır saat muayene için beklediğim olurdu yani. Bu sefer o kdr bekleyecek luksum yok ve muayene ucretı de 50 tl çok yani. Bu yuzden devlet ıstıyorum.

Hayırlısıyla bu ayda senin dedikkerini uygulycam bide doktorumdan hormon testi yaptırau
Ym umarım olur çok istiyorum çünkü. Gerçi burdaki herkes istiyor. Heyecanla bkliyorum bakalm.

Adetiniz kaç gün sürüyor kızlar? Benim 5 gün ve işin komiği tsh 19 olmasına rağmen adetlerim çok düzenli maşallah ve kilo sıkıntım da yok. 28 günde oluyorum oğluma hamile kalmadan önce düzensizdi. Şimdi şaşmaz 28 günde tık diye gelir. 5. Gun bıtımınde yıkanırım bıteer.

Hayırlısıyla bu ayda senin dedikkerini uygulycam bide doktorumdan hormon testi yaptırau
Ym umarım olur çok istiyorum çünkü. Gerçi burdaki herkes istiyor. Heyecanla bkliyorum bakalm.

Hakkında hayırlısı cnm adet bitsin de çalışmalara hemen başlayalım, bu ay hepimiz hamiş olalım inşallah. Rabbim kollarımızı boş bırakmasın. Yalnız şunu unutma ilişkiyi monoton yapma ve bebek dusunerek sevişme çok bayan bunu yapar yanlış birşey. Sadece istediğn için ilişkiye girmelisin sadece herşeyi akışına bırakıcaksın. Düşünmeden olmalı...

Yok oyle tsh sonucuma uzuldum ona biuna uzulmek yok uleennnn hazirana Allahin izniyne hepimiz hamileyiz.moral moral moral.gulyn bakim cabuk.

Amiinn..
Zaten bebegi o an aklımzdan cıkarmamız gerek ben düşünüyorum tabi ama ilişkide unutmaya calışıyorum ynede. Moraller tavanda evli mutlu çocuklu çok çocuklu olcaz inşallah allahın izniyle.

Amiinn..
Zaten bebegi o an aklımzdan cıkarmamız gerek ben düşünüyorum tabi ama ilişkide unutmaya calışıyorum ynede. Moraller tavanda evli mutlu çocuklu çok çocuklu olcaz inşallah allahın izniyle.

İnsallah cnm amin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar iliski esnasinda istek durumunuz nedir.?yani cocuk olsun diye bu duruma katlanmakmi ,yoksa o an cocuk olayini dusunmeden durumun keyfinimi cikaryosunuz .biliyorum cok ozel oldu ama. Amaaan hersey anlatiyozda ne var sanki bundanda bahsetsek .arsmizda isteksiz olup iliski iskence gibi gelenler vardir belki.

Banada biraz özel geldi canım ama çocuk için olmaması gerektiğini biliyoruz en azından ve eminim herkes bunun için çabalıyordur diye tahmin ediyorum.

amin inş herkese yavrusunu bağışlasın Rabbim...
evet kolay hamiş kalamıyorum az biraz takıntılıyım sanırsam:)))
soğan kürünü bu ay düzgün yapamadım sabah yaptım bi tek akşamları unutmuşum...
bugün beklenen adet günümdü ama ağrılarım sivilcelerim olmasına rağmen hala gelmedi bekliyorum bakalım....
yumurtlama testi almıştım ama kullanması çok zor geldi bu ay belki onu da denerim.

cnm sağol listeye ekle beni de....

ben burda bayağı br eskiyim belki 13 14 yıl olmuştur değişik topiklerde yazdım sık sık iyi bir takipçiyim yani....,adaçayı içebilsem keşke eşim bu ay almış ikide bir grip oluyoruz diye.

seni öyle iyi anlıyorum ki bende de aynı duygular var bir tane var Allaha şükür ama ikinci de şart aslında. bebek kokusu istiyorum yaaaaa..... gaz sancıları kakalı bezler emzirmenin sıkıntıları gözümde bile yok....

cnm allah sabır versin bir an önce bebeğin gelsin göbüşüne....
bir anne olarak acını anlamaya çalışıyorum...

Mrb uzun süredir bu siteyi takip ediyorum yeni üye oldum. Bende iki yıllık evliyim artk çocuk sahibi olmak istiyorum üç aydır deniyoruz fakat tık yok. Hamile bayanlar nasıl becerdiniz bizide bilgilendirin
cnm ben ilk bebeğimde soğan kürünü ve eşime keçiboynuzunu denemiştim bir ay boyunca gün aşırı ilişki olmuştu ayrıca ondan bi beş altı ay önce rahim filmi çektirmiştim ama bi şey çıkmamıştı sonra ilişki esnasında ve sonrasında 20 dk ayaklarımı dikmiştim belimin altına yastık koyup. sonra da sağ yanıma yatıp bacaklarımı dizime çekmiştim hacca gidenlere dua için istekte bulunmuştum. doğum yapan tanıdıklara doğum esnasında bana da dua edin demiştim o zaman tüm dualar kabul oluyormuş ya bilmiyorum hangisi ne derece işe yaradı bi de ben ne zaman ki doktora gitsem de işe yaramıyor benm bebeğim olmıycak dedim ve dr işini iyice araştırıp da yaza bırakmaya karar verdim o ay hamile kaldım en önemli neden bence kafaya takmak ama mümkün olmuyor işte. nereye baksan bir hamile çarpıyor gözüne ya da bebek görüyorsun. çok zor bir şey

ben normal doğum yaptım çok da eğlenceliydi:))) o an dedim ki ben 5 çocuk daha doğurabilirim böyle. ayrıca bebek bekleyen herkese de dua etmiştim ama emzirme dönemim çok sıkıntılıydı göğüslerim felaket oldu o zaman da yok yok yeter bir tane demiştim herkes farklı yaşıyor ama gözde büyütmemek lazım bebek için her şeye katlanıyorsun onun bir gülüşü bile yetiyor tüm acıların diniyor

Allahım bu topik bize uğurlu gelsin hepimiz hamiş kalalım sonra da hamileliği konuşmaya başlayalım

biliyorum yaşım 35 sanırım en yaşlınız benim:))) ama aile genetiğimize güveniyorum>) annem beni 39 yaşında doğurmuş ablam 37 mi 38 mi neydi 3. çocuğunu doğurduğunda teyzem kızını 35inden sonra doğurmuş teyze kızı da 35inden sonra doğum yaptı artık sıra bana da gelmiş olsun yaaaaaaaaaa
ablamın hikayesi de bambaşka.... ablamın bir kızı bir oğlu vardı üstelik çocuklar da baya bi büyümüştü, ben de o aralar bebek istiyorum ve birtürlü olmuyor sonra dr enişteme artık sizin çocuğunuz olmaz demiş onlar da korunmamışlar ablam hamile kalmış ama regl olmaya devam etmiş yalnızca reglinde azalma olmuş yaşı da ileri ya menopoza giriyorum sanmış kadın ne bilsin bir belirti de yok ki... ertelemiş ertelemiş sonra dr a gitmiş dr demiş ki ne menopozu bak bebek el sallıyor ultrasondan:))) üstelik ablam hamile olduğunu bilmediği için lunaparktaki o korkunç oyuncaklara binmiş ata binmiş Allahın izniyle bişey olmamış bebeğe... sonra bana utanarak söyledi ben istiyorum olmuyor o istemedi oluyor ya ben de öyle sevindim ki, sonra o çocuğunu doğurdu ben bebek görmeye giderken hamile olduğumu yeni öğrenmiştim)> demem o ki kızlar sakın ha umudunuzu kesmeyin ama şu stres var ya stres spermleri öldürüyormuş.... bi engel olabilsek strese....

cnm yazdıklarını okurken çok etkilendim. stres en buyuk düşmanımız evet. maalesef eşimde ban diyor biz bebek istedik ilk ay olmadı ve ben hep birşey var olmalıydı bu ay dedim dedim ve eşime göre negatif düşünerek çağırdın hastalığı dedi. olabilir diyorum bu ay olacak inşallah. bu ay kızım göbeğime gelecek bunu hissediyorum. inşallah...

başarmak zor işte....
hep ilk ay olacak sanıyordum ben de ama olmuyormuş....
benim doğum doktorum da 2 yıl hamile kalamadığımı öğrenince (ilk gördüğümde ağlamıştım da anlattım adama) bebekler ne zaman geleceklerini bilir demişti yaşlıca bir adamdı zaten...

Aynen oyle canim valla bilirler ne zaman geleceklerini.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slmlarrr benide alın aranıza evliliğimde 9 seneyi bitirdik ilk 6 ay düşünmemiştik çocuğu sonra istemeye karar verdik olmadı doktra gittim prolaktinim çok yüksek çıktı onu düşürdük ve 5 ay sonra hamile kaldım 2 aylık olana kadar kese gözükmedi ters giden bişeyler vardı lekelenmeye başladım sonra yoğun kanama ve ağrıyla doktora gittim dış gebelikten şüphelendi ve ben hafta sonu olduğu için ve tam 1i özel 6 hastane gezdim riskli gördükleri için hiç biri beni kabul etmedi 7. hastanede beni muayene ettiler bir sürü tahlil vs dış gebelik ve acil ameliyat edildim bebek sol tüpe yerleşmiş tüpünü alabilirz dedi doktor ama çok şükür tüpümü zedelemeden bebeği aldılar yoğun kanamam varmış içte onu temizlediler ameliyattan sonra doktor bana dediki senin tüplerin kapalı imiiş zaten ikisini de açtık dedi . 1 sene geçti ben yine hamile kalmak istiyorum kalamıyorum yine tedavi takip bu sefer rahim filmi çekildim sağp tüp kapalı çıktı ameliyatla onu da açtırdım 9 ay sonrada çok şükür oğluma hamile kaldım ve sorunsuz bi hamilelik geçirdim normal doğum yaptım.18 ay önce tekrar 2. çocuk için çalışmalara başladık geçen sene ramazan ayında hiç beklemediğim bi zaman da tekrar hamile kaldım oda ultrasonda gözükmeden 6. haftada kanamayla düştü sanırım kimyasal gebelikti tekrar 4 ay kadar doktor takibine başladım hormonlar gayet iyi yumurtlamada iyi rahim filmi çekildim ve yine sağ tüp kapalı çıktı sol tüpte yapışıklık varmış basınçla o açılmış sağ açılmamış bende 2 aydır dokktor takibini bıraktım kendimce bişeyler yapıyorum ovu testi.incir havuç kürü,ve klomen kullanıyorum her ay deişik bir şey deniyorum ama tutturamıyorum ve işin enteresan tarafı ben genelde sağ taraftan yumurtluyorum inşallah soldan yumurtlarsam olacak diye düşünüyorum yarın doktor dan yine randevu aldım hormon testleri yaptırıcam adetimin 2. günü gerçi ama sorun olmaz die düşünüyorum benim de hikayem bu biraz uzun oldu kusura bakmayın yaşım da ocakta 36 ya girdim beklenmeyen bat haziran 13 diyelim çünkü son 2 aydır bi geç oluyorum bi erken oluyorum normalde 28 günde olurum beni üşenmeden okuduğunuz için sizlere tşk ederim herkese önce sağlık sonrada sağlıklı gebelik hayırlı doğumlar diliyorum öpüldünüz

Arkadaşlar bende bugün eşimle beraber doktora gittim hamile kalmama engel bi durum var mı diye eşimde bende testler yaptıracaktık .Doktor iki aydır istediğimizi duyunca güldü bize acele etmeyin iki seneden sonra hala olmazsa bebek, o zaman gerekli bu testler dedi.Yumurtlaman oluyosa sabret dedi zamana bırak diyo.Stres yaparsan olmaz dedi ,rahat olman lazım felan dedi.Biz sadece genel olarak bi baktıralım hamileliğe engel bi durumumuz var mı diye gitmıştık.daha önce kan testi yaptırmıştım o zaman ki degerlerin normaldi gerek yok şimdi dedi.Çalışmalara devam bakalım hayırlısı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…